Za niecały tydzień zaczynają się modowe targi Who' s Next w Paryżu, a osoba, która miała jechać z naszą firmą w charakterze tłumacza, w ostatniej chwili zrezygnowała. Dlatego PILNIE szukam osoby (najchętniej kobiety, bo zajmujemy się modą damską i z doświadczenia wiem, że łatwiej się odnajdzie) chętnej podjąć się pracy:
4,5,6 lipca w godzinach 9:00-18:00
7 lipca, 9:00-16:00
Praca polega na obsłudze klientów podczas kontraktacji, tłumaczeniu zasad współpracy, opowiadaniu o kolekcji, metodach produkcji, możliwościach, jakie oferujemy etc. Ważne, żeby być otwartym, uśmiechniętym, umieć zachęcić klientów do obejrzenia tego co prezentujemy.
Większość klientów porozumiewa się równolegle po angielsku, więc pewnie nie będzie wiele tłumaczenia symultanicznego, przekładania każdej kwestii, jednak najistotniejsze sprawy, jak warunki współpracy, zasady realizacji zamówień itd. muszą być w pewni zrozumiałe dla obu stron, dlatego wolimy się zabezpieczyć i mieć obok kogoś, kto perfekcyjnie włada francuskim. Oczywiście, ja cały czas jestem obok i pracuję z klientami na tych samych zasadach.
Proszę o kontakt e-mailowy, podam adres naszej strony (tu, na forum, nie wolno mi tego zrobić), ustalimy szczegóły wynagrodzenia, odpowiem na pytania.
Proponujemy umowę o dzieło.
Pozdrawiam
Marta