4 os. szukają mieszkania do wynajęcia-Montpellier

Temat przeniesiony do archwium.
Witam wszystkich,
Na początku września nasza czwórka wyjeżdża do Montpellier na Erasmusa. Niestety nie dostalismy akademika i musimy szukać czegoś do wynajęcia. Może przypadkiem znajdzie się ktoś tu na forum,kto ma coś do zaoferowania, a może moglibyście polecić jakieś strony, gdzie można coś znaleźć.
Mieszkania są dość drogie, więc szukamy czegoś w miarę na studencką cenę i warunki.

pozdrawiam
Witam,
Tak się składa, że ja również wyjeżdżam we wrześniu na Erasmusa do Montpellier, z tą różnicą, że mnie udało się dostać akademik. W każdym razie od tamtejszego koordynatora dostałam już jakiś czas temu listę tzw. logements privés więc jeśli jesteście zainteresowani mogę wysłać mailem, może pomoże.

Pozdrawiam
Gratuluję akademika! A na którą uczelnię wyjeżdżasz? Byłoby super jakbyś mogła nam coś wysłać. Mój mail: [email]
mail wysłany :)
Niestety chyba zrobiłaś jakiś błąd w mailu bo nic do mnie nie doszło:( To przez moje skomplikowane nazwisko:)
maila skopiowałam z tej strony, ale spróbuje jeszcze raz :)
no nic nie mam... wyślij na [email] jak jeszcze ci się nie znudziło
Wysłałam. Jak tym razem też nie dojdzie to daj znać, wyślę z innego adresu :)
Hej!
Tak się składa, że ja jadę na rok do Montpellier.
Mam problemy ze znalezieniem mieszkania, czy możesz mi przesłać na mejla namiary zakwaterowania? Oto mejl: [email]
Dziękuję z góry i Pozdrawiam
Marysia
Z jakich uczelni można się dostać na erazmusa do Francji? np do Montpellier?
Ja jestem z Wydziału Zarządzania UW, wiem ze na uczelnie do ktorej jade jada tez z akademii ekonomicznej w krakowie i chyba wroclawiu
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Nauka języka

»

Pomoc językowa - tłumaczenia