Obóż w Olsztynie...

Temat przeniesiony do archwium.
151-180 z 223
O...to jak nigdzie nie wyjade z Olsztyna w lipcu, to odwiedzę ekipę:)
hej wszystkim :) ja byłam już dwa razy na takim obozie ale z angielskim a w tym roku strasznie bym się chciała dostać na francuski do Olsztyna ;d ale w moim liceum jakoś nic nie słychać o tych kartach chociaż szkoła jest stowarzyszona z UNESCO. Ale podobno można jakoś załatwić przez kuratorium tak ;> a apropo łazienek w pokojach to my w Limanowej nie mieliśmy tak fajnie :P ale integracje w łazience były zajebiste ;d
kurcze moja szkoła jakas chyba jest opóźniona. dopiero dziś dostaliśmy informacje o tym obozie. zastanawiam się nad wyjazdem, bardzo chwalicie, ale nie jestem przekonana czy dałabym rade z samymi nieznajomymi ludźmi.
ktos się orientue, jaki jest termin?bo u mnie nic a nic nie wiedzą ;/
ja sie orientuje :) wyjazd w tym roku jest wczesniej bo już 29 czerwca :) obóz trwa 3 tygodnie czyli powrót 20 lipca, dojazd na własną rękę byle by dojechać w dniu 29 czerwca. W sumie to moja pani od francuskiego też mówiła ze przysłalidopiero 3 karty na szkołe cała więc jeszcze mogą dosłać nawet do końca roku szkolnego. Więc jeśli się zgłosisz to może Ci sie uda...;p ja też jadę pierwszy raz, nikogo nie będę znała ale myślę ze towarzystwo ciekawe sie znajdzie :)
ja tez do Olsztyna jadę pierwszy raz i najprawdopodobniej sama ale jestem pewna, że będzie fajne towarzystwo ;)
Bylam w zeszlym roku i zachecam was, zebyscie pojechali. Nie ma sie czym przejmowac, jezeli nikogo nie znacie. Ja tez nie znalam, ale zapewniam, ze osb jest ok 100, wiec kazdy znajdzie swoje towarzystwo. A co do tego, ze pozno przychodza karty - w zeszlym roku tak samo bylo. Warto uzbroic sie w cierpliwosc (ja sie dowiedzialam dopiero 26 maja, czy jakos tak), tak samo jak i pozniej, gdy odeslecie karty i bedziecie czekac na odpowiedz z potwierdzeniem i nr konta. Naprawde warto :) Pozdrawiam
O obozie w Olsztynie dowiedziałam się wczoraj podobnie jak kilka obecnych na forum osób ja również jadę tam pierwszy raz i na dodatek sama. Po przeczytaniu waszych opinii jestem przekonana że będzie super i już nie mogę się doczekać wakacji :) a tak na marginesie: jedzie może ktoś z woj. łódzkiego?
ja tez mialam jechac, baaardzo chcialam, ale coz... sila wyzsza i czeka mnie cos innego. ale zycze Wam wszystkim dobrej zabawy :* pozdrawiam obozowiczow :D ;)
ja jadę z woj. łódzkiego :] a konkretnie z Pabianic :p najprawdopodobniej jadę bo narazie czekam jeszcze na telefon z Olsztyna...
Hej, jakie w tym roku są progi cenowe?
Ile najmniej się płaci?

Zastanawiam się, czy jechac, bo mam do wyboru inny wyjazd w tym samym czasie, a decyzje musze podjac do jutra...
Bylabym wdzieczna za odpowiedzi:)
hej zajrzyj na tę stronkę http://www.fundusz.org/fundusz.php?cnt=1&func=show&id=210 tam jest wszystko napisane co i jak w kwestii obozu :)
Dziekuje bardzo :*

