Obóż w Olsztynie...

Temat przeniesiony do archwium.
121-150 z 223
Hej;) mam pytanko, czy ktos z Was wyjezdza do BRZESKA z okolic Ełku? mam na mysli jazde pociagiem i te inne bzdety..;/
ja jestem z ełku i chyba raczej nikt nie jedzie... :)
A ja mam pytanie czy te dziewczyny z Ełku z Budowlanki to jadą może tym EŁK-OLSZTYN 8:58 ;>?
cos duzo osób z tego Ełka, pozdro dla marty :)
jedzie ktoś z okolić Krakowa!!!!
widze ze wreszcie pojawił sie watek %%%% :P
andrew z kim jestes w pokoju?? szukam osob z kim mogłbym byc - nie było nudno:D:D
to kto mnie przyjmie?? jestem towarzyski:P
moje [gg] pisac nawet na niedostepnym;)
jeśli lubisz bro to juz jestes moim kumplem :))) niestety ma antybiotyk do soboty to libować nie mogę :(((
o któej przyjeżdżasz do olsztyna?
NIEDZIELA!! no to do zobaczenia =*
i co Łobuzy nikt ju z z Was nie pisze;> tu jest NET!! ;P
he he :) wiemy, że jest net :-P jak wam się podobają pierwsze dni? hehe
Który to cychol :D Przyznawać się :P
wow, ale jesteście.. :d ogólnie rzecz biorąc chyba w tamtym roku było lepiej :P ale teraz też spoko poza małymi wpadami i cwałami :P
A czy osoby chodzące do gimnazjum mogą jechać na obóz?
niestety to jest oboz dla licealistow
Wcale nieprawda. Jestem teraz na tym obozie - i jest ze 2, 3 osoby, ktore sa z gimnazjum. Jedna dziewczyna zdala teraz dopiero do 3 klasy gim. Nie wiem na czym to polega, zeby zdobyc karte jak sie jest w gim, ale wiem, ze jest to mozliwe.
moze sa po znajomosci :P:P Nie wiem, ja slyszalem, ze to jest oboz dla liceow, pozdrawiam
Andzeju byłam z Tobą w grupie przez pierwszy tydzień;P:D
was to wszędzie pełno;)
viva olsztyn!!
hej ;)i jak tam w tym roku w Olsztynie? stala kadra Francuzow? czy moze zabraklo glownodowodzacego? ;) pewnie Komendant Blyskawica byl ;> mam nadzije, ze sie dobrze bawiliscie , ja w tym roku we Francji, ale tez jest spoko...
bizzzz
przeczytalam caly temat.
wiem,z e dopiero pazdziernik, ale baardzo zainteresowal mnei etn oboz, a w sumie nci takiego nie ebde robila w lipcu, a skoro taki fjany i tacy super ludzie to dlaczego nie? chyba warto ejchac :)
i mam podstawowe pytanie: jak dokladnie mam ubiegac sie o przyjecie na oboz w olsztynie?? jestem z malej miejscowosci, nie ucze sie francuskiego w szkole, wiec nie wiem czy z tego powodu mam jakies szanse, a bardzo mi zalezy.
Pozdrawiam ;)
O ludzie:)
dopiero znalazłam ten temat!!
Byłam na obozie 2 razy 2005 i 2006:P Jedyną osobą z Olsztyna byłam:P
Pozdrawiam wsyztskich znajomych gorąco:P i polecam gorąco obóz!
Bylam w tym roku na obozie - po prostu rewelacja. Az mi sie plakac chce ze sie juz skonczylo... Juz koniec pazdziernika, a ja ciagle wspominam ludzi itp. Francuzi - super, ludzie, ktorzy tam przyjezdzaja, z calej Polski - rowniez. Jezyk mozna niesamowicie porpawic - zwlaszcza w wymowie, ja w tym roku mowie sto razy lepiej po francusku niz przed wakacjami, bo tam po prostu zachecili mnie jeszcze bardziej do nauki tego jezyka. Jezeli macie mozliwosc tam jechac - nie zastanawiajcie sie! zgloszenia powinna wyslac szkola, zeby przyslalai wam karte obozowa, ktora wysyla rowniez szkola do Olsztyna - do kiedy trzeba wysylac zgloszenia? to trzeba sprawdzac dokladnie na stronie CKE. Mysle, ze osoby, ktore sie nie ucza francuskiego tez maja szanse. Tam sa ludzie, ktorzy nie znaja totalnie jezyka. dodatkowo jest to oboz tani - 3 tyg a najwyzsza cena to ok 1000 zl, chyab nawet w tym roku tyle nie bylo. Jak macie pytania - pytajcie. Pozdrawiam :D
Odpowiadając na pytanie jak sie tam można 'dostać' i czy możliwe jest to bez nauki francuskiego...

Jeśli karta nie przyjdzie do Ciebie do szkoły, to mozesz starać się osobiście dodzownić do tej szkoły i poprosić o taką karte. Wiem, ze w tym roku była na tym obozie kolezaka, która nie uczyła się fr w szkole. Ocene z jezyka na karcie (pole obowiązkowe) wypisała jej korepetyotrka i jakoś przeszło... ;)
Pozdrawiam,
Andrew
Ja równiez nie miałam nigdy francuskiego w szkole, a mimo to byłam na obozie. A tak w ogóle, Andrew88 byłeś na obozie w 2006 roku? Wydaje mi się, że byłam z Tobą w grupie:)
Kawałek czasu tu nie zaglądałem... Tak, byłem, więc możliwe, że byliśmy w tej samej grupie.
a w tym roku ktos sie mzoe wybiera ;> ?
w szkole jest francuski, ale nie jestemw tej klasie. pytalam sie nauczycielki to nawet nie slyszala nic i powiedziala z gory,z e pewnie i tak nie mam szans, bo miejsca w naszym wojewodztwie rozdziele wsrod innych miast, a nie anszego... no dziwne..
jeszcze nie ejstem do konca zdecydowana, bo dopiero na poczatku maja dowiem sie co z lipcem, czy ebde mogla jechc. czy w maju wystarczy,z e zaczne "dzialac" ??

;)
Ja proponuję wcześniej, w maju miejsca mogą być już rozdane ;)
witam wszystkich!! xD jest ktoś kto wie juz że na 100 % jedzie w tym roku do olsztyna? ja sie planuje w tym roku tez wkręcic xD, ale niewiadomo jeszcze co z karta:/ dowiadywałam sie w szkole czy bede miała mozliwosc wyjazdu w tym roku, ale podobno jest jeszcze za wczesnie:| yy??
Ja się wybieram, o ile dostanę pewną informację o wyjeździe w max. 3 tyg. Trochę dziwne aż tyyle czekac, hamuje to rozważanie alternatyw.
Ktos wie za ile czasu moga dojsc do szkol zgloszenia?
ja takze jestem zainteresowana toegorocznym obozem. Gdy dzwoniłam do Olsztyna powiedzieli ze nalezy wysłąc maila w celu zgłoszenia checi wyjazdu na obóz ale jak narazie(mineło juz ok kilku dni) nie dostalam odpowiedzi...czekamy... a czy ktoś z was ma już jakies konkretniejsze informacje?
ja już dostalam informacje ze jade na banq ;) nie moge sie doczekac. Informacja przyszla 7 maja ;p
Temat przeniesiony do archwium.
121-150 z 223

« 

Inne

»

Życie, praca, nauka