Romanistyka UW- kto się dostał? :)

Temat przeniesiony do archwium.
31-60 z 250
Oooooooo, a byłaś też tak jakoś w południe, czy trochę po południu? Bo jeśli tak, to chyba Cię widziałam i nawet koło Ciebie stałam ;))
Tak! Ty też taka wysoka jak ja jesteś (: (;
Witam :) A ja jestem z tego co pamiętam na 1 albo 2 miejscu na rezerwowej ale Pani z sekretariatu powiedziala, ze moje przyjęcie jest na 100% pewne bo zwykle próg był w ostatniej turze ok. 75%. Musze poczekac do piatku wieczór i sie ostatecznie dowiedziec. Na razie jestem na Kolegium bo tam sie dostalem bez problemu no ale co tu duzo gadac, wole romanistyke. Z reszta baaaardzo chciałem na Lingwistyke Stosowana no ale ang mi nie poszedl choć się uczyłem go od dziecka; a paradoksalnie fr znam od 1,5 roku, wiec ja chyba sie spale ze wstydu przy was z moim poziomem... :D
Pozdrawiam
Ja składałem dokumenty w środę około 10, więc widziałem zaledwie dwie osoby- "przelotem". Tak więc...w październiku nie będę nawet wiedział kto to był. :)
No, Abricot, to miło poznać :D Właśnie też zwróciłam uwagę, że jesteś wysoka ^^ Na bank była tam też jeszcze taka dziewczyna z mamą, siedziała koło ulotek i jeszcze chłopaków widziałam ;) Odedzwijcie się! ;) Donc, on se voit en octobre? ;)
Czyli Callon, już można o Tobie mówić "kolega z roku"? :D Ej, a jakbyśmy któregoś dnia spotkali się gdzieś, tak jeszcze przed studiami, żeby się trochę zapoznać? Żeby potem na początku nie wołać do siebie "ej, Ty!", tylko już tak po imieniu ;P Co Wy na to? :)
Ja też sie dostałam, więc witam kolegów i koleżanki z roku:D Jak najbardziej jestem za spotkaniem jeszcze przed studiami, trzeba się zintegrować!:)
Witam również :D To trzeba będzie ustalić jakiś taki termin, żeby wszystkim pasował ;) Ja pojutrze wyjeżdżam, wracam 25 lipca, a potem od 9 sierpnia praktycznie cały miesiąc gdzieś jeżdżę. A Wy jak stoicie z planami wakacyjnymi?
Ja jestem wolna od 15 sierpnia. A słyszeliście coś może o obozie integracyjnym we wrześniu? Bo wiem, że w poprzednich latach takie były, w zeszłym roku dla romanistyki (i chyba jeszcze dla jakiegoś wydziału) był na Słowacji, z tego, co pamiętam;)
Ja będę we wrześniu co jakiś czas podróżować do Wawy na weekend, więc dam znać. A może jakoś tak tydzień przed październikiem? W każdym razie ustalamy, że się spotkamy i już ;P
Noooo, w sumie to we wrześniu to nawet dobry pomysł, wtedy większość będzie już raczej po wyjazdach na vacances, etc ;P A macie konta na np. naszej-klasie, czy coś? Bo można by się było "obejrzeć" trochę, żeby potem nie było "yyyyyy, to ja Cię znam?" xD
Bo jak na razie to z wyglądu kojarzę Mademoiselle Abricot ;)
Mnie i tak poznają, bo ja jestem jak wieża Eiffla- widać mnie z każdego miejsca ;P
Hehehe, to będziemy dwie takie ;P
Anne, a ty w sierpniu się urodziłaś?:)
A ty masz naszą klasę, jesli tak możesz podać?:)
Ojej źle sprawdziłam, myślałam, że jesteś 12:(
A grona nie macie? Jak już pisałam wyżej- założyłam grono Romanistyka 2009/2015 ;P Optymistycznie zakładając, że wszyscy skończymy w najdłuższym terminie!
To ja do Was trzecia dołączę, bo też jestem wysoka;) Co do grona, to już się zapisałam, a jeśli chodzi o naszą klasę, to mój profil --> http://nasza-klasa.pl/profile/5052675
Założyłam konto na gronie i albo nie umiem szukać, albo coś, w każdym razie tego grona nie widzę! :/ Bo wyskakują mi romanistyki, ale z innymi latami, albo tak ogólnie na UW, UJ, etc... Ehhh... Nic to, szukam dalej ;P
Nathalie, naszą-klasę mam- Anna Głogowska, Kutno, na moim profilu jest dużo en français ;) I jestem z maja ^^
A Ty się przypadkiem nie logowałaś też do Łodzi? Bo chyba Cię na liście widziałam:D A jakby co link do tego grona to: http://grono.net/forum/2480837/0/ :)
Wlasnie sie dowiedzialem ze jestem oficjalnym studenten na Romanistyce UW wiec witam wszystkich no i do zobaczenia :)
A składałeś może dziś papiery?:)
Nie, ja bylem w naszym (tak, juz w naszym ^^) instytucie w srode i czwartek; i musze znowu jechac w pon dowiezc brakujace dokumenty.
Oj zapomnialem o Naszej Klasie. Pewnie ze tam jestem: Karol Kamiński, Piotrków Trybunalski :)
Tak, logowałam się też na UŁ, ale ostatecznie wybrałam stolicę ;) Mam nadzieję, że nie będę tego żałować ;P
a oto i moje konto na nk
nasza-klasa.pl/profile/4277092

Pozdrawiam
Mon profil: http://nasza-klasa.pl/profile/9213555
Swoją drogą miłe te panie w pokoju 111 xD
No właśnie, ja się nastawiałam na to, że będą niesympatyczne, bo się trochę nasłuchałam od ludzi, a tu miłe zaskoczenie:)
A widzieliście już plan? Nieźle się nabiegamy na Browarną...
Ja widziałam, ale hm, nie widziałam nigdzie, żeby było napisane, gdzie mamy zajęcia (oprócz numerów sal), może przeoczyłam;) A gdzie to znalazłaś?
Przy niektórych numerach sal masz literkę b ;)
Temat przeniesiony do archwium.
31-60 z 250

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia

»

Pomoc językowa - tłumaczenia