Lotnisko PARIS BEAUVAIS

Temat przeniesiony do archwium.
Witam wszystkich!
Pojutrze wylatuje do Paryza i w zwiazku z tym mam pytanie:
W jaki sposob moge dostac sie z lotniska Paris Beauvais do Paryza, konkretnie rue de Rome, i ile to mnie bedzie kosztowało??
Z góry dzieki za pomoc
Witam wszystkich!
Pojutrze wylatuje do Paryza i w zwiazku z tym mam pytanie:
W jaki sposob moge dostac sie z lotniska Paris Beauvais do Paryza, konkretnie rue de Rome, i ile to mnie bedzie kosztowało??
Z góry dzieki za pomo
pod lotnisko dostawiany jest autobus oznaczony kolorami Wizzair chyba nawet, jedzie on do centrum do dworca Porte Maillot.
kosztuje on chyba 13 albo 14 e.
jedzie 1,5 h.

stamtad juz masz dwa kroki do metro i mozesz się łatwo dostac gdziekolwiek chcesz :)

pozdrawiam,
Ile czasu spędzisz w Paryżu?
Lecę w sierpniu liniami Wizzair. Mam zarezerwowany i wykupiony bilet.
Czy odbiera się go przy odprawie na lotnisku?
Heja!!
Biletu sie w ogole nie obiera, bo on nie istnieje:)
Twoim biletem jest jakis tam kod, i jezeli robisz odprawe online i drukujesz sobie karte pokladową+ mas dowód, to nic ci wiecej do szczescia nie potrzeba.
Ja bede tez w sierpniu w paryzu, moge sie z toba spotkac:)
to moj telefon
793303683
A to nie jest przypadkiem tak, ze jak placi sie karta przez internet to tam trzeba jeszcze miec przy sobie ta karte? Bo ja tez chce rezerwowac bilet powrotny do Polski a nie mam konta w banku. Rodzina u ktorej mieszkam moze mi tan bilet wykupiec ale boje sie ze potem bede miala problemy na lotnisku. Ktos wie cos na ten temat?
hey.

mam prosbe. czy moze mi ktos powiedziec jak dotrzec z tego lotniska
do dworca kolejowego?
bardzo Was prosze o pomoc. lece do paryza 26 lipca
i musze sie dostac na dworzec kolejowy.

pozdrawiam,
Ale który dworzec... masz ich kilka w Paryżu.

Z lotniska autobusem na Porte Maillot do Paryża, stamtąd metrem na "dworzec", ktory nie wiem.
szczerze nie wiem bo sie nie znam w ogole na dworcach...
potrzebuje sie dostac na dworzec z ktorego bede mogla zlapac pociag do
Saint-Jean-de-Luz...

wiem ze to zalosne ze nawet nie wiem gdzie sie dostac ale to pierwszy raz kiedy bede sama w Paryzu...

prosze o pomoc.
dowiedzialam sie ze pociag do st jean de luz
odjezdza z PARIS AUSTERLITZ
wiec teraz prosze powiedzcie mi jak sie dostac na ten dworzec z lotniska?
i czy znalazlam dobre polaczenie czy mozecie mi doradzic cos lepszego?

bardzo licze na wasze wsprcie i pomoc.
W jakim charakterze jedziesz? Praca, zwiedzanie?
Mój kom. 794166062
Mhm.,możemy razem pozwiedzać, dam znać, gdy dotre do Paryża.
W jakim charakterze jedziesz? Praca, zwiedzanie?
Mój kom. 794166062
Mhm.,możemy razem pozwiedzać, dam znać, gdy dotre do Paryża.
Z lotniska bierzesz autobus - stoi przy wyjsciu. Wiezie Cię on do Paryża. Wysiadasz na Porte Maillot. Metro jest zaraz za wielkim wieżowcem na przeciwko parkingu, na którym wysiądziesz. Trzeba przejsc na drugą stronę ulicy i przejść za budynek z prawej strony i po drugiej stronie ulicy jest metro. Najwyżej dopytasz jakbyś nie mogła znaleźć.

Tam wsiadasz w metro linia 1 w kierunku "Chateau de Vincennes". Wysiadasz dwie stacje dalej na "Charles de Gaulle Etoile". Tam idziesz na metro 6 - kierunek "Nation". Wysiadasz na stacji "La Motte Piquet Grenelle" i bierzesz metro nr 10 w kierunku Gare d'Austerlitz. Wysiadziesz na ostatniej stacji - na dworcu, a stamtąd jak pociągiem i gdzie to nie wiem.
dziekuje, bardzo mi pomogles/as.
;*
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Życie, praca, nauka

»

Studia językowe