Etap centralny

Temat przeniesiony do archwium.
31-60 z 144
Dziewczyny, będzie dobrze. Treba w siebie wierzyć! Skoro nas dopuścili do 3 etapu to chyba nie jesteśmy tak wcale do bani :D
Nikt nic nie pisze :P Pusto głucho :D
Wszyscy szlifują swoje umiejetności językowe i prezentacyjne:P

Ciekawe czy jutro już będa oficjalne papiery;)
nawet nie zartujcie ze wszyscy zakuwacie! ja jak zwykle zmarnowalam caly weekend... caly czas sobie powtarzam ze jeszcze duzo czasu:)
jak jutro nie bedzie tych papierow to bede zla! :/
pozdrowionka!
Ja nie zakuwam, tylko się troszkę uczę :P Ale też muszę przyznać, że wolalbym mieć już ten papier w ręku! Ahhh ta nasz poczta :/ Może jutro dojda .....
Do mnie właśnie doszedł. Mam wyznaczony termin na 11:30 piętnastego. Napiszcie jak dostaniecie wasze listy, kiedy będziecie (może się spotkamy). Bierzecie udział w Visions d'Europe? Ja nie mogę (jestem w pierwszej a to dla drugich i trzecich ;P).
Dostałaś list do domu jak rozumiem... a skąd jesteś chciałbym porównać ile będzie szło do mnie :)
ja mam pytanko: czy jak ktoś nie przeszadł, to też coś wysyłąją?? Do mnie nic nie przyszło i w zasadzie to już chyba nie liczę... jakbym przeszła, to by chyba jakiś list byyył...
Jakie tam zakuwanie...:) Oprócz olimpiady trzeba się jeszcze zajmować innymi rzeczami. Ja właśnie czytam sobie właśnie jedną z tych książek, które wybrałam z działu literatura (M. Perec "Rzeczy" - może też ktoś ma?)
No do mnie nic nie przyszło też jeszcze, ale dzowniłem do Komitetu Głównego (nr jest na pierwszej stronie informatora) i tam pani mi powiedziała że zostałem dopuszczony i w ciągu kilku dni dostanę list z potwierdzeniem.....
wlasnie przyszedl list andrew, najblizej mieszkasz a najdluzej do ciebie idzie:D
ja mam w czwartek 16 na 10.30 ale zostaje na piatek na visions d'europe. w wawie bede chyba od srody po poludniu, wiec jak chcemy sie wszyscy spotkac to ja jestem "flexible" :)
Ej, no właśnie :( Qrde jak jutro do mnie nie przyjdze to ja tam zadzownie !
A Ty diablotine dostałaś list prosto do domu?
Mam nadzieję, że miłą pani w Komitecie Głównym mnie nie oszukała :) Poczekamy do jutra :P
do mnie przyszlo do domu a qurde nachodzilam sekretariat szkolny codziennie od czwartku :|
zadzwon tam i zapytaj, moze w szkole zginelo! na pewno przeszedles!:D tylko ze moze do ciebie przesylke wyslali pieszo:)
No jak jutro nie dojdzie to zadzownie :) I jutro też nawiedzę sekretariat... ale nie martw się mnie też tam już kochają :D
Do nas też nie przyszło, jak się pytaliśmy, to oznajmiono nam, że listonosza jeszcze nie było. A na to "Vision" ktoś jeszcze zostaje? (ja raczej odpadam, tematyka polityczno-społeczno-ekonomiczna nie dla mnie....)
Ania, zostajemy:) Nie marudź:P

Byłam jeszcze koło 15h w szkole i nic. W ogóle poczty nie przynieśli dzisiaj:)
Ja marudzę? Hehe, może jakiś zamach był na listonosza w wykonaniu zazdrosnych kolegów, którzy przechwycili upragnioną przesyłkę? :D
mam takie pytanko do osob z okregu krakowskiego: wiecie juz moze z kim jedziecie? przydzielili wam kogos ze szkoly albo cos?
Ja to chyba sobie zostanę chociaż moje słwonictow w tej kwestii bardzo ubogie ale co tam ..........
ech, co tam z kim... jeszcze nie widziałam na piśmie mojego nazwiska, a co dopiero jakieś plany... a tak serio to może jutro coś dowiemy, od nas ze szkoły jedzie parę osób, chyba nie wszyscy nie są pełnoletni, więc pewnie przydzielą nam jakiegos nauczyciela od francuskiego
Właśnie cancre ja też wolę dostać sysko na paierze :-D
No list w końcu doszedł !! A jak z konkursem Visions d'Europe? Zapisujecie sie? Ja spróbuję ... co mi szkodzi :) Tak a propos niestety podzielili nasz na dwie grupy.... JA mam 15 na 11.00. Możesz jakiś meeting ?:>
ja tez probuje z visions - co mi zalezy, a do tego przyjemny temacik na czasie. ciekawa tylko jestem czy te pytania zamkniete sa z jezyka czy z tematu o europie... nie bede sie do tego uczyc, a przynajmniej mam sznase zostac dzien dluzej w naszej pieknej stolicy;)
no zeby sie w nicku pomylic... :|
Jak też się nie będę uczył :) A co do tych pytań zamkniętych to myślę, że z języka. Ale zobaczymy .... Tak więc droga diablotine tam będziemy mogli się spotkać, bo mi wyznaczyli termin na 15 a z tego co się wyżej doczytałem Tobie na 16....
no tak ale ja od srody siedze w warszawie :P
to w takim razie do piatku 17!
ja dostalam 16 na 10.00, więc diablotine mamy duże sznse się spotkać:) A co do tego całego visions to właśnie nie wiem, co robić...
A co ze mną?
Ja też chcę dostac list...
czyli jestes zaraz przede mna... :)
idz na visions! co ci zalezy! najwyzej wygrasz wycieczke do paryza:P
Temat przeniesiony do archwium.
31-60 z 144

« 

Pomoc językowa

»

Studia językowe