Winobranie

Temat przeniesiony do archwium.
61-78 z 78
| następna
Tak sie sklada że ja i 2 moich kolegów jedziemy na winobranie
pod koniec sierpnia lub poczatek września. Mamy swoj samochod i jedna
pewna prace od ok 5 wrzesnia. Chcemy jednak jechac wczesniej zeby zaczac
szukac pracy na miejscu. Szukamy osoby ktora znalaby francuski w stopniu
umozliwiajacym porozumienie sie z Francozami. Jesli chodzi o date
powrotu to to zalezy od ogolnej sytuacji na miejscu ale w gre wchodzi
poczatek pazdziernika lub troszeczke pozniej. Jesli chcesz ,mozesz do
nas sie przylaczyc. Jesli jestes zainteresowana odpisz.

Pozdrawiam...
ja bym pojechała. tylko że na wrzesień
A czy Twoja Znajoma nie mogłaby jakoś do siebie... zaprosić? Interesuje mnie wyjazd właśnie na wrzesień. 6[tel][email]
Zainteresowana.
Francuski: komunikatywny.
Chciałabym wyjechac na wrzesień, tj. najwcześniej 1., a juz 27 muszę być u siebie.
kontakt: 6[tel], [email]
Kiedy w ogole w tym roku zaczyna sie winobranie? Chce jechac z moja dziewczyna do Francji pociagiem przez Niemcy za 15 euro. Wolelibysmy jechac jednak z jakas ekipa,bedzie razniej i...pewniej. Francuskiego nie znamy niestety, ale po angielsku dogadamy sie bez problemu. Jestesmy z Poznania,jakby ktos byl chetny ,to prosze zagadac na [gg] lub na maila [email]
jesli nadal kogos szukasz to ja i moja dziewczytna (francuski biegle) jestesmy chetni, choc tez nie mamy jeszcze nic pewnego. napisz maila na [email] jakos sie dogadamy.
jeśli znacie biegle francuski to podaje strone na ktorej sa oferty i adresy winnic, dajce znać jeśli uda wam sie cos zdziałać... [email]
http://www.anpe.fr/consultationoffres/RechercherParDepartement.do;jsessionid=EgN2qi2ctTLLLWyz2sDZH2mQR3kn1UqjSeFJ6vpAoEAnatGviVwd!468411314!115555[tel]?dptId=51
Jestem w paryzu, znam swietnie francuski. Szukam pracy na wrzesien, jezeli bylby ktos zainteresowany wspolpraca to prosze pisac na : [email]
WitamrnrnMam oferte pracy we francji przy winobraniu jednakże nie znam francuskiego i nie mam jak skontaktować się z plantatorem możesz mi pomóc?
Witam

Mam propozycję wyjazdu do Francji na winobranie dla kilku osób jednakże nie znam francuskiego i nie mam jak skontaktować się z plantatorem i sie umówić może ktoś mi pomóc? [email]
hej hej...tez mysle o jakiejs pracy we Francji...francuski moj...nawet dogadam sie, wiec nie jest tak zle..jakby co tom mj e-mail... [email] jesli cos macie
a ja chetnie z kis pojade,studiuje romanistyke:)moj mail [email] dzieki
A ja Wam wszystkim życze dobrej pracy i do zobaczenia na winobraniu w beaujolais!!
Chcemy jechac na poludnie na winobranie mamy auto i szukamy 1-2 osob ktore by pojechaly z nami 8-9 wrzesnia.Meil [email] z Wroclawia.
Chcemy jechac na poludnie na winobranie mamy auto i szukamy 1-2 osob ktore by pojechaly z nami 8-9 wrzesnia.Meil [email] z Wroclawia.Czekamy na szybka odpowiedz.
Chcemy jechac na poludnie na winobranie mamy auto i szukamy 1-2 osob ktore by pojechaly z nami 8-9 wrzesnia.Meil [email] z Wroclawia.Czekamy na szybka odpowiedz.
Myslimy takze o pracy w Hiszpani.
Temat przeniesiony do archwium.
61-78 z 78
| następna