Widze wlasnie ze jest i z innych jezykow.... kurde, szkoda ze nie zobaczyłam tego w piatek to bym sie zglosila na angielski lub niemiecki bo chce z nich mature zdawac... :( A teraz jest juz po terminie bo do 30 maja trzeba bylo poprosic o formularz zgloszeniowy. A moze daloby rade jeszcze jutro? Prosil z Was ktos o formularz po terminie?
również wybieram się do Olsztyna :) licze na świetną zabawe i rozrywkowe towarzystwo xD
towarzystwo będzie bardzo rozrywkowe ;]
już nie moge się doczekać xD jct zapraszam na [gg] :)
Hey! Ja też jadę pierwszy raz na ten obóz. Zamierzam jechać pociągiem, ale przeraża mnie fakt, że to aż 12h jazdy !! ;] Jedzie może ktoś z woj. opolskiego lub dolnośląskiego??
ja w tym roku drugi raz prawdopodobnie pojadę do Olsztyna. mam nadziej,ę, że zdążę wszystko z kartą pozałatwiać i że będzie tak samo świetnie jak rok temu ;)
a jedzie może ktoś z Gorzowa Wlkp., północnej części Lubuskiego lub okolic Poznania?
ja jadę sama i narazie znam jedną osobę , właśnie z forum ;p więc jeśli ktoś też jedzie to zapraszam na gg 8[tel]:)
ja też jadę pierwszy raz,i też nikogo nie znam,
moje gg - 6547732 jakby ktoś chciał wcześniej się zintegrować;)
również ja jadę sama i mam pytanie: czy ktoś może bedzie jechał pociągiem przez Kutno? ;) moje gg to 12233934 :)
gdy znajdę chwilę, to postaram się do was odezwać na gg.
w razie co, to piszcie pierwsze [pierwsi?] - 6454827
mam nadzieję, że w tym roku zawita więcej panów :)
Goś, innej opcji nie ma - panowie muszą być ;]
ja również jadę po raz drugi i serdecznie polecam. chociaż pewnie już za późno na zgłoszenia. moje [gg] .
ja jade pierwszy raz, z lodzkiego ;dd
moje gg: 1[tel]

do tych, ktorzy juz byli..
jak "Tam" w ogole jest?
gdzie bedziemy mieszkac i jak wyglada dzien?
no i czy sa luzyyy ;DD ?
Hej, ja też jadę pierwszy raz. Jestem z mazowieckiego.
Jak tam jest? Są jakieś wycieczki?
Tak, wycieczki sa w weekendy, z tego co pamietam. W zeszlym roku bylismy w wiosce wikingow, na basenie w mikolajkach, w Gdansku i na Helu.
Co do pokoi - zalezy do ktorego bloku sie trafi - niektore pokoje sa w stanie okropnym, ale za to z balkonem - a ten naprawde sie przydaje (sama w takim bylam, ale nie narzekam). Mozna tez trafic do pokoju z lazienka w innym bloku - tak to lazienki sa koedukacyjne. "jak tam jest?" - bardzo fajnie, trudno to opisac, ja zaluje bardzo, ze w tym roku nie jade. Nie ma znaczenia, czy jedzie sie samemu, czy tez nie - na tym obozie kazdy latwo sie integruje.
Dzien jest zapelniony - rano sniadanie, pozniej zajecia, obiad, godzina przerwy, znowu zajecia, klacja a wieczorem albo wyjscie do miasta (bylismy w teatrze np) albo wychowawcy wymyslaja cos w osrodku (np karaoke). Na luzy nie radzilabym sie szykowac - zalezy co za wychowawcow bedziecie mieli, poza tym to dzien jest tak zapelniony, ze trzy tyg mijaja niewiadomo kiedy. Ale ogolnie to jest swietnie. Naprawde.
i zostało już tylko 9 dni do obozu :) będzie suuuuper ;d;d
tak, tak.
to już W TYM tygodniu :)
będzie świetnie, bo inaczej być nie może.
do zobaczenia;**
HEJ:) Ja też jadę tam pierwszy raz:) Jestem z woj. łódzkiego:) Jak by co to moje [gg] :) Chętnię się zintegruję:P:P:P pozdro:*
Hej ;D Też jadę ;) Mam nadzieję na mocną 'integrację' ;D
Jezzuuuu...to chyba już się zaczynam pakować ;d
Temat przeniesiony do archwium.
151-180 z 223

« 

Inne

»

Życie, praca, nauka