Etap centralny

Temat przeniesiony do archwium.
61-90 z 144
eee, co mi tam jakaś wycieczka, nie lubie integrować się z europejską młodzieżą ani żadnych tego typu integracyjnych imprez... jedyna zaleta tego visions jest taka, że po jego napisaniu zostaje jeszcze trochę czasu tego 17 i można sobie oglądnąć (hm hm) miasto...
ja się nie dostaąłm:( ale spróbuję w przyszłym roku:)) Powodzenia wszystkim, którzy jadą do Warszawy
warszawa faktycznie jakaś niedoinformowana, bo ja do tej pory nie wiem kiedy mam się zjawić, a do mojej szkoły nadal nie dotarła oficjalna lista tych, którzy przeszli. ehh ;]
:)
ja mam 16 marca na 15...troche pozno mam nadzieje ze to nie wpynie niekorzystnie... :P
konkurs visions dla mnie odpada w tych temetach to po polsku nawet zdana nie sklece :P
tak mi sie nie chce uczyc...
a moze wiecie jak to jest z tytulam laureata (ile jest miejsc jak to sie liczy od punktow??)
no i w ogole jak oni oceniaja ten ustny??
nie martw sie ja jestem jeszcze po Tobie bo mam o 15:30 :) i pewnie jestem ostatnia i jakos mi sie to tak srednio podoba a moze ktos wie ile osob sie dostalo do tego finalu?? pozdrowionka
powinno byc 40. a ja wciąz nie dostałam tego listu....
tytuł laureata chyba dostaje pierwsze 10 osób. mnie martwi tytuł finalisty, bo mogą nam odmówić tego zaszczytu, jak się obleje którąś część. i nie jest się zwolnionym z matury :/
Do Warszawy podobno przepuścili 50 osób, a co do tytułu finalisty to też się tym trochę martwię, ale się postaramy ;]
Kto z Was ma "wizytę" :D na 15 marca ???
Jakby ktoś chciał pogadać to zostawiam [gg] .
Dostałam!! Mam 16ego o 9h:)
Qrde czyżbym był jedynym, który ma 15:/ Chyba nie chcą mnie cały dzień pytać :D:D Powiedzcie, że jeszcze ktoś ma 15 pliss....:P
a skad masz takie przecieki ile dopuscili osob? :)
Bo jak dzwoniła tam moja nauczycielka to wyciągneła od miłej pani taką informację :) Tylko nie wiadomo czy to prawda ...
jeszcze jedno pytanie ;)
moze ktos wie kiedy beda wyniki finalu?
e tam, pani z sekretariatu nigdy nie klamie!
e tam, pani z sekretariatu nigdy nie klamie!
No właśnie mnie też to interesuje... w informatorze nic nie jest napisane a to chyba przecież jest najważniejsze. Wie ktoś coś... chwalić się no :P :>
Na pewno wyniki będą przed majem, bo przecież musimy wiedzieć, czy zdajemy tą maturę czy nie. A oficjalne zakończenie jest w czerwcu.
No przed majem to na pewno... ale do maja to dośc daleko...Mam nadzieję, że zrobią to jak zwykle i mniej więcej w dwa-trzy tygodnie się sprężą :-)
ja mysle ze wyniki beda bardzo szybko, bo nie musza nigdzie wysylac prac, wszystko jest na miejscu, tylko wystarczy zestawic punktacje tych 4[tel]osob. skoro tamtym razem zdazyli za 1,5 tygodnia, to mysle ze teraz bedzie gora tydzien... obym sie na nich nie zawiodla!
a orientujecie sie moze czy punkty z poprzedniego etapu dalej sie licza, czy startujemy od "zera"?
hm ja mysle ze od 0 chyba tak powinno byc ale moze w razie watpliwosci tam zerkna...nie wiem
Wiecie może, którego Tristana i Izoldę mamy omawiać- nie dostałam informatora, a nie wiem, czy chodzi o wszystkie wersje, czy tylko o tę Bediera?
Zazdroszczę Wam, że zostajecie na Visions...
Czy jest tu może ktoś, kto brał udział w konkursie "Visions d'Europe" w poprzednich latach i mógłby nas oświecić, jakiego typu są zadania i to wypracowanko? Czego wogóle mamy sie spodziewać? Z góry dziękuję/emy
Znowu pusto, głucho. Ludzie piszcie coś bo wydaje mi się, że się cały czas uczycie. Ja już nie mam siły ... Mam dość ;-(
ale stawka jest wysoka i kazdemu zalezy , nie dziw sie, a ze pusto sie zrobilo to fakt, tez sie dziwie, moze to juz sie nazywa konkurencja?
Rozumiem rozumiem .... Ale ja już naprawdę wysiadam. Oby do środy :) Pozdrowionka :)
ale za to jaka nagroda, pomysl o tym to Ci pewnie doda skrzydel ja tez pozdrawiam !
No cóż, pogoda w Krakowie paskudna, wcale nie napawa optymizmem:/ Tez nie mam juz ochoty czytac o prezydentach, Vichy itd a najbardziej odrzuca mnie mysl o literaturze;/ Ale tak trzeba:)
Bilety do Warszawy juz kupione, znajomi trzymaja kciuki Trzeba dać z siebie wszystko:)
ja juz chce miec to za soba, mam dosc! 0 zapalu, 0 motywacji, 0 ambicji...
milej nauki ;)
a wlasnie...jakie sa nagrody?? oprocz oczywiscie zdanej matury :)
hehe to tak z ciekawosci
Temat przeniesiony do archwium.
61-90 z 144

« 

Pomoc językowa

»

Studia językowe