Rekrutacja 09/10 NKJO Wrocław

Temat przeniesiony do archwium.
91-120 z 132
no ba... ;D
serio? a gdzie dokładnie? ;D
Aleja Lipowa.
a Ty? ;>
Uznańskiego ;D
coś mi świta, ale kurcze nie wiem do końca... muszę zacząć się uczyć mapy chyba ;p ja zginę w tym Wrocławiu jak Andzia w parku ;p
polecam tę mapę:

-> http://maps.google.pl/maps?hl=pl&source=hp&q=wroc%C5%82aw&lr=&um=1&ie=UTF-8&split=0&gl=pl&ei=wVeYSqTDNNmF_AbI2fi-BQ&sa=X&oi=geocode_result&ct=title&resnum=1

;)
ja podejrzewam, że będę wiecznie z mapą łazić, bo mam zerową orientację w terenie. ^^
ja tez hehehehe ;p nie no, kiedyś się nauczymy ;p chyba ;]
mam taką nadzieję. ;)
ma ktos pokoj do wynajecia? bo mnie koles od mojego mieszkania wkurza i najchetniej to bym mu ten pokoj wcisnal w dupe az by mu gardlem wyszedl -.-' wkurzylem sie ;p
ludziska mówcie coś, bo nudno mi ;p
lol, też mi się nudzi i zaraz chyba sobie jakiś film obejrzę. ;)

współczuję kolesia od mieszkania, ale nie mam jak pomóc, bo sama ledwo znalazłam pokój na wynajem..
juz mi przeszlo ;p mam nadzieje, ze cos mi sie uda szybko znalezc innego bo mnie chyba zamkna do psychiatryka ;p marioon, Ty na nk jesteś Maggie, tak? bo ja się już gubię;p
a nie, Ty nie masz nk... wrrr jestem zagubiony hahaha ;p
a jaki film? ;D
no to koleś musi być niezły. ^^

nie ma mnie na nk ;)
w tym problem, że nie wiem co oglądać.. Zastanawiam się nad "Taksówkarzem", bo wstyd się przyznać, ale jeszcze tego nie oglądałam. :p
czasem jest ok, a czasem ma jakiś odlot, że szkoda gadać... od wtorku będę się z nim już użerać ;/
tak w ogóle to nie chcę na studiaa.. a to coraz bliżej, umrę w tym Wrocławiu. ^^
huh, zazdroszczę Ci tego, że tak wcześnie będziesz we Wro..
zajebisty film jak dla mnie, polecam ;D
a ja standardowo - idę spać ;D

P.S. Trzeba ustalić w końcu jakiś termin i miejsce tego spotkania, bo na nk też wrze na ten temat ale nic jeszcze nie ustalone heh ;p
ja 19 albo 20 września dopiero się tam pojawię..;/
nie ma czego, jeszcze będziemy mieli dość tego miasta... no może nie do końca miasta, ale NKJO ;p co się wiąże z miastem, więc miasta też (bosh, jak ja już gadam lol ;p)
e tam studia... najważniejsze jest życie studencie, studia to na drugim miejscu hehehe ;p coś myślę, że trudno będzie się przystosować do nauki ;pp za długą przerwę miałem ;p
to pewnie obejrzę. :)

no tak, trzeba ustalić coś w końcu. Ja się nie wypowiadam co do miejsca, gdyż nie znam w ogóle Wrocławia. Co do daty to mogę po 20 września. I mam nadzieję, że spotkanie się odbędzie..

skoro idziesz spać to dobrej nocki życzę i miłych snów. ;)
oj ja po tej przerwie to mam totalną pustkę w głowie, więc też będzie mi się trudno zabrać do nauki. :p
ok, ja spadam spać ^^ miłego oglądania hehe :) i do spisania ;D
P.S. Ale sobie gadkę urządziliśmy tutaj hehehe ;p
dziękuję. ;) dobranoc i do spisania. ^^
hehe
ludziska, dobra, ustalamy chociaż dzień... 25 (pt) czy 26 (sob). Głosujcie, RP ;p
dla mnie obojętne :)
dla mnie tez ;)
Temat przeniesiony do archwium.
91-120 z 132

« 

Życie, praca, nauka