delf a1

Temat przeniesiony do archwium.
1-30 z 92
poprzednia |
witajcie!
prosze wszystkich ,ktorzy zdawali w styczniu delfa a1 o pisanie na forum ... co bylo , o co was pytano na ustnym i co mozecie doradzic ludziom ktorzy zdaja w czerwcu :) prosze o pomoc... sami wiecie jaki to stres i strach przed tym co bedzie :)
szczegolnie interesuja mnie opinie o af w toruniu jaka atmosfera , jakie egzaminatorki itp...
Właśnie! Popieram! Ja też będę w czerwcu zdawać i już teraz na samą myśl mnie ciarki przechodzą ;P
Niech ktoś napisze jaki zakres wiedzy [ze swojego punktu widzenia] obejmuje DELF A1, a jeśli ktos ma jakieś ćwiczenia do delfa, to już w ogóle będę wdzięczna :D
mam przykladowe testy jesli ktos chce to wysle
posze cie o przeslanie na moj emial
[email]
z gory dzia :)
Bardzo prosze o wysłanie mi testy z Dalfa, niedługo tzn za rok, tez chcialabym go zdawac :)
oto moj mail: [email]
Też bardzo proszę o testy. [email]
Ja podobnie proszę o testy :)
pozdrawiam!
[email]
z wielką chęcią otrzymałabym taki

mój mail

[email]
Ja również bardzo proszę o testy na DELF. Mój mail: [email]
Merci!
ja też poproszę!;-)
[email]
tez poprosze o testy [email] z gory dzieki :)
ja też poproszę na adres [email] Z góry dziękuje
ja tez bardzo proszę!
[email]
:)
ja również będę dzwięczna :) mój e-mail : [email]
merci
Ja też bardzo proszę o przesłanie testów. E-mail: [email] dzięki z góry!!
też prosiłabym o testy do delfa.w czerwcu mam zamiar zdawać i pomoc by się przydała.merci ;)
Ja tez bardzo proszę o wysłanie [email]
czesc,
czy moglabys mi wyslac testy z francuskiego na
[email]
ucze sie francuskiego od 2 miesiecy i szukam mozliwosci szybkiego opanowania slownictwa. zciagnalem tez supermemo z internetu- wyglada interesujaco ale baza danych jaka posiadam powiina byc rozbudowana. a moze wiesz kto ma lub gdzie moge znalezc jakas baze ze slowkami francuskimi.
Z gory dziekuje za testy?
+ps jesli bede mogl pomoc jakos to smialo wal.
-mieszkam w lille.
CZESC PROSZE JEZELI MASZ JAKIES TESTY WYSLIJ MI POD ADRES [email] Dzieki
prośba jak wyżej :) [email]
jesli jest to mozliwe to tez prosze o przeslanie:) ja chcialabym zdawac A2 - jesli masz testy dotyczace tego poziomu to bylabym wdzieczna!!!
Ja również bym prosiła, jeśli nie sprawi to kłopotu :) [email]
bardzo prosze o przeslanie na mojego maila testu delf chcialabym zdawac w tym roku z gory wielkie dzieki moj mail [email]
ja teraz tez mieszkam w lille i szukam pracy tutaj moze masz jakies namiary bylabym bardzo wdzieczna dzieki moj mail [email]
Ja tesh bym prosiła o jakieś testy:). Mój mail: [email]
Ja też bym poprosiła o te testy [email] Z góry wilkie dzia :) Mam nadzieje że kiedys tez ci sie odwdzięcze... :D
ja bym tez prosila:) [email]
ja też poproszę te testy z góry dziękuję e-mail [email]
Ja tez bardzo prosze o te testy moj mail [email] z góry bardzo dziekuje
hej zaczynacie sie juz powolutku przygotowywac do delfa???
ja zaczynam robic dzialy tematycznie..... piszcie wszystko co zwiazane jest z delfem.
Temat przeniesiony do archwium.
1-30 z 92
poprzednia |

« 

Pomoc językowa

»

Pomoc językowa