II etap olimpiady

Temat przeniesiony do archwium.
31-60 z 158
Dzięki za informację:) Taaa nazwisko nauczyciela zawsze jest najtrudniejsze... Ale ważne, że jest klimatyzacja - nikt nie zemdleje z wrażenia:P A czytający to rodowici Francuzi czy Polacy?

Jeszcze raz prosiłabym o przesłanie testu na mail; [email] - bo jeszcze żaden do mie nie dotarł:( Bouu...

I małe pytanko: czy ktoś z obozu w Olsztynie zakwalifikował się do 2 etapu
(i może jeszcze jedzie do Gdańska...:D)??
Hej. ja tez bym prosila o przeslanie mi testów. [email] Z góry dziekuje :)
Super dziekuję mój email [email]
Moge tez prosic o wyslanie? Z gory dziekuje.Moj mail : [email]
hej, moglbys mi tez wyslac ta olimpiade ? [email] , z gory dzieki :)
czesc, jesli masz arkusz olimpiady 2 etapu , moglabys mi wyslac ?
Czy na okręgowy do Krakowa przyjedzie ktoś z obozu w Brzesku 2004?
Miło byłoby Was znów zobaczyc:-)
Acewenturka a jak się nazywasz? bo tak się sklada ze tez byłam w Brzesku 2004 wiec moze się znamy:)
Mieszkałam w pierwszym pokoju,miałam zajęcia z Nadią i Jean-Christophe,chodziłam na atelier dziennikarski,na zakonczeniu prowadziłam dyktando dla Francuzów:D
Kojarzysz coś??
hmm... a imie? Ja jestem Dominika w ktorym pokoju mieszkalam to juz nie pamietam 3 albo 4 ale ja wiekszosc czasu spedzalam z Dudkiem:) No i chodzilam na atelier z tanca hiphop
I ja tez bardzo proszę o przykład olimpiady z II etapu! Baaaaaaardzooooooo proszę!!!!!!!! I z góry dziękuję! [email]
Już Cie poznaje:D
Ja jestem Marta (z pokoju Natalii Ani i Żanety) i czasami bywałam u Was
Stare dobre czasy................:D
no to bardzo mi miło:) Fajnie "spotkać " kogoś znajomego... Aha no i życzę powodzenia w olimpiadzie!
chcialbym zapytac ponowie (ktos juz to gdzies robil) jak wyglada etap ustny. czy to ja mam zrobic exposition czy egzaminatorzy beda mi zadawac pytania? (to wszystko w sferze teoretycznej, bo oczywiste ze tam nie przejde:) )
Dziękuję:D
To dobre pytanie.
Ale ja tez nie moge doczekac się odpowiedzi:D
Weterani olmpiad,pomocy!!
:D
dolaczam sie do prosby!!! moze ktos w koncu zauwazy nasze pytanie!

ps. a moze nikt nie doszedl do ustnego?
Hmmm... Mam nadzieję, że ktoś doszedł! Bo to w sumie ważne jak mamy się przygotowywać... No pomijając już fakt przejścia czy nie - pisemnych. Z góry dzięki!!
To naprawdę dziwne, że nie pojawił sie nikt kto przeszedl do ustnego. Może to jest po prostu niewykonalne?:P
zaczynacie juz w ciemno przygotowywac tematy czy czekacie do pisemnego, zeby sie mnie wiecej zorientowac czy przeszliscie?
ja mialam ambitne plany zeby zaczas opracowywac tematy juz pod koniec listopada ale jak zwykle zabiore sie pewnie za to dopiero 17 stycznia (jesli przejde, w co bardzo watpie) :P
w sumie to mialabym wtedy na to caly miesiac, chyba to wystarczy jakbym sie przylozyla... chyba nie beda wymagac nie wiadomo jakich szczegolow, zwlaszcza ze teamtow jest az 12!
indyk myslal o niedzieli... :D
hej olimpijczycy !:) icekawa jestem czy ktos ma podobny problem jak ja... w ten sam dzien olimp z fr. i z biologii:///// i co tu robić?:>
Na razie mam zamiar uczyć się i powtarzać jeszcze gramatykę i słownictwo. Myslę , że dopiero po 17 stycznia zaczne kombinować opracowywanie tych tematów.
tak, ja też mam taki zamiar:) na razie to tylko zamiar, ale cóż, miesiąc na opracowanie tych tematów to w sumie nie jest mało, a robić w ciemno to też trochę starta czasu.
Oczywiście wiem, że nauka nie jest stratą czasu:) ale póki co, w klasie maturalnej nie narzekam na jego nadmiar.

Ale z tym ustnym to rzeczywiście dziwnie, ja osobiście pierwszy raz startuje w olimpiadzie, więc dla mnie to jest kompletna nowość...
Ugh no to przechlapane... A na czy ci bardziej zależy? Znaczy co potrzeujesz na studia.Zamierzasz w przyszłości zajmować się bardziej francuskim czy biologią? Na co potrzebny byłby ci index? Jak odpowiesz sobie na te pytania to pewnie bedziesz wiedziała, którą masz wybrać.

To dotarł ktoś do tego ustngo? Ludzie odezwicije się!!
zdecydowanie zachecam do wybrania biologii....
buuu...nie wiecie czy nie zmienią terminów?:>:(( ja chce na oba...czemu oni sie nie porozumiewaja ze soba ustalajac te olmpiady??? grgrgrgrgrrr
hej!czy jest ktos moze kto jedzie na olimpiade 14 stycznia do warszawy?do ewntualnych ustnych planuje przygotowac sie 17:)tak pozno poniewaz nie spodziewam sie oczywiscie ze przejde tam wogole:)powodzenia dla wszystkich ktorzy beda zmagac sie z okregowym pisemnym:)a tak poza tym to te olimpiady sa beznadziejne,bo komisje przedmiotowych tych komisji patrza tylko na siebie,wiec sa nieprzyjemne sytuacje ale takie sa tego wszystkiego ''uroki'':)
mi sie wydaje ze ustalaja i to specjalnie zrobili w jednym dniu zeby ludzie nie chodzili po wszystkich olimpiadach. taka sama sytuacja byla kiedys na wstepnym na anglistyke i koledz (bo wiadomo ze wszyscy chcieli tu i tu)
ale nie wiem co ma wspolnego biologia z francuskim ze tak im zalezy zrobic w jeden dzien???????:/
No właśnie nic i pewnie myśleli, ze nie będzie takiej sytuacji. Poza tym to muszą się pokrywać. Jest pełno olimpiad przedmiotowych i wszystkie maja po 3 etapy. Pierwszy etap jest zawsze jesienią (pażdziernik/listopad), a drugi zimą (styczeń/luty) no a do dyspozycji mają tylko soboty... Czyli coś musi sie pokrywać:(

Agniecha skąd wiesz co robi komisja podczas ustnych? Byłaś już? To opowiadaj, stp!!
Temat przeniesiony do archwium.
31-60 z 158

« 

Pomoc językowa