Jak idą przygotowania do etapu ustnego ?? =)

Temat przeniesiony do archwium.
91-120 z 172
dzieki:) zobaczymy za 2 tyg! a wy we warszawie nie macie jeszcze wynikow wstepnych? widze ze chyba znowu krakow pierwszy!
w ogole was tam traktuja jakos lepiej. dostaliscie batony, ostatnio jakies znowu upomniki. powiadamiaja was listownie i do tego tydzien po olimpiadzie. nawet tym razem dowiedzieliscie sie od razu. ale wiocha na wschodzie w porownaniu z wami.

ile osob bylo w calej polsce na tym etapie? 240?
sa juz wyniki w lublinie?
fuzz ja bylam po Tobie ale nic nie szkodzi nawet sie ciesze ze mialam te pare minut przerwy:) zreszta ktos po mnie tez chyba musial czekac bo ja tam siedzielam poltorej godziny
ja sie strasznie denerwowalam przed wejsciem i myslalam ze w koncu zwieje stamtad:) ale nie bylo tak strasznie poza tym ze na samym poczatku wszystkiego zapomnialam
a czy ktos moze ma jakies wyniki wstepne z Lublina? pozdrowionka dla wszystkich
6979273, podlacz sie, plz
Mnie wstępnie też zakwalifikowali, ale to w sumie niewiele znaczy, więc jeszcze 2 tygodnie czekania...:/
Czy wie ktoś może czy są jakieś wstępne wyniki z Warszawy ?
nie no, batonow to jeszcze nie bylo ale za to na ustnym byly kanapki :)
cancre, a skad to wiesz? jak mozna sie tego dowieziec ze sie jest wstepnie zakwalifikowanym??
Nie wiem, z jakiego jesteś okręgu, a jak sądzę szybkość podawania i przepływu informacji zależy właśnie głównie od tego:) Kraków działa akurat wyjątkowo sprawnie i po prostu w sobotę nam powiedzieli, żebyśmy dziś dzwonili na wydział i pytali o wstępne (na razie) oceny i punkty.
Ale z tego co wiem, w innych okręgach nie są tacy szybcy:)
ja ze Slaska, ustny odbywal sie w sosnowcu. Niby mala odleglosc a nic nie slyszalalm, gdzie trzeba zadzwonic zeby sie dowiedziec o wstepne rezultaty? dzieki z gory:-)
A ile was było na Śląsku?:) Z fuzzem próbujemy liczyć nasze szanse i próbujemy skompletować dane o wszystkich okręgach:P
niestety nie wiem:/ jedynie wiem ze napewno bylo 6 osob minimum hehe
A ile jest tych okregow? W Lodzi bylo 16 osob, tak informuje.
9 okregow.
zrodlo informacji: petite ange :)
Według moich danych z 5 okręgów(Kraków-Rzeszów-Kielce, Warszawa, Łódź, Gdańsk-Bydgoszcz-Olsztyn, Lublin) mam juz jakieś 90 osób.

Z tymi dziewięcioma okręgami to taka plotka:). Nie jest to w każdym razie sprawdzone.
To chyba ja jestem źródłem tej plotki, o tych 9 okręgach wiem od mojej koleżanki:)
a tamta kolezanka z kolei od wrozki :P :)
W Wawie było 30 osób.
Nie fuzz, nie od wróżki, opieram się na bardziej wiarygodnych źródłach.

W książeczce-informatorze, którą przysyłali do szkół, wymienione są okręgi: gdański, katowicki, krakowski I, krakowski II, lubelski, łódzki, poznański, warszawski i wrocławski. Więc jak ktoś ma to dziełko, to może sobie zerknąć i sprwdzić, czy to prawda :P
Potwierdzam.
W Krakowie było 21 osób, ale co najmniej 3 nie przyszły, w Warszawie podobno 35, w innych komisjach po kilka osób - Tak mówił jeden z sekretarzy okręgowych w Krakowie. Przypuszczał że w calej Polsce będzie +/- 100 osób, jak pewnie trochę zaniżył.
W Wawie było równo 30 bo ja tam byłem.
Dostał już ktoś może oficjalne wyniki? Bo mi powiedziano, że wszystkie prace są przesyłane wraz z punktacją z ustnego do komitetu głównego i to trochę potrwa. Tylko ciekawe ile dla nich znaczy troche ... :/
Czekanie zabija :-(
Miałem na myśli prace z II etapu pisemnego bo tamte punkty też się liczą.
no wlasnie ofcjalne wyniki maja byc najpozniej 2 marca:) tylko nie wiem czy to oni beda dzwonic, czy sami mamy sie dowiedziec czy moze przesla to poczta... :/
a gdzie ty sie dowiadywales?
Ja dzwoniłem do pani z komitetu w warszawie, a wyniki mają podobno przyjść do szkoły tak jak poprzednio.
aha.. czyli znowu pewnie bedzie taki burdel jak ostatnio, czyli ze do niektorych nie doszlo... :)
nie zgadzam sie z wami, i nie powiedzial bym tak
Fajnie :/ Ja tak nie lubię czekać !! Chciałbym już wiedzieć coś (cokolwiek by to było) na 100%...
A w czym się tak nie zgadzasz :> ??
a mozna sie dowiedziec na dzien dzisiejszy nie czekajac do 2 marca jakis poczatkowych wynikow? a jesli tak to gdzie trzeba zadzwonic??
Temat przeniesiony do archwium.
91-120 z 172

»

Pomoc językowa