Olimpiada 2006/07

Temat przeniesiony do archwium.
121-150 z 209
Ja juz mam wyniki.
To moj drugi rok nauki i napisalem na 40,5 pkt. Jak dla mnie to super wynik, a czy Wam juz sprawdzono?
Ja sie uczę 3 rok i napisałam na 75,5 punktów :P
ja mam jutro wyniki:P:P
ile godzin fr macie tygodniowo? ja tez wyniki jutro lub pojutrze :) pamietacie faux/pas?
wlasnie nie pamietam dokladnie ale wiem ze mi sie tak ulozylo ze bylo po kilka pod rzad
ile trza miec %?
Zabraklo mi 2 pkt :D I w sumie to sie nawet ciesze bo nie wiem czy bylabym gotowa wziac udzial w II etapie. I ciesze sie ze wzielam udzial w tej olimpiadzie bo dzieki niej wiem co umiem a czego nie i ze musze wiecej czasu poswiecic na francuski. Niestety nie jest to latwe bo jestem w klasie mat-fiz-inf i mam malo czasu. Ale bede probowac i w przyszlym roku mam zamiar przejsc do II etapu z lepszym wynikiem. Najlepiej poszlo mi zadanie 4 i list. A opisywalam swoja nowa, super fajną komórkę :D
zobaczymy jak mi pojdzie..no kurcze ucze sie tego fr nie pierwszy rok ale tylko w szkole..sama --zero motywacji ;( a poza tym czasu brak ;(
cos tam strzelanko, troche wiedzialam ale ogolnie rzecz biorac to LEN :)
czy jak bede miala 30 pkt w tyl tyle ile mozna najwiecej miec to i tak przejde? czy to jest malo prawdopodobne ze komitet okregowy mnie dopusci do II etapu?
@ mychetka czyli uznali Ci tą komórkę?:P bo już się wystraszyłam,że trzeba pisac o latających talerzach i innych wymyślonych rzeczach;)
Ma ktoś z Was klucz i mógłby go tu podać?bo nie wiem kiedy u ans będą wstępne wyniki a jestem baaardzo niecierpliwa;)acha, i jeszcze jedno:czy wiecie co to jest Deziderata?:P Pozdrawiam!:)
no wlasnie!! klucz :) z tym filmem dalam DOf ;/ po au cas cos tam cond? dalam zwykly ;/ i jeszcze bylo jakies durne z tym nic dziwnego ze ona nie pojechala gdzies tam bo czegos tam nie lubi.. no to passe compose.czy znowu trza bylo cond ;( a w tym o tych pytaniach i odp przeczacych to jak napisaliscie? zmienialiscie tylko to slowo podkreslone? smiechawa :) ciekawosc pierwszy stopien...
Ludzie to wy juz macie wyniki??? U mnie to masę czasu będzie sprawdzane...Przynajmniej jak znam moją nauczycielkę... Jako że tylko ona uczy francuskiego, to ona mi sprawdzi, ciekawe tylko na kiedy??? Byłam jedyna w mojej szkole , która to pisała tak a propos
no u mnie maja szycko spr...jak napisaliscie to nikt z nas ;/
aucun de nous :)
no fakt :) dzieki :*
a w jakim zadaniu bylo "nikt z nas"???:| czyzbym tradycyjnie ominala jakas strone???
o ile pamietam w tych pytaniach i przeczeniach..no ja tam wsadzilam nikt z nas..cos tam bylo czy ktos z was :) hehe
Jak Wam zazdroszczę, że macie wyniki tak szybko :) U mnie dopiero w piątek (nic dziwnego zresztą- wg moich szacunków u mnie w szkole pisało chyba około 80 osób...)

Na razie słyszę tylko różne anegdoty w stylu tego, że dużo osób zamiast "muszę wyjść na spacer" napisało "muszę umrzeć" :P
a czy w ogole jest tutaj ktos oprocz mnie i jainy, kto pisal arkusz B? bo z tego co czytam, chyba ze mi na oczy padlo, to tutaj sami A-owcy :D :P
macie juz punkty? ja moge podac z dokladnoscia do drugiego miejsca po przecinku - 80,75 :)
chyba nie mialam nic o spacerze.. ;/ nie pamietam ktory :)
ja tez pisalam B...:) uwazam, ze byl trudny - nie do konca sprawdzal wiedze, a na uzupelniankach mozna sie latwo przejechac-wiadomo,ze bledy wtedy ruszaja lawina, przynajmniej moim zdaniem:)
ja jutro będę wiedzieć:D 3majcie kciuki;p
No to się pochwalę: miałam 90 punktów na 94 możliwe :)))))))))))))))
wow 90 na 94? a nie na 89? ja mam 75 punktow pewnie nie przejde
?????????????????? :(
przechodzi się od 59 podnobno... :)
ja przeszłam, mam ponad 60 z zadań zamnkniętych, listu jeszcze moja nauczycielka nie poprawiła..
do zobaczenia w Krakowie;) ( do tych co będą pisać w Krakowie:P)
a jak to jest wlasciwie, ja mam 79pkt i co wysylaja dalej, 9 (o ile poczta bedzie funkcjonowac;/) i moga cofnac prace jesli dolicza sie nadwyzki punktowej czy w jakims innym przypadku tez?
Jaina skad ty wiesz juz ile masz punktow?? i czemu szanowna pani prof mnie nie poinformowala, skoro powiedziala juz Tobie?? to nie fair :(
Hej ja też już znam swoje wyniki i mam 67 pkt a więc się dostałam i będę w Krakowie 20 stycznia troche głupio że w środku ferii bo raczej sobie nigdzie nie pojade no ale trudno a tak wogóle to w tamtym roki brałam udział ale się nie dostałam i nie wiem jak wygląda drugi etap mógły ktoś poinformowany zapodać troche info jak was pliskam ;*******

Do zobaczenia w Krakowie buźka ;***
Temat przeniesiony do archwium.
121-150 z 209

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia

»

Pomoc językowa - tłumaczenia