Obóż w Olsztynie...

Temat przeniesiony do archwium.
61-90 z 223
ohohoh Gochna będzie ^^ nie zbrzydło jej jeszcze :D To pewnie przez to, że Noan przyjeżdża :P
Pozdrawiam również :) i zazdroszczę troszke, że będziesz tam też w tym roku :P Heh ale mam nadzieje, że będziecie się równie świetnie bawić;) :)
Witam;)
Mam do Was pytanko, czy na ten oboz jezykowy w Olsztynie moze zglosic sie tylko poprzez szkole, czy takze w inny sposob (prywatnie?) Ucze sie w LO i tak sie sklada, ze nasza nauczycielka przegapila termin skladania podan, w zwiazku z czym, moje szanse na uczestnictwo w tym kursie jezykowym skonczyly sie na marzeniach heh;/ Z gory dziekuje za odpowiedz i pozdrawiam ;*
Jeszcze tylko 2 tygodnie :D Dostał już ktoś potwierdzenie, że jedzie, numer konta i te inne bzdety D: ?
Już nie moge się normalnie doczekac :P
Ja jeszcze nie dostalam... Tez sie nie moge doczekac juz. Mam nadzieje, ze mi zaraz po weekendzie przysla. W ogole oni list z potwierdzeniem to do szkoly mi maja przyslac, tak? Bo ja juz sama nie wiem - juz 10 dni czekam :/
Do domu ;) Tak było w tamty roku, tera do mnie tez do domku przyszło. Tyle, że u mnie dużo szybciej. Bo do nich karta dotarła 11, odesłali odpowiedź z powrotem już 12.
*tamtym, teraz, żeby nie było, że jakiś wieśniak pisze :D
Ja również wybieram się na ten obóz. Ale mam małe pytanie: czy możliwe jest, że ktoś może nie zostać zakwalifikowany, np ze wg na słabą ocenę z francuskiego?
wg=względu, śpieszyłam się ;]
Ja jeszcze nie słyszałem, żeby kiedyś tak zrobili, ale nie daję 100% pewności ;]
ach...własnie tylko 2 tygodnie zostały.musze zacząć pakować walizki:) he he jade w tym roku po raz pierwszy...a tak wogóle to do mnie do szkoły dopiero jutro chyba dotrą te karty...czy u kogoś jeszcze jest taka sytuacja?tak sie zastanawiam czy ta moja sorka od franca napewno to wszystko dobrze załatwia...
Hej ! Tak się składa że w tym roku ja też jade na ten obóz :p Jada ze mna jeszcze dwie kolezanki z klasy :) MAm nadzieje ze bedzie fajnie . A potwierdzenie już dostałam . Jeszcze tylko dwa tygodnie xD hehe Pozdrawiam wszystkich :*
Nie martw się w tamtym roku ja o tym obozie dowiedziałem się koło 20 czerwca dopiero i ze wszystkim zdążyłem :) Będzie dobrze =P
oj będzie się działo;) :D
ale łzienki mnie martwią... eee??
:D:D
już niedługo się spotkamy;)
ja jestem z Grudziądza 1 klasa Liceum
oj będzie się działo;) :D
ale łzienki mnie martwią... eee??
:D:D
już niedługo się spotkamy;)
ja jestem z Grudziądza 1 klasa Liceum
Mnie też te łazienki martwią :p mam nadzieje że bedziemy z dziewczynami miały łazienke w pokoju heh :P a tak po zatym to ja tez jestem w 1 kl liceum xD
podziekowania za dobre słowo dla Andrew88 :) mam nadzieje ze własnie jutro wszystko sie wyjaśni. Brak łazienki to byłaby klęska...jakoś sobie tego nie wyobrażam...I przeraża mnie jeszcze jedno - ze może być tam tak dużo dziewczyn i taki deficyt facetów...:/ ale ogólnie jestem pozytywnie nastawiona na ten obóz i już znacze kreski na scianie ile dni do wyjazdu zostało.he he. :P zartowałam :P
Tak naprawdę to każde z nas ma 50% szans na nieszczęsną łazienkę w pokoju =)
Kto chce sobie pooglądać kadrę polską, Francuzów i ludzi z zeszłego roku podaję adresi www.olsztyn2006.bhz.bz :)
Link z posta powyżej jest niepoprawny, wkradła się literówka ;)
Ten działa ~> http://www.olsztyn2006.bzh.bz/
ale nie chcesz chyba przez to powiedzieć, że połowa pokoi nie ma własnej łazienki...! Ładne zdjęcia:)
Zdjęcia bardzo ładne. Jedzie ktoś z Krakowa? Ja się nie mogę zdecydować czy pojechać autobusem czy pociągiem... Autobusem chyba bezpieczniej, jakoś nie mogę zaufać PKP ;]
Droga Iskierko dokladnie to chce powiedzieć :D
Ja jadę pociągiem, bo szybciej, większy komfort i wogóle można się jakoś poruszać =]
Mnie też namawiają na pociąg. Jade z koleżanką, więc chyba bać się nie mam czego ;] A wiesz może o której trzeba zgłosić się tam, na miejscu?
drogi Andrew (czy Andrewie?) twoja wiadomość mnie powaliła, ale i takie warunki da sie wytrzymać jak sie ma fajne towarzycho:) poprostu trzeba bedzie sobie biegac w piżamce z ręczniczkiem itp po korytarzu...he he:D jak czytam Wasze wypowiedzi to chyba ja i moje kumpele mamy najbliżej do Olsztyna...fajnie bedzie poznać ludzi z całej Polski:)
~> Nie ma określonej godziny, można przyjeżdżać teoretycznie cały dzień. W tamtym roku, ktoś chyba porzyjechał nawet dzień później i nic sie nie stało.
~> W zeszłym roku takie spacerki były na porządku dziennym, a dziewczyny się przyzwyczaiły i później nie narzekały. Spodoba Wam się zobaczycie! A może to ja będę spacerował w ręczniczku :D ?
he he już sobie to wyobrażam:P he he
a powiedzcie mi jeszcze jak jest ze swobodą na tym obozie...?czy można sobie samemu chodzić gdzie się chce, czy raczej cały czas jest jakaś kontrola...?
No niby nie można, ale zawsze można powiedzieć, że chce się iśc do Bławatka (sklep w pobliżu :P) po zakupy czy cuś ;)
ja list dostałam ale jeszcze kasy nie wpłaciłam :) też jestem z 1 klasy :) i mój fr. nie jest najlepszy ;) bo przez pół roku troszkę się obijaliśmy :D a mam pytanko...jak jest tam z pościelą?czy brać jakieś swoje śpiwory czy coś? bo szczerze powiedziawszy nie lubię spać w "nieswojej" pościeli.. ;) mam nadzieję że będzie fajnie :D i nie mogę się doczekać ;) cU ;p
aaa... i mam nadzieję, że z tą łazienką to takie żarty...:> hehe przyjade specjalnie wczesniej żeby zająć pokój z łazienką :D a tak w ogóle to jestem z Ełku :D
Pościel tam jest, dostajesz chyba na początku czystą, świeżą ;) Z łazienkami to nie żart, i nie będzie tak łatwo bo są dwa skrzydła - jedno dla Panów, drugie dla Pań -> tylko w jednym są łazienki w pokoju.
Jesteś z Ełku? To wiesz, że jeszcze jedna osoba jedzie?
Temat przeniesiony do archwium.
61-90 z 223

« 

Inne

»

Życie, praca, nauka