Olimpiada 2011

Temat przeniesiony do archwium.
151-166 z 166
| następna
wtedy chyba nie;)) ale na stronie też mają być
nie nie przychodza;( a żeby się dowiedziec cokolwiek dluga droga;/ mi tez za dlugioe opowiadanie wyszlo... totalny brak weny twórcczej... wkurza mnie limit... jak mam napisac opowiadanie? przeciez musze przedstawic jakos postac , rozwinąć odpowiednio, wprowadzic odpowiednią stylistykę...(pisze to human który nie potrafi napisać dobrego wypracowania xD)
kurcze... mimo wszystko, chyba jednak chcialabym wiedziec ile punktow zdobylam xd
wg mnie limit jest troche bez sensu ;/ czasem po prostu nie da sie zawrzec wszystkiego w tych 250 slowach... ;/
A według mnie właśnie limit jest jak najbardziej na miejscu, gdyby go nie było, to niektórzy pisali by dłuższe, inni krótsze wypracowania (co zmieniałoby szanse na korzyść tych, co piszą krócej).
Problem nie leży w limicie, ale w bezsensownych tematach. Jak dla mnie np. takie opowiadanie powinno mieć od razu w polecenie zawarty wstęp (dla naprowadzenie w dany temat), a rozprawka kazać sobie wybrać- czy daną tezę bronić czy obalać...
Jedynie recenzja w tym roku jakoś się sprawdziła (chociaż fakt, że trzeba ją było nakierować w pewną stronę, uniemożliwiał dokładniejszy opis od strony technicznej).

A z tymi punktami, aja bym się nie obraził, jakby podali na stronie ilość punktów każdego uczestnika (przecież w gimnazjalnych konkursach tak robią).
edytowany przez Niqel: 21 sty 2012
też bym się nie obraził, tym bardziej że każdy wyraził na to zgodę na tych zaświadczeniach
ja chce klucz! jeju to takie trudne dla nich wrzucić go na stronę albo przynajmniej wyslać maile?...:(
Jeszcze tydzień oczekiwania...
Na razie ani widu, ani słychu :(
pewnie nie będzie ani dnia wcześniej ;))
Jeszcze maksymalnie cztery dni...
Swoją drogą głupie jest to, że nie publikują wcześniej, skoro całą pracę mają już pewnie wykonaną. Ileż to można tabelki sporządzać?
jest! dostałam się ! a Wy jak? ;] a klucza dalej nie ma xD
Niestety... Nie powiodło mi się...
ja też nie ;))

ale gratuluje Diana i wszystkim innym, którym się udało ;)))
Huhuhu, dziękuję, a bardzo dziękuję :D No cóż Diano, wszystko wskazuje na to, że się spotkamy ;)
do dziś zbieram szczękę...xD
zaczynamy przygotowania?
Mam jeszcze niebawem okręg z polskiego, teraz ta informacja, i no moja matma do poprawienia.. Chyba muszę nauczyć się pić kawę XD. Zaczynamy ;)
ojej... matmy sie nie boję... ale matury tak... tydzień ferii, a ja nawet nie wiem na co straciłam czas;/
Temat przeniesiony do archwium.
151-166 z 166
| następna

»

Pomoc językowa - tłumaczenia