po ustnym

Temat przeniesiony do archwium.
31-60 z 96
wazne jest zeby robic co sie chce i kocha
tak mnie jakos ogarnela nostalgia i przegladam sobie zeszloroczne "olimpijskie" tematy... jest tu ktos jeszcze ze starej ekipy?:] to byly czasy;( teraz to chyba sama zostalam...

pamietacie nasze spotkanie ustawiane 2 miesiace?:))))
Nie jesteś sama :) Jeszcze ja zostałam :DDD
Nie jestescie osamotnione. Wpadam tu czasem:)Chciałam przyjrzeć sie jak nowi olimpijczycy oceniaja krakowska komisje. W ogóle sobie wspominam ostatnio marcowe zwiedzanie Warszawy:)Szybko minął ten rok, toż to była olimpiada, matura a teraz jestem już po sesji i feriach:) Nowy semestr zcas zacząć.

Powodzenia w bitwie o Warszawę
pzdr :)
no leeeci czas:) te dwa miesiace do matury zleca szybciutko, niestety:/
a w tym roku towarzystwo olimpijskie "bez euforii" :D moze jak sie skrystalizuje grupa finalowa bedzie inaczej:P fajnie by bylo znowu przejechac sie do wawy... w sobote nawet mialam okazje sie dowiedziec ktore knajpki najlepiej odwiedzic

ma ktos juz oficjalne wyniki? do 1 marca maja byc dostarczone to w sumie jutro chyba mozna juz dzwonic???
odpowiem sobie sama: jutro od 12 mozna dzwonic do Komitetu Głównego (nie wiem czemu zawsze mi sie mowi "centralnego":P:P) do stolycy
Jeszcze pożałują w Warszawie tej możliwości zadzwonienia :) Jestes pewna ze można tam juz od jutra dzwonić ?
Głupie pytanie, ale muszę je zadać: na jaki numer...?
Sprawdź w informatorze, tam na pewno jakiś będzie
jak niczego w życiu:] przed chwila tam dzwonilam i takie info mi pani udzielila:D
w sumie to nie wiem co oni tam robia w pozostalej czesci roku przy tym telefonie wiec niech nie narzekaja:P
[tel].taki jak rok temu:)
Intensywnie pracują :) Może podzielimy się : osoby z nazwiskami na "A" dzwonią od 12 do 12:20 itp. :D ale mieliby wtedy urwanie głowy. Na drugi raz laureatem zostawałoby sie po etapie szkolnym żeby tylko uniknąc tych telefonów ;p
ohoho nie wiem czy ci na "z" by sie dodzownili w godzinach urzedowania biura:P ale wszystko dziala w pełnej symbiozie, wiem z doswiadczenia, ze ani pani sie nie złości, ani nie ma zadnych powazniejszych zastojów na linii... wiec t'inquiete pas
a tak w ogole petit ange to my sie rowniez znamy :D Ze szkoly, a przede wszytskim ze stypendium w Vandee ;) (jedyna osoba nie z Twojej klasy...wiec nie trudno wpasc na to kim jestem, zwlaszcza ze byla nas piatka :P)(ach te wspaniale czasy..) Poznaje Cię po nicku bo polaczenie go z nazwiskiem nie jest zbyt trudne ;)
Teraz ja przystępuje do bitwy o Warszawe, mam nadzieje ze pojdzie mi rownie dobrze jak Tobie :) Chociaz certyfikatu zal...
Nie niepokój się ;D fajnie brzmi:)
prosze sie nie niepokoic jest jeszcze lepsze:P
czyli dzwonimy do Wa-wy nie do Kr?
Dodaj jeszcze że właściwie przez 5 tygodni mieszkałysmy razem :P Wiesz ze to juz za kilka tygodni mija 2 lata od naszej sławnej juz na cały świat podróży przez Europę?:P

