Romanistyka UW- kto się dostał? :)

Temat przeniesiony do archwium.
1-30 z 250
poprzednia |
Salut :D Pytanie jak w temacie- kto się dostał na romanistykę na Uniwersytecie Warszawskim? Ja właśnie sprawdziłam konto i jestem przyjęta ;D Przyszli koledzy i koleżanki z roku- łączcie się! ;P
ja nie bo nie składałam, więc się wciskam w temat nieproszona ;PP aale felicitations przyszła romanistko ;)))
Mogłabyś napisać, jaki był próg na UW? Gdyż bardzo mnie to ciekawi ;D
Ja idę na UW :) 40.lokata, 93 punkty, cieszymy mordki! :))
Piórek
O, to fajnie :D Mam nadzieję, że się spotkamy!:) Ja mam miejsce nr 9 ^^. A co do progu- głupio to przyznać, ale nie wiem :P Jestem finalistką OJF, to miałam już od razu 100 pkt., więc aż tak bardzo w próg nie wnikałam ;P To kto jeszcze idzie na romanistykę na UW? :)
Bisous :**
Może pogadamy bardzie prywatnie, nie tak przez forum? moje [gg]
A wiecie może ile wynosił próg na lingwistykę stosowaną na UW na kombinacji fran-ang? Pytam tak z ciekawości, rok temu się nie dostałam, poprawiłam francuski, ale ostatecznie tam się nie wybieram.
Wiem, że to nie ten wątek, ale może ktoś kto dostał się na romanistykę składał też dokumenty na ILS, więc się pytam :) A nie chcę zakładać specjalnie nowego tematu...
I gratuluję tym, co się dostali na romę :)
Hey, Ja też się dostałam na Romanistykę na UW, jako finalistka olimpiady miałam 12 pozycję :P, nie wiem od czego to zależało. W każdym razie rezygnuję i zwalniam miejsce, bo zdecydowałam się, że pójdę na Lingwistykę stosowaną na UW, kombinacja ang-fr :P. Nie wiem jakie były dokładnie progi na francuski w tym roku, ale ja na angielskim z 192 pkt. mam 26 pozycję :P. Właśnie jutro jadę zanieść papiery :).
Pozdrawiam, życzę powodzenia ;)
Ja również dostałam się na UW na romanistykę. Teraz mam mały problem co robić, bo dostałam się również na etnolingwistykę na UAM. Nadchodzi czas podjęcia ostatecznej decyzji, a ja dalej nie wiem co robić. Co wy byście zrobili na moim miejscu? :D
A dokumenty to trzeba składać na ul. Oboźnej 8, tak? ;)
Zdecydowanie idź na etnolingwistykę na UAM! :) Moim zdaniem ciekawszy kierunek, dwa języki na dobrym poziomie... często można języki połączyć w bardzo ciekawy sposób. Pozdro ;)
Ach, Obozna 8, ile fantastycznych wspomnien...
Ja również dotałem się na Uniwersytet Warszawski. Dziś złożyłem dokumenty.
założyłam na gronie forum: Romanistyka UW 2009/2014, piszcie :)))
La Tristesse, ja też dzisiaj składałam ;) Może nawet się widzieliśmy? ;P Bo kilka osób przed pokojem 111 widziałam ;P
Hmmmm... no ja też tak jakby. Niech każdy stworzy swój rysopis i się rozpoznamy... W sumie na romie faktycznie była kolejka, a takie niepozorne 70 miejsc... (;
rowniez sie dostalem ;) do zobaczenia w pazdzierniku;)
Na Boga! Pamiętajcie o tych, którzy się nie dostali na studia. Są jeszcze tacy, którzy są na liście rezerwowej i nie mają szans na te studia. Wiecie co oni czują?! Właśnie umierają ich marzenia przez jeden głupi egzamin...
Tzn. ja wam gratuluję, że się dostaliście, ale też bym się chciała dostać:(
Spokojnie, Vivi108! :* Zawsze jest szansa, ze ktoś zrezygnuje, zwolni miejsce i np. Ty wskoczysz na jego miejsce! A kiedy się dowiesz, czy się udało? Za co oczywiście trzymam kciuki :** I do jakich miast jeszcze składałaś?
Hehe, tak, opiszmy się trochę ;P Ja to taka wysoka blondynka z włosami do ramion, wczoraj byłam w czarnej spódniczce i bluzce w brązowo-piaskowe paski, dokumenty składałam tak ok. 12-13, coś takiego ;)
Bastiano- czyli widzimy się en octobre? ;>
Tylko do Warszawy, bo tu mieszkam...:(
Pod koniec lipca, tragedia;(
Już jest połowa lipca, niedługo dadzą Ci znać! A która byłaś na liście rezerwowej? Jakoś bliżej początku?
Niestety nie... W tej drugiej połowie
Aha. A patrzyłaś może, czy jeszcze gdzieś można składać dokumenty, tak na wszelki wypadek? Żebyś, w razie czego, miała jakieś wyjście?
Tak, złożyłam na wieczowe. O ile zbierze się grupa.
Aha :) Będę trzymać kciuki, żeby się powiodło! Jak będziesz znała wyniki, napisz! :)
A ja mam takie długie włosy ciemny blond i byłam w białych długich lnianych spodniach ;P
A byłaś sama czy z tatą? :)
Z tatą :D
Temat przeniesiony do archwium.
1-30 z 250
poprzednia |

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia

»

Pomoc językowa - tłumaczenia