Tanie lokum w Paryżu

Temat przeniesiony do archwium.
Witam
po sesji mam zamiar wyskoczyć na parę dni do Paryża (4-5 dni), z przejazdem problemów oczywiście nie będzie, ale z zakwaterowaniem jak najbardziej..z tego co się orientuję, w naszych biurach podróży nie ma w tym czasie organizowanych wyjazdów..a nie chciałabym jechac na ślepo, tym bardziej że nigdy we Francji nie byłam...
Zna ktoś może jakiś niedrogi hotel/hostel...cokolwiek? Bo ceny jakie widziałam przeglądając internet.... nie są zbyt przychylne.
couch surfing?
Tanio to jest u tych zakonnic z Bagneux.
Ale widzialam w necie tez kilka hosteli tanich.
Musisz poszukać w googlach. (jak znajde to dam znac)
Formule 1 jest sprawdzona, ale 30€ to raczej tak srednio cenowo.
30 euro w Paryżu to niewiele, pod Paryżem taniej ale koszt dojazdu zje oszczędności
MJC "les Hauts de Bellville"
43/45 rue Borrégo
75020 Paris
Tel.+33 1 43 64 68 13
to jest takie sobie ale dwie minuty do metra!!
jak kupisz karnet (10 biletów ) to masz komfort
pełan nazwa to Maison des Jeunes et de la Culture....
najtaniej (poza zakonnicami) w środku Paryża
Bracia Pallotyni (Polacy) maja podobno bardzo fajne warunki, 20 euro za nocleg i do tego centrum Paryza. nie oglaszaja sie oni za bradzo wiec nie wiem czy uda sie komus znalezc numer tel na necie
a ty nie masz kontaktu do nich?
Postaram sie zalatwic
ok :)
[email]
mam nr do Braci Pallotynow,ale nie chce wkleiac na forum, gdyz nie wiem czy Bracia sobie yzcaa takiej reklamy dlatego podala wyzej maila
Mam prośbę wybieram się na mój pierwszy od kilkunastu lat urlop z moim synkiem i żoną a słyszałem że bracia Pallotyni mają tanie noclegi w Paryżu proszę dajcie mi jakiś kontakt do nich.
Pozdrawiam
Wojciech Smukała
cześć wam.,.,
mam do wynajęcia pokój (max 2 osoby) na krótkie terminy podczas wakacji 2010 w Paryżu (20 dzielnica).,.,piszcie na maila: [email] to wyślę fotki i szczegóły.,.,pozdrawiam.,
Witam,

a w której dzielnicy mieści się dom Ojców Pallotynów i czy możliwe są pobyty dłuższe np. na 2 miesiące?
http://www.goldenline.pl/forum/799514/nocleg-paryz
Adres: 25, rue Surcouf, PARIS , czyli 7 dzielnica, blisko wieży Eiffela.
Nocleg u nich ze stronki powyżej wychodzi po 25 euro... to nie wiem czy tak super tanio:P
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia