emmaus -kto jedzie ??;)

Temat przeniesiony do archwium.
151-180 z 183
Kto jedzie, lub chciałby jechać w lipcu na emmaus do DIJON lub STRASBOURGA?
Czy ktoś już wysylał formularz na wolontariat do Dijon i dostal potwierdzenie, ze tam jedzie?
PISZCIE !!! Mój email to [email]
Wszystkie informacje jak najbardziej pożadane:)
hej
Czy wszyscy już dostali odpowiedź? bo jeszcze nic:(
Ja wyslalam zgloszenie do Strasbourga na sierpien, kumpela dostala potwierdzenie juz miesiac temu, a ja nie i sie troche boje.....
elornjade do strasbourga na lipiec sierpien, dostałam juz odpowiedz: jak cos wypali to dajcie znac...pozdrosci
elornjade do strasbourga na lipiec sierpien, dostałam juz odpowiedz: jak cos wypali to dajcie znac...pozdrosci
Byłam wBayonne, nie na emmaus, ale jako au-pair. To piękne i hisoryczne miasto czakolady mniam:)i jambon de Bayonne, mnóstwo starych uliczek, katedra, bardzo malownicze. Naprawdę polecam:)
2-3 tyg temu wyslalem formularz zgloszeniowy przez emil do dijon i pau jak dotąd mi nie dali zadnej odpowiedzi :\ ??
Cześć kto jedzie Do pau? (konkretnie od 15.07??) Pare dni temu dostalem potwierdzenie listowne. Ja preferuje podroz samolotem badz jakimis liniami autobusowymi, fajniej byloby sie zabrac w kilka osob. moj mail [email] :)
czesc! jade 5-6.07 do Pau. jak ktos sie w tym czasie tam wybiera to niech pisze. Mój mail: [email]
czy ktos z was wyslal zgloszenie do dijon ? a moze ktos juz tam był i moze powiedziec jak było,z gory dzieki
A może do Beziers ktoś się wybiera?
Ja tez che jechać napiszcie [email]
w tym roku bijemy do Pau!! pytajcie na maila :)
mam pytanie! czy mozna sie jeszcze zapisac na ten rok???? I tak w ogole to gdzie mozna zlozyc aplikacje? moglibyscie podac jakas stronke, na ktorej dostepny jest formularz i napisane co i jak?
pozdrawiam
ja wysłałam 2 miesiące temu zgłoszenie i cisza, zaczynam się martwić:/
Ja i moja koleżanka wysłałyśmy zgłoszenie mailem już 1,5 miesiąca temu(połowa IV), a jeszcze nie dostalyśmy odpowiedzi..., co w takiej sytuacji zrobic?czy to możliwe ze emmaus w ogóle może nie odpowiedzieć?Poradzcie coś!
Ja i moja koleżanka wysłałyśmy zgłoszenie mailem już 1,5 miesiąca temu(połowa IV), a jeszcze nie dostalyśmy odpowiedzi..., co w takiej sytuacji zrobic?czy to możliwe ze emmaus w ogóle może nie odpowiedzieć?Poradzcie coś!
Auch, Auch, początek sierpnia:), jedzie ktoś?
to tak, jak jedzie ktoś do Auch 1 sierpnia czekam na meile:), [email]
kto jedzie do Scherwiller od lipca ??
hej, chyba jako ostatni zgłaszam się na emmaus, ale chcę tylko do Pau, mogę wpisać w tej rubryce, co chcą, by podać 3 miejsca, tylko jedno?, dajcie szybko znać jeśli wiecie, dzięki
Cześć!rnJadę za 1,5 tygodnia do Pau. To będzie moja pierwsza wizyta we Francji i pierwszy raz będę się udzielać jako wolontariusz. Głównym powodem, dla którego wybieramy się z kumpelą do Francji jest chęć nauki francuskiego - podciągnięcia się trochę w mówieniu i ogólne osłuchanie. Wydaję mi się, że nie ma lepszego sposobu niż długi kontakt z tzw. żywym językiem. Lata nauki z Polsce narazie przynoszą takie sobie rezultaty. No, ale do rzeczy...rnDzięki Twojej wypowiedzi uzyskałam wiele interesujących informacji, ale niestety nie wiem najważniejszego - czy w Pau będziemy miały możliwość podszlifowania języka. Podejrzewam, że przy tak międzynarodowej grupie większość czasu spędza sie na rozmowach w języku angielskim, bo nie sprawia to raczej nikomu większych problemów. Niewątpliwie angielski to rzecz przydatna i może uratować od nieporozumień, ale nie jest mym celem wyjazd do Francji po to, żeby prowadzić konwersacje tylko po angielsku, czy po polsku, więc moje pytanie brzmi - czy w Pau bywają często okazje do używania francuskiego, czy raczej trzeba się bardzo postarać, żeby odnaleźć osoby francuskojęzyczne "w morzu" obcokrajowców?? rnMam jeszcze kilka pytań, więc jeśli mogłabyś mi dać jakieś namiary na siebie to będę wysoce zobowiązana :)rnrnPozdrawiam!
serio nikt nie jedzie do Auch? no to ładnie... pozdrawiam;]
kto jedzie do Perpignan?! w sierpniu ...bo moja mama mowi ze jestem za mała i mnie nie pusci o_O =P a miesiąc przed trzeba potwierdzic przyjazd z tego co wyczytałam.... moje gadu 7260583 (często jestem niewidoczna =P )
hej kto jedzie 7 lipca do pau jak cos to gg podaje 26 32 799
hej to jeszcze raz ja , jesli jedzie ktos 7 lipca do Pau to proszę o kontakt , ja na dzien dziesiejzy jadę sama i razniej byloby mi w podrozy z kims ...
my też jedziemy w sierpniu do strasbourga -> [email]
Temat przeniesiony do archwium.
151-180 z 183

« 

Egzaminy