z tego co pamietam zawsze sie oboz zaczynal 1 lipca, natomiast w zeszlym roku 30 czerwca juz tam musielismy byc :) Kartka o obozie doszla do mojej szkoly kolo 12-13 czerwca, takze czekaj cierpliwie ;) zawsze mozesz zadzwonic i spytac sie czy maja zamiar do Ciebie wyslac :P
kazdy, tylko oni do szkol w polsce wysylaja propozycje ilu ze szkoly moze przyjechac, dlatego zadzwon i popros zeby do twojej tez wyslali...
jest 100 miejsc okolo, a ludzi co sie ucza francuskiego i chcieliby pojechac sporo wiecej ;D
tomususan
08 maj 2009
Bezsensu ... -_- ...
Ma ktoś namiar na stronkę ?
kingar1
20 maj 2009
Słyszałam, Kochani, że w tym roku, niestety, obóz się nie odbędzie... Informację mam od mojej pani dyrektor, więc to raczej pewne...
Szkoda...
mateusz_
21 maj 2009
a co takiego sie stalo? :(
Gosja;]
23 maj 2009
właśnie, wiadomo, dlaczego??? ;;/ ten obóz już tam był chyba 8 lub 9 razy. szkoda, choć mnie i tak już nie będzie, ale wielka strata dla innych, jeśli to prawda. aż chyba z ciekawości wypytam, o co chodzi....
kingar1
23 maj 2009
Nie wiem, co się dokładnie stało... Może nie dostali dofinansowania... Ja sama mam jeszcze nadzieję, że może to nie do końca sprawdzona informacja...
kingar1
23 maj 2009
może lepiej jeszcze to sprawdzić. Może po prostu mojej szkole nie dali miejsc, a moja pani dyrektor przekazała mi tę informację, jakby obóz miał się nie odbyć.
Jakbyście coś wiedzieli, dajcie znać ;)
Gosja;]
24 maj 2009
niestety, to prawda....
pisałam do Claire i powiedziała, że w MEN-ie nie mają pieniędzy, by zorganizować w tym roku obóz...
współczuję tym, którzy chcieli jechać, bo naprawdę warto.
no przeciez to Kinga R. jest :) ktora nam uciekla po paru dniach :)
nie myle sie prawda? :D
Gosja;]
25 maj 2009
a, no! ;D mój błąd;P
nie sczaiłam tego r;)
kcatie
28 maj 2009
o jaa a liczylam ze w centrum polsko-francuskim zle mi babka powiedziala... czyli to pewne ze nie bedzie obozu...? szkoda, bo chcialam wpasc i wszystkich odwiedzic:(