Szukam uczciwego pracodawcy który da mi prace

Temat przeniesiony do archwium.
Jestem bardzo dobrym fachowcem z wykształceniem w zawodzie MURARZ posiadam w tym kierunku ogromne doswiadczenie w tym kierunku murowanie ,tynkowanie,wylewanie posadzki,stawianie scianek z płyty kartonowo-gipsowych,szpachlowanie,podwieszanie sufitów,ukladanie podlóg,ocieplanie elewacji zewnętrznych,układaniechodników z kostki,itp.Od 14 lat zajmuje sie między innymi sprzedażą i montażem stolarki ALU,PVC,posiadam certyfikaty szkoleniowe i referencje.Nie znam j.francuskiego lecz bardzo szukam uczciwej firmy (zleceniodawcy)na terenie Francji lub Belgi która doceni moją wiedze ,doswiadczenie w zamian zyska oddanego ,uczciwego i sumiennego pracownika lub podwykonawcę.Posiadam auto dostawcze i duże zaplecze nażędziowe jesli zajdzie taka potrzeba posiadam dobrego pracownika za którego ręcze.Jestem pracocholikiem i cięzkiej pracy się nie przerażę .Jesli jest osoba lub firma zainteresowana moją osobą lub firmą zapraszam do kontaktu.Pracę lub zlecenie mogę podjąć od zaraz . [email] , tel.+48515356842 pracy