Powiem Ci że bez ceryfikatu da się zyc, choć czasami coś mnie trafia jak widzę jakie sieroty go mają(nie chce nikogo obrażać ale różnie to bywa:P)2/3 naszej olimpijskiej grupki(czyli wszyscy oprocz mnie:P)zdaja DALFa, ja na razie skupiłam sie na innych językach:P

Jesli na przykład chciałabyś jakies źródła, albo jakąś inną pomoc to pisz moje [email]

pzdr
To się pochwalę: przeszłam (czyli mam 2 finały w tym roku :P ).
moi aussi:) ale ja mam "tylko" jeden :P
A ja się nie dostałem :-(
Powodzenia dla tych którzy się dostali.
Mes complimants!!!!
też przeszłam:)
a o tym czy mam 2gi finał dowiem, się w pon gdy będą wyniki z polskiego
ależ się cieszę:)))
gratulacje wszystkim
~dbt-ine : dzieki za podanie numeru do Wa-wy:))
de rien:) od zawsze prowaze prosperującą agencję informacyjną pt. Ja i Telefon:P:P

a tak na poważnie to koniec gadu gadu i do nauki bo czas ucieka:P:P czekamy jeszcze na lettre, ciekawe gdzie nas ulokują tym razem:]
czyli jedziemy na 15-16 marca? kase za bilet pociagowy nam zwracaja, a my mamy miec przygotowane po 5 tematow z kazdej gruby (ABC) - tzn ze moge miec np 2 z zestawu I,1 z II., 1 z III, 1 z IV?
dostaliście juz listy?

ze swojej strony zachecam wszystkich, ktorzy moga do udzialu w VISIONS d'EUROPE! taki niepozorny konkursik, a na prawde warto zawalczyc o nagrode. sama bym wzieła udzial ale niestety nie moge jako ubiegłoroczna laureatka:( tydzien w paryzu zaliczam do najfajniejszych przezyc w moim zyciu. do dzis jestem w stalym kontakcie z laureatami z innych panstw i nawet mam jechac w te wakacje do kolezanki z Grecji z visions!
no wlasnie jeszcze nie;/ one maja przyjsc do szkoly czy do domu?
właśnie dostałam list:))
kto z Was jedzie na noc,bo ma 15ego ustny?
i na czym polega ten konkurs Visions- w sensie jakie tematy daja do napisania? i jak to jest bo w liscie nie pisza, a na stronie alliance tak, ze nie moga brac udzialu ci ktorzy byli we fr dluzej niz pol roku.
ooo ale spoznienie:P a na jaka godzine cie przydzielili? ja mam na 16.30 w czwartek wiec jade rano i zostaje na noc.
a w vision faktycznie nie moga brac udzialu takie osoby jak byli laureaci, osoby z podwojnym obywatelstwem, takcy ktorzy sie wychowali we francji lub spedzili tam dluzszy okres czasu (jezeli na stronie pisze ze powyzej pol roku - to pewnie to prawda)
konkurs polega na napisaniu wypracowaniana temat zwiazany glownie z europa, integracja europejska, wielojezycznoscia europy, frankofonia, przyszloscia europy itd itd
ja mam na czwartek - godzina 9.30
po jakim czasie jest ogloszenie wynikow:)?
i jak tam jest z jedzonkiem, bo ja lubie duzooo zjesc jak jestem zestresowana:D
W zeszłym roku dostalismy diety 21 zł(diablotine, tyle chyba nie?) na każdy olimpiadowy dzien pobytu w Warszawie:) A sniadanie i tak było w hotelu. Nawet jak na Warszawę to całkiem przyzwoicie:) Po za tym mac Do jest co 500m:P(nie ma jak cheesy :P), podobnie KFC, Pizza Hut, Coffee Heaven i sphinxy:P Da sie przezyc:P
Temat przeniesiony do archwium.
31-60 z 96

« 

Ici on parle français

»

Brak wkładu własnego