Obóż w Olsztynie...

Temat przeniesiony do archwium.
91-120 z 223
Witam ponownie;)
Czy jest tam siłownia?? (bo raczej mi zależy:P)
Pozdrawiam
he he widzę, że będziemy mieć na obozie jakiegoś sportsmena;) fajnie fajnie:P pozdrawiam sportsmena:P he he. A na plaże to pewnie bedziemy chodzić z opiekunami?
~> siłowni z tego co widziałem nie ma...
~> na plaże albo z opiekunami albo z Francuzami (rzadkość)
coś tam było, bo wiem, że dwa lata temu dziewczyny dogadały się z panem w-fistą i chodziły codziennie po kolacji:D
Akiana mowiłas o siłowni??;>
pozdrawiam;)
Ta, pewnie mówiła o siłowni =]
Może i coś było, ale nie pamiętam, żeby w zeszłym roku tam były jakieś zajęcia. Ale bardzo możliwe. Będziesz się musiał dogadać z panem od tego typu zajęć :P
Siłownia zapewne jest, bo na str. szkoły jest jej zdjęcie. A skoro jest to myślę, że nie powinno być problemu aby z niej korzystać. he he
Z tą stroną szkoły to nie jest tak do końca prawda ;) Na przykład zdjęcie, które widzicie to zdjęcie innej szkoły (niedaleko), ale nie tej w której będziemy... :P
dzieki za informacje;)
a jak jest z takimi ostrymi imprezami mozna sie dobrze pobawic??:P
hmmm...to nieźle ludzi wkręcają:P a właśnie! jak tam z imprezkami? choć i tak to najbardziej od nas zależy jak się bedziemy na nich bawić...;P
To się zobaczy w tym roku, w dużej mierze zależy to od wychowawców polskich ;]
Cześć wszystkim :)jestem z Łodzi, jade na taki obóz pierwszy raz. Jeżeli wiecie coś więcej o tym obozie to piszcie. A tak wogóle to jetem z gimnazjum...czy ktoś jeszcze jest gimnazjalistą? :)
Ekhm... Cały ten wątek jest o tym obozie...?
No tak mi się wydaje, że cały ten wątek jest o obozie... :D Ja też jestem z Łodzi, ale licealistka :D
Może Tusi nie chciało się wszytskiego czytac? Heh...
A tak swoją droga to dziwne, że jada tam gimnazjaliści...
Ja tez sie dziwie... Juz za tydzien bedziemy na miejscu :) Jak fajnie, juz sie nie moge doczekac... :)
Zgadzam się :) Też juz nie moge się doczekać, mam nadzieję, że dostanę do pokoju kogoś ogarniętego :P Wiecie co mam na myśli :D Chyba nie będziemy żyli w abstynencji przez 3 tygodnie
Ja ponawiam swoje pytanie: kto jedzie z Krakowa?
Wyjazd już za tydzień, ja narazie dostałam kartkę z nr konta, na który kasę trzeba wpłacić. Ale kasy jeszcze nie wpłaciłam ;) Nie powiem, żebym szczególnie nie mogła doczekać się wyjazdu, bo przez obóz musiałam zrezygnować z koncertu moich kochanych Red Hotów. Ale mam nadzieję, że towarzystwo będzie doborowe i zrekompensuje mi to niemożność uczestniczenia w długowyczekiwanym koncercie ;)
==> Andrew88
wiem ze jadą moje dwie kolezanki z klasy i jakies 2 starsze laski...a o kim Ty mówiłeś? :> a Ty skąd jesteś? :D do zobaczyska za 6 dni :D
ehh kurde dziś sie dopiero dowiedziałem, ze jadę do tego Olsztyna, cholera musze sobie majtki kupić...ej a tam się da cos kłapnąć czy nie bardzo??? jak ktos jest fajny, podkreślam FAJNY czyli nie słucha gównianej muzyki*czyt huj hop, techniastwo) i ma gg to niech napisze dzis wieczorem (czyt 23) na number 6746471 to sie zgadamy... no....a pro pos alkocholu, jada jakieś fajne dziewczyny :)))
ms
Wiem, że z Ełku jedzie Marta M... ;) Była tam w tamtym roku.
a ja mam takie małe pytanko... jak tam z paleniem będzie? tolerują...?
No, niestety nie bardzo... Trzeba będzie się kryć.
ale dobrze będzie:) a tak w ogole to pokoje jakoś przydzielają, czy można samemu sobie wybierać
?
witam witam, tu Ełk się odzywa, :Dno wiec ja to w sumie byłam zadowolona ze łazienka jedna na piętrze bo to taka intgracja mówie wam takie brechy w łaźni były że ojej :D poza tym to szukam jakieś przekręconej pozytywnie koleżanki do pokoju i sądzę że im wiecej osób w pokoju tym lepiej bo większy brech jeśli chodzi o palenie to Yamaha z Dawidem w przerwach wybiegali na przystanek zapalić, jak masz 18 to góra Ci fajki zabiorą :D (to w przypadku gdy cię nie lubią) :P no ale ogólnie to tak jak Andrew powiedział to jenden z lepszych wyjazdów w życiu :D pozdrawiam nowych i starych :D yĄ :)

PS: czekam na odzew co do tego pokoju 2177682
;) już zachwilę będzie niedziela ^^'
heh..
no do mnie wczoraj dzwoniła jakaś babka i pytała się o potwierdzenie czy jadę i czy będę tam miała jakąś koleżnakę? nie wiem, czy chodziło o pokój czy co... ale ogólnie miło zaskoczona byłam;)
do Was też ktoś dzwonił?
pozdrawiam;)
ej.. ej.. ej..
a jak wygląda ten test sprawdzający?? dzęki któremu będziemy podzieleni na grupy?? ee??
francuz czyta ty słuchasz i uzupełniasz, opis obrazka, i testowe coś chyba tak mi sie wydaje :P
Do mnie tez dzwonili :)
jedzie ktoś z WAS przez Kraków tym pociągiem koło 22-23 ja nim jade to moge kogos śmiesznego wziąść :)
Temat przeniesiony do archwium.
91-120 z 223

« 

Inne

»

Życie, praca, nauka