****Jakis "obserwator" i "Verre en main" mieli cos jeszcze do dodania i sie zaczelo znowu. Obserwator: jesli siedzisz i tylko obserwujesz, to siedz i sobie obserwuj po cichu jak dotychczas robiles. Nie potrzebujemy sie tu klocic, na forum.****
O jak milo nam sie zrobilo Crepique :ol
Zaczne od tego, ze moj wpis byl nieprowokujacy i dotyczyl tego, ze TRUDNO MI BYLO ZROZUMIEC, dlaczego piszesz o wywyzszaniu sie, pepkach swiata itp. Nie chodzilo mi o zadne ROZGRZEBYWANIE czegokolwiek. Po drugie, skoro zalozylas post, to powinnas sie liczyc z konsekwencja, jaka sa odpowiedzi! Szczegolnie, jesli nie dla kazdego ten post jest czytelny...
Po trzecie, po to jest forum, aby KAZDY mogl wyrazic swoje zdanie (oczywiscie pewne zasady obowiazuja), nawet "jakis Verre en main", droga Crepique. Jak rozumiem nie tolerujesz innych pogladow niz swoje. Dlatego tak nieprzyjemnie piszesz o mojej osobie, a jeszcze gorzej o Obserwatorze.
Nic mi nie bylo wiadomo o blaganiu o odrobienie zadania domowego... i NIC mi do tego gdy juz o tym wiem. Bo tu nie chodzi o zadne zadanie domowe, to inna historia, ja rozumiem i tego, ktoremu sie nie chce odrabiac i tego, ktory nie potrafi i szkoda mu czasu i tych, ktorym sie nie che pomagac i tych ktorzy sie lituja nad jegomosciem. Kazdy powinien dzialac wedlug swego sumienia! Ale, znajac powod, Twojego apelu nie popieram go. Nie lubie "wszystkowania", uogolniania...
A dla wszystkich, ktorzy pisza tu, ze powinni sie dotknac tylko ci, o ktorych mowa... Kiedy Niemcy mowia o nas Polakach, ze Polacy to zlodzieje (znam to niestety nie tylko z telewizji), "jedz do Polski, twoj samochod juz tam jest", czy wam to odpowiada, bo to nie WY kradniecie :o)? A w miejscu, gdzie sporo Polek pracuje sezonowo przy zbiorach owocow slysze, ze wszystkie Polki sa latwe... Mnie to nie boli, mnie to okropnie IRYTUJE :o). I to juz wszystko, co mam do dodania. Dobranoc wszystkim.