imiona:):):)

Temat przeniesiony do archwium.
241-270 z 420
czy możesz mi przetłumaczyć na język francuski imiona mariola zuzanna bardzo jestem ciekawa jaka jest ich pisownia francuska
Jadwiga?
Jagoda?
mariola - mariolle pozdrawiam
Mógłby mi ktoś napisać, jak należy poprawnie czytać francuskie imiona: Adalbert, Mathias i Nicolaus oraz polskie imię Kamil (w mowie i w piśmie)

z góry dziękuję:)
Adalbert => "adalber" (nie wymawiac koncowego "t)

Mathias / Matthias => "matias"
(wymawiac koncowe "s")

Nicolaus => "nikolaus" (ale to nie francuskie imie)

Kamil po francusku to Camille (meskie i zenskie imie) ktore sie wymawia "kamij".
Hey:)Wie ktoś jak jest po francusku imię Artur?
witam ;-)
Ano istnieje Arthur i Arturo według strony :
http://nominis.cef.fr/

Widziałam tez kiedyś we francuskim kalendarzu Artois - ale nie wiem czy jest uzywane.

Pozdrawiam
Ola
Dziękuję:) a jaki w takim razie jest francuski odpowiednik imienia Mikołaj?
i jeśli można imienia Justyna?
Justine- c`est Justyna en français;)
Et "Mikołaj", c`est Nicolas.
Witam.Jeśli wiecie jak jest Antonio po francusku to prosze napiszcie.Czy istnieje odpowiednik polskiej strony nasza-klasa.pl lub photoblog- była bym wdzięczna za pomoc.Z góry dziękuje.
aneta po francusku to annette czy anette ???
prosze o pomoc ;)
Antonio ti pewnie Antoine. Istnieje tez Anthony.
A co do www to zerknij tutaj :

http://copainsdavant.linternaute.com/

http://www.photo-de-classe.com/

Mysle ze o tego typu strony Ci chodzi, bo nie udalo mi sie otworzyc Twoich linkow (pewnie za duzo ludzi na stronach).
Witam. Czy ktoś z Pństwa wie może jak przetłumaczyć na polski imię Anais? Czy istnieje w ogóle polski odpowiednik? Z góry dziękuję za odpowiedź. Pozdrawiam
Ktoś się kiedyś pytał o jakąś stronę w stylu nasza-klasa. Ja znalazłam coś takiego: www.trombi.com Może się jeszcze przyda? ;)
A jak będzie Bartłomiej (Bartek)?
mam pytanko niech ktos mi powie jak jest po francusku imie Patrycja z góry dzieki:P
M.in. w tym watku była o tym mowa.

Patricia

Pozdrawiam Imienniczkę.
a ja mam takie pytanko nietypowe.
potrzebuję francuskiej pisowni imienia wincent (wiem jak się wymawia ale niw mam pojęcia jaki się pisze).
dziękuję z góry za pomoc :)
pisze się : Vincent
możecie mi powiedzieć jak sie czyta imię Eve ?
calkiem normalnie: [e-w] i nic wiecej po tym
dzięki bardzo:) a wie ktoś może jeszcze jak czyat sie imie Mathieu?
Metju. ; P chyba. ; )

mam pytanie.
jak pisze się imie ,które wymawia sie mniej więcej tak ` Ą T Ł E L ; O T Ł E L`
bardzo proszę o odpowiedź.
Witam!
A nie wiecie jaki jest odpowiednik francuski imienia Agnieszka?
I odpowiednik francuskiego imienia Grégory tak od tego piosenkarza....Mogę sie tylko domyslać,że to grzegorz,mam racje? A imię Laura jaki bedzie odpowiednik po francusku? chyba laurence nie wiem czy dobrze napisałam..I jeszcze jedno: a imie Lestie,bo nie mogę rozgrysc...Jak mi ktoś pomóc byłabym bardzo wdzięczna..
Z góry dziękuje..
ja czasami do swojego chlopaka mowie Łukasz, a on ma na imie Luc, wiec Lucas i Luc to chyba to samo. pzdr
a jaki jest polski odpowiednik imiona Fleur? :)
Flora
Witam:) Ponawiam swoje pytanie.Grégory to Grzegorz,Laurence to po naszemu Laura a jak jest po naszemu imię Leslie? Bo nie mogę rozgryść...I nie wiem też czy dobrze przetłumaczyłam podane wyżej imiona .Z góry bardzo dziękuję i proszę o szybką odpowiedz na moje pytanie.
A bientôt!
Temat przeniesiony do archwium.
241-270 z 420

« 

Szkoły językowe

»

Pomoc językowa