Rekrutacja 09/10 NKJO Wrocław

Temat przeniesiony do archwium.
121-132 z 132
| następna
wstępne ustalenia z nk - 26 (sob) o 20:00 pod Feniksem ;D
spoko, ale i tak nie mam pojęcia, gdzie znajduje się Feniks. ^^
ja jeszcze też nie za duże pojęcie mam, byłem tam raz w życiu... ale mamy mapy, nie jest źle! hehe ;D
ja się najbardziej obawiam tego, że nawet mapa mi nie pomoże i się zgubię w tym całym Wrocławiu. ^^
Maćku, a wiesz może o której jest rozpoczęcie? Bo nigdzie nie mogę znaleźć info na ten temat..
jak się zgubisz to się odnajdziesz hehehe ;p
info na temat rozpoczęcia jeszcze nie ma, będzie pewnie coś pod koniec września na stronce...
marioon, masz gg? ;D
nie no, w sumie żyjemy w dobie telefonów komórkowych, więc jak się zgubię, to będę do ludzi wydzwaniać. :)

mam gadu, ale rzadko siedzę. :p 8251555 - proszę. ;)
Magdastar - transport nadal aktualny? ;)
kurde, ale ja juz nie wiem kiedy sie umawiamy
na 99% transport nadal aktualny, ale nie spodziewajcie sie porshe ;P
hmm, z tego co się orientuję spotkanie ma się odbyć za tydzień pod Feniksem o 20:00..
to daj jeszcze znać jak z tym transportem. ;) A i porshe się nie spodziewam, więc spokojnie. :)
Mam jeszcze pytanie.. Możecie mi powiedzieć, gdzie znajduje się ten "Feniks" (chodzi mi o dokładną ulicę)? W razie gdyby ten transport nie był możliwy to muszę sobie napisać jak mam iść, bo we Wrocławiu jestem dopiero kilka dni, a wszędzie gdzie idę i tak błądzę i po jakims czasie dopiero wiem, jak gdzieś dojść, haha. A z komunikacji miejskiej jeszcze nie korzystam bo sie boję, ale mam nadzieję, że wśród Was znajdzie sie ktoś kto mi kiedys wytłumaczy jak się tym poruszać. ^^
Pozdrawiam. ;)
Przeczytałam na naszej klasie, że raczej spotkanie się nie odbędzie.. To piszcie w końcu czy będzie, czy nie, bo zaraz zwariuję. :/ Poza tym to, że "Feniks" jest w rynku nic mi nie mówi.. tam nie ma żadnych nazw ulic? Hmm..

I jeszcze mam pytanie.. W czwartek (tj. 1 października) mamy to spotkanie organizacyjne. Ubieracie się na to galowo, czy normalnie?
Temat przeniesiony do archwium.
121-132 z 132
| następna

« 

Życie, praca, nauka