Dziwne pytanie ;)

Temat przeniesiony do archwium.
31-60 z 161
Robiłam całą lekcje na ten temat, mogę Ci ją przesłać:)
oo, byłabym wdzięczna za przesyłkę. xd

e-mail: [email] albo [email]

Boże, ludzie, kochani jesteście. ;)
marioon przeslij i mnie te lekcje bardzo prosze
odpisz na mojego maila
spokojnie ludziki:) na maturze nie jest tak strasznie:) juz przezyłam ustny z francuskiego, więc wiem, co mowie! zdawałam roz i zgarnęłam 20pkt, wiec jest to mozliwe.. mowiłam duzo, odpowiadałam na zadane pytania-obszernie, ale sciście, nie fantazjowałam i nie odbiegałam ode tematu.. spokojnie:) ja tez sie denerwowałam, ale było fajnie;P
Najpierw trzeba poczekać, aż Nathalie wyśle.

Zaza, maila jak narazie nie dostałam od Ciebie..
Zazdroszczę, że masz to już za sobą i przede wszystkim tego wyniku! Gratuluję. :)
na wp.pl wyslalam juz dawno
ej, nie mam nic. ;/ odświeżam, wylogowuję się i zalogowuję i nic, pusto.

wpisałaś: [email] ? (tam są dwa "a", bo niektórzy się mylą i piszą jedno i nie dochodzi mi potem nic :p )
Może ja jakoś zbyt przednio się nie bawiłam ,w przeciwieństwie do Michalinki ;D, ale było ok :) 20 pkt NIE jest trudno zdobyć - wystarczy odpowiadać obszernie, PŁYNNIE, stosować urozmaicone strukturki, czasem jakiś ciekawy punkt widzenia też zaplusuje u Szanownej Komisji;) NO I UŚMIECHAĆ SIĘ-tak-uśmiech to podstawa! ;D
dalej nic nie ma. ;(
płynnie - no właśnie, to jest bardzo ważne, a znając życie ja będę dukać jak nienormalna. ;/
http://www.xtec.cat/~sgirona/fle/subjonctif_index.htm
Zaza, wejdź na pocztę - odpisałam Ci.
dzięki za adres strony o Subjonctif'ie. :)
Przepraszam, że dopiero teraz, ale nie mogłam wcześniej. Przesłałam. Mam nadzieję, że coś Ci to pomoże
je te remercie. ;)
Ja mam raczej tylko zwroty:(
nie odczytuje mi, ale zaraz sprawdzę u brata na kompie. Mimo wszystko dzięki za pomoc i ja narazie zmykam na TV. ;) 3majcie się.
ja ustna mam 18 maja czyli w ponedzialek i boje sie jak diabli....
Huh, przed pisemną masz. A zdajesz podstawę, czy rozszerzenie? ;>

Ps. nie martw się, ja też się boję, na pewno nawet bardziej niż Ty. :P
i jak N_athalie? ja mam 21 ustny rozsz :)
19 punktów. Jestem załamana. Dostałam tak głupie tematy:( Coś tam o roli ONZ i Paris-Plage:( Żenada:(
Jąkałam się jak bym miała 5 lat:( Komisja też była średnia:(
O jaa, ale tematy. :/ Ej, ale czemu jesteś załamana? Przecież 19 punktów to jest przecudowny wynik! Ja bym skakała z radości na Twoim miejscu. Głowa do góry! Zaajebiście Ci poszło! :)
Byłam tak maksymalnie zestresowana jak zobaczyłam to OZN. Ale najgorszy był ten temat o Paris-Plage. Drugi to o roli starszych, już sam nie wiedziałam co "lepsze". Oni powinni dawać takie tematy co każdy mógłby się wypowiedzieć, a nie coś takiego!!!
no faktycznie..tematy porażka.. ale jak na takie tematy, 19 pkt to swiatny wynik! Ja niby miałam logiczniejsze teamty, ale w sumie, też nie wiedziałam co ja jeszcze mogę powiedziec! czas i jego planowanie.. wolę coś konkretniejszego.. np ochrona środowiska, której nikt nie lubi, a ja chętnie przygarniam, bo wg mnie jest to rewelacyjny temat;)
a ja jestem dodatkowo zła, bo wszyscy moi znajomi pozdawali juz egzaminy i w opisach na gg maja "Wakacje!" a ja czekam jeszcze na fr pisemny i ang ustny..to nie fair!
Mam tak samo i do tego ten angielski dzień przed francuskim. Beznadzieja:(

Ja również bardzo lubię ekologie:) Mozan tyle ciekawych rzeczy powiedzieć i do tego wykazać się znajomością tylu słów:)
u mnie zrobili w szkole tak, ze angielskie ustne rozpoczynaja sie dopiero po francuskim, niemieckim i wloskim ::D:D:DD takze ja mam wakacje przed reszta ^^

chcialbym 19 pkt miec ... pewnie bede sporo bledow robil, bo jak sie stresuje, to sie jakam i slow mi brakuje ^^
Po co oni takie tematy dają, żeby człowiek nie mógł nic powiedzieć?:(:(:( Ja chciałabym poprawić ten wynik!
Temat przeniesiony do archwium.
31-60 z 161

« 

Programy do nauki języków

»

Studia językowe