wrazenia po 2stopniu olimpiady=)

Temat przeniesiony do archwium.
91-120 z 147
Ja również, jak co roku od trzech lat ;), przeszłam do etapu okręgowego, ale niestety okazało się, że również tego samego dnia mam olimpiadę biologiczną. Wybrałam tę drugą, gdyż o maturę z francuskiego się nie boję, a biologia jest zdecydowanie trudna.

Jak dla mnie- skandal, że musiałam wybierać z dwóch rzeczy, które mnie w równym stopniu interesują :/
Btw, powodzenia na dalszej drodze dla wszystkich, którym się udało w tym roku! :))))
kto to siedzial mniej wiecej w 3 albo 4 w Lublinie i non stop smial?? Przyznac sie chlopcy...
gdyby nie to ze kiedys we Francji recznie tlumaczono mi jak wyglada mlotek to bym nie wiedziala :P
wlasnie po co im brudnopis? Ja tez wypisalam sobie kilka rzeczy i mi zabrali :(
chodzi Ci najprawdopodobniej o qazwsx
do ange bleu :mialam dokladnie tak jak ty ..ale poszłam na obie:) i opłaciło się.. ..
Hej czy ktoś z Sosnowca ma już wyniki?;p
nieee on siedzial w ost rzedzie, a to ze smial to wiem. Ale przede mna siedzial jakis typ w garniaku co jeszcze bardziej smial... :)
Hehe Miałem kiedyś ten sam problem. Też wybrałem co innego (geografię).

Ale wracając do poprzednich postów - dziwi mnie bardzo, że osoba, która nie ma polskiego obywatelstwa moze startować w olimpiadzie...
Będą w czwartek :D:D P.S. kto na forum keszcze pisał w Sosnowcu oprócz mnie i Ani?
Ja też pisałam w Sosnowcu, ale w ogóle nie licze na dostanie sie dalej.Jak dla mnie to ten II etap był tylko rozrywką, tak żeby przypadkiem nie popaśc w samozachwyt ;)Gratuluje wszystkim którzy dostali się do ustnego!Powodzenia!
ja tez na nic nie liczę,ale czuję się pokrzywdzona, że oni mają wcześniej;(. W tym momencie, ci, którzy przejdą w Sosnowcu mają gorszą sytuację i mniej czasu na przyg. się...No,chyba że ktoś jest całkowicie pewny, ze się dostanie;) pozdrawiam
Witam Państwa.
Nie kryję uznania dla waszych Komisji iż tak wcześnie podały większości z Was wyniki. Osobiście, muszę czekać jeszcze dwa dni (do 26.1) - w porównaniu z Krakowem, wychodzi stanowczo na pieprzoną niekorzyść stolicy. Olewają sobie czy co?

Poza tym, jedynym miejscem gdzie będę mógł się dowiedzieć konkretnie o wynikach jest szkoła - w Alliance jakaś s_ka poinformowała mnie iż "wyników nie podajemy bo, ekhm, wie Pan, ochrona danych osobowych i te sprawy..." Boże, co za idiotyczny argument. Podobnie na romanistyce - chyba o żadnej publikacji osób które przeszły w Internecie nie mamy co marzyć ...

Tak poza tym, z cholernym zniecierpliwieniem już czekam na te wyniki - osobiście, nie jestem zachwycony tym, jak mi poszło - mogło pójść lepiej... :) zadania ze słownictwem stanowiły dla mnie lekki problem, tego DEVORER w kontekście MANGER DES YEUX i kilku idiomików także nie znałem... Ale poza tym jestem względnie zadowolony - wypracowanie było wyjątkowo "otwarte", tekst czytany relatywnie prosty, a luki dla zcasowników i rodzajników - to już chyba tylko Pan Bóg i egzaminator wie... Tyle narobiłem tych zadań z wcześniejszych olimpiad, liczę że moja metodologia mnie nie zawiodła. :)

