Jak idą przygotowania do etapu ustnego ?? =)

Temat przeniesiony do archwium.
151-172 z 172
| następna
To możecie podać jeszcze raz cały numer, a nie tylko końcówki... Mi w szkole powiedzieli, że oficjalne wyniki dopiero 4... Bóg wie czemu... Muszę takto zadzwonić... Ale nie mogę dojść z Waszych postów na jaki numer, dlatego proszę: podjacie oficjalną (działającą ;P ) wersję
Wyniki oficjalne podawali dzisiaj pod numerem tel. (022) 5520290. To numer do Komitetu Głównego.
@diablotine. Jeśli jesteś pewna, że przeszłaś to możemy sie tam spotkać. Co Ty na to ?:>
uau! Andrew1988, diablotine czy mam rozumiec, że dostaliście się do okręgowego?? GRATULACJE!!! Ale z was mistrze!!
Dzięki ale z tego co wiem dostaliśmy się do okręgowego. :) Ale mimo wszystko myślę, że to jednak jest już etap centralny :P
to jak to w koncu jest z tymi wynikami? myslisz ze te dzisiejsze sa oficjalne? ja juz nie wiem...
fajnie by bylo poznac ludzi z forum w tej warszawie;)
No dzwoniła tam moja nauczycielka od francuskiego i jej powiedziała, że jestem na tej liście. Myślę, że innej listy nie ma :P Miejmy nadzieję :)
No chyba nie sa tacy glupi zeby podawac z listy wstepnie zakwalifikowanych, nie? tylko nie wiem o co chodzi z ta komisja co ma sie zebrac jutro
trzeba chyba jeszcze raz zadzwonic:)
No ja myślę, że nie podawaliby wstępnych... Poza tym do jutra mają dojść do szkół więc myślę, że te listy są oficjalne a oni po prostu dzownili pod numer komisji okręgowej, która nie miala informacji bo zajmowal sie tym Komitet Główny.
Jeśli ten numer jest na serio właściwy a pani z Warszawy nie kłamie mówiąc, że to jest oficjalny wynik, no to do zobaczenia za dwa tygodnie:P Uwierzę dopiero jak dostanę papier:)
No właśnie. Dziś usłyszana jakże miła wiadomość napawa optymizmem, ale podejście racjonalistyczne jest chyba raczej wskazane. Tak więc mam nadzieję, że rzeczywiście zobaczymy się za te 2 tygodnie (a tak a propos, jak my się rozpoznamy??:))
@diablotine, petit ange:)
Dzwoniłem dzisiaj do miłych pań zapytać się czy nie kłamią :D Powiedziały, że wyniki są jak najbardziej oficjalne i że w ciągu kilku dni dostaniemy potwierdzenie pisemne.
W takim razie do zobaczenia za 2 tyg i powodzenia w przygotowaniach :)
P.S. Proponuję się spotkać tam na miejscu co Wy na to :>
Też się nad tym zastanawiam. Ale coś się wykombinuje. Ja mogę przesłać moją fotkę, jeśli macie inne pomysły to piszcie moje [gg] , często niewidoczny
@cancre
Też się nad tym zastanawiam. Ale coś się wykombinuje. Ja mogę przesłać moją fotkę, jeśli macie inne pomysły to piszcie moje [gg] , często niewidoczny
Uprzejmię proszę osobę dwa wpisy powyżej (tj. @cancre) o niepodszywanie się pod zalogowanych użytkowników! Dziękuję:)
@Cancre to ja przez pomyłkę jako autora to wpisałem. Przepraszam :P Mam nadziej, że mi wybaczysz :)
Ale namieszałem :/ Ten post, w którym jest nr [gg] napiasłęm ja. Był adresowany do @cancre, a ja przez pomyłkę wpisałem Cię cancre jako autora...:/ Wybacz....:)
haha, no tak też pomyślałam, ale wiesz, lepiej mieć pewność, że ktoś nie ma ochoty na używanie cudzych nicków:))
Hehe pewnie, że tak. Jeszcze raz sorry:P To co z propozycją spotkania ?:>
pomysl jest super! tylko jak to zorganizowac... wymysli sie cos przez te 2 tygodnie!
ps. jak to sie stalo ze wszyscy z forum przeszli?widocznie przesiaduje tu tylko elita:)
ps2. proponuje zrobic nowy temat o olimpiadzie bo ten sie robi przydlugawy:)
juhu ja tez przeszlam :) do zobaczonka w Warszawie pozdrawionka dla wszystkich
Też przeszłam! Tylko mi komp nie funkcjonował, więc nie mogłam się pochwalić ;P. Jakbyście chcieli coś pogadać to (to nie było zbyt gramatyczne, wiem) [gg] .
Temat przeniesiony do archwium.
151-172 z 172
| następna

»

Pomoc językowa