delf a1

Temat przeniesiony do archwium.
61-90 z 92
jezeli mogłabym prosic o te testy to prosze przeslijcie mi je:D:D:D

z góry thx tzn. ..::MERCI BCP::.. :*

[email]
Hej , czy ja też bym mogła prosić o te testy ?
[email]
Ja również mogę prosić??? [email]
nie bede inna, bo to naprawde bedzie baaaardzo pomocne, wiec tez bardzo prosze o testy ;) [email]
hehehehehe, cos mi sie zdaje ze robaczki zaczynaja przygotowywania do delfu :P
ja jestem zalozycielem tego tematu i moge nabazgrolic jedno- EGZAMIN JEST PROSTY JAK DRUT, JEZELI UCZYLISCIE SIE CHOCIAZ TROCHE FRANCUSKIEGO TO NA SERIO MOZECIE UZNAC ZE MACIE GO W KIESZENI! co prawda, ustny w kazdym af jest trochke inny; w toruniu egzaminowaly mnie dosac mile panie, ktore nie zapomnialy ze to jest poziom seryjnie podstawowy. bonne chance! i nie zapominajcie o tym, o czym ja zapomnialem : arriver odmienia sie z etre:P ( wiem ,ze to ogromne faux pas, ale tak bywa w stresie :)
hej! a ja chcialabym zdac a1 w styczniu...czyli zostalo raptem 2 miesiace... ucze sie fr od kilku lat. gram chyba jest ok.ale ze slowkami gorzej..chociaz chyba te postawowe znam.jak w tak krotkim czasie moge sie przygotowac? powtarzac slowka? sluchac kaset? czy spontan? jak sie przygotowywaliscie? :*:*
i z gadaniem troszke lipa... :) tylko mi L'AMOUR po glowie chodzi... gdyby nie sprawilo wiele klopotu-prosze o testy [email] :* milego wieczoru! serdeczne pozdrowionka!
Poproszę o przykładowe test DELF A1 i A2. Dziękuję za Pomoc.
Katarzyna M.
ja tez poprosze o taki zestaw. [email]
Mam wieeelką prośbę! Wysłałby mi ktoś przykładowe testy DELFA lub jeśli to możliwe jakieś ogólne testy sprawdzające wiedzę z języka? (jakieś wstępne na romanistykę, albo z wczesniejszcyh olimpiad??) Z góry dziękuję!
Mój e - mail : [email] .
Pozdrawiam.
mam zamiar zdawać Delf A1, jeśli masz aktualne testy lub materiały do egzaminu to bardzo o nie proszę Dzięki
przeczytałam , że masz przykladowe testy do Delfa A1, jeśli możesz to prosze cię o przesłanie na mój adres
comment tu t'appeles? questce que tu fais pendant ton temps libre? zrozumieliscie? czyli delfa a1 macie w kieszeni ;]
taki zarcik,ale na serio, nie stresujcie sie bo delf to zwykla klasowka z j.francuskiego...chociaz.. bywaly trudniejsze klasowki z franka :P
cześć, mam zamiar zdawać delfa w czerwcu więc była bym Ci bardzo wdzięczna z podesłanie mi na mejla przykładowych testów [email] z góry dziękuję i pozdrawiam
Salut:)Czy mogłabym prosić o przesłanie przykładowych testów z A1?? Merci d'avance:) [email]
Ja też byłbym szczęśliwy za przykładowe egzaminy DELF-a (najlepiej wszystkie poziomy) za wszelką pomoc serdecznie dziękuję |e-mail: [email]
Hej! Ja też bardzo poproszę o testy z A1. Wielkie Dzięki mój adres: [email]
ja też poprosze o te testy jeśli można [email] z góry dzięki;)
ja też bym bardzo prosil :) [email] z góry wielki dzięki
jaa tez bym bardzo prosiła o te testy.. :) [email]
JEśLI MOżESZ PRZEśLIJ MI TEMATY DO delf A1 NA MOJĄ skrzynkę [email]
DZIĘKUJĘ BARDZO
Jej, będę baaardzo wdzięczna za przesłanie mi testów, najlepiej z różnych poziomów. serdecznie pozdrawiam!!
salut!
Bardzo dziękuję i wdzięcznam będę co nie miara, za przesłanie mi testów..najlpiej z różnych poziomów.
[email]
serdecznie dziękuję!!
ja tez bym bardzo prosił o przesłanie mi egzaminów dalf-najlepiej wszystkie poziomy, z górki dziękuje
[email]
jeżeli jesteśzainteresowany(a ) mam wszystkie przykładowe testy z poziomówod A1 do C2
pozdrawiam iza
Posiadam wszystkie przykładowe testy oa A1 do C2..
jeśli ktoś jest zainteresowany proszę o kontakt @
[email]
pozdrawiam iza
Prosiłabym bardzo o przesłanie tych testów. Co prawda francuskiego uczę się od pół roku, ale za to i w szkole i na kursie przygotowującym do DELF-a i mam ochotę spróbować swoich sił. Będe bardzo wdzięczna. [email]
JA rówież byłabym zainteresowana wszelakimi testami - chciałabym się sprawdzić.
Wszakże, ucze się niecały rok,lecz pasja daje niezłego kopa :)
pzdr
/ [email] /
Ja ucze sie 3 lata...i tez chcialabym sie sprawdzic:)tez prosze o takie testy...:) [email] góry dziekuje;*
witam ;-)
nie wiem czy juz macie, ale posyłam testy w pdf 10 osobom powyżej od A1 do B2

Pozdrawiam
Oleszka
Temat przeniesiony do archwium.
61-90 z 92

« 

Pomoc językowa

»

Pomoc językowa