Sprawdzałem sobie w każdym razie wszystko do końca czasu - chyba ze 150 osób, byłem w gronie trójki ostatnich... To zły czy dobry znak? ... :)

Składam ogromne gratulacje dla wszystkich którzy już wiedzą, że przeszli. Respect dla kolesia który napisał opowiadanie w PASSE SIMPLE - ambicja i pomysł godny podziwu.
Aga, wygląda na to,że tylko my:p:p W takim razie od razu mamy załatwione przejście jak nie ma innych chętnych..;);p- to już jutro..
A tak na serio to zna ktoś adres internetowy AF w Sosnowcu czy w Katowicach??
hej, na jakiej stronie mają być opublikowane te wyniki? Na stronie Alliance'u? Proiszę o odpowiedź.

à â ç è é ê ë î ï ô ù û ü
Czy może ktoś wie kiedy będą wyniki z Lublina?? Coś wpominali o 26 stycznia, ale może jakieś neoficjalne??? Byłabym barzo wdzięczna :p
Pozdrówki :-)
sama bym chciala wiedziec...ehh szukala juz po str alliance fr, po str lublina i NIC:(
wiec nie pozostaje nam nic innego jak czekac...
a moze jednak ktos z lublina juz wie czy przeszedl??
te wyniki to do domu czy szkoly?
nam powiedzieli tylko w szkole, do domu nikt nic (póki co) nie przysłał
zgadnijcie kto przeszedl! :)
No fuzz, Ty miałbyś nie przejść?!? :P
nie? a pisalas w krakowie, co nie? do mnie przyslali rowny tydzien temu. moze w szkole zapomnieli ci dac?:>
tak, a co w tym dziwnego. :P
sam sie dziwie. oczywiscie zaliczyli mi ten passe simple, zreszta juz wiem, ze mozna mieszac PC z PS. i tak pewnie na skraju punktow, no ale jednak.
a ja się dziwię, że prace osób, które nie przeszły, pokazują ich autorom w... czerwcu! Tak to bym chociaż przed maturą nauczył się czegoś na własnych błędach (cóż, nie udało mi się przejść), a tak - D*PA! No powiedzcie mi, co to za jakiś zwyczaj - trzymania prac do końca roku szkolnego w ukryciu przed ich autorami?!
Dla porównania, prowadzący Olimpiadę z polskiego (w której wciąż dzięki Bogu biorę udział) udostępniają niezaliczone prace w kilka dni po opublikowaniu wyników.
Zostawiam to pod rozwagę paniom i panom z Romanistyki.
a ktoś z Poznania wie już czy przeszedł? bo ja nadal czekam...
czy ktos z warszawy ma wyniki.w jaki sposob sa podawane,dzwonia do domu,do szkoły??tak zciekawosci pytam bo fatalnie mi poszło,ale to zawsze jakies doswiadczenie:)mes salutations a tous:)
Pisałaśw Warszawie???? Ja też :-D Wtedy mówili nam że do 26 czy tam 28 stycznia prześlą do szkoły ale jak my mamy ferie to skąd mamy to wiedzieć??? Mamy czekać do 30 czy co??? Ja to i tak nie liczę na to ze przejdę, ale przyanjmniej mam satysfakcję że tam byłam :-P
tak na marginesie to warszawa od kiedy pamietam nawala,w sumie trzeba bylo podac nr.kontaktowy-napisalam nr.do domu,wiec jakbym przeszla to by zadzwonili.wyniki juz sa,przedwczoraj chyba byly podane,moj kolega zaszedl do instytutu i spytal kiedy beda,powiedzieli(w pon) ze beda w srode,o ile dobrze pamietam,fakt faktem na bank juz sa.a telefon moj milczy hehe,mam nadzieje ze TWoj nie:)
trzymam kciuki!:)
Temat przeniesiony do archwium.
91-120 z 147

« 

Nauka języka

»

Nauka języka