uniwersytet wrocławski

Temat przeniesiony do archwium.
1-30 z 192
poprzednia |
osoby które dostały się na romanistykę zaawansowaną , piszcie! ;p
Ja się dostałem.
ja tez :)
do zobaczenia we wrześniu :) wiecie ile osób przyjęli?
Nie wiem ok. 80-90. A wynajmować będziecie mieszkanie czy akademik?????
ja wynajmuje , będę mieszkać obok pasażu grunwaldzkiego wiec blisko na uczelnie będę miała:), ale zastanawiam się jeszcze czy do nkjo nie iść ...;/
ja też się dostałam:D
a i wynajmowac bede mieszkanie, wlasnie jestem na etapie szukania i ogladania mieszkan:)
Ja chyba pójdę do akademika o ile mnie przyjmą, a jak nie przyjmą to chyba będę mieszkał pod mostem. Mam 550 km może dadzą jak myślicie?????
Ja jestem z wrocławia. Radzę już jak coś rozglądać się za pokojem czy mieszkaniem, bo niedługo już nie będzie wyboru.
agaawaa-czemu chcesz iść do nkjo?
Tylko widzisz ja pracuję i kompletnie nie mam teraz czasu ani głowy do tego żeby paradować się po Wrocławiu i szukać mieszkania. A poza tym ja jadę tam sam nikt z moich znajomych nie idzie do tego miasta.

P.S. Tez sie zastanawiam dlaczego chcesz iść do nkjo???
wszyscy mi mówią, że tam się lepiej naucze języka, że na filologii to takie pierdoły, sama nauka o języku itp, itd... ucze się już trochę tego francuskiego, ale nie wiem czy dam sobie rade na uniwerku, jakoś mnie to wszystko przeraża ;p mam straszny dylemat;/ z jednej strony nie chce byc w przyszłości nauczycielką, a z drugiej słyszałam ze na specjalizacje tłumaczeniową trudno się dostać ,więc zostaje tylko nauczycielska a tak to chyba lepiej kolegium przygotuje...;/
Hej, ja również dostałam się! ;p staram się o akademik ale nie wiem czy go dostanę więc szukam mieszkania. Czy ktoś może szuka współlokatorki??? jeśli tak to ja jestem chętna możemy również razem poszukać mieszkania:)
mi też się udało :) i od kilku dni mam już załatwioną stancję :)
mam nadzieje, że sobie poradzę.. ^
Taaa. Ja jak dojadę to już mieszkań nie będzie.
jak mieszkasz 550 km od Wrocławia to na pewno dostaniesz akademik
Mała fajka, gdzie mieszkasz?
Ja jestem z zachodniopomorskiego. Też pracuje :)
Udało mi się wszystko załatwić w ciągu dwóch dni.
Strasznie dużo osób szuka teraz, więc ja również radzę Ci się pośpieszyć ;)
I ja się dostałam, także do zobaczenia ;)
Ja jestem z lubelskiego. A załatwiałaś jeżdżąc tam, przez kogoś czy przez telefon??
Osobiście :)
Niepokoiła bym się wysyłając pocztą, albo brać stancję bez oglądania.
charlotte19 ja z kolezanka szukamy wspołlokatorki więc jak cos to pisz na maila [email]
Ja też się dostałam. Mieszkanie, czy pokój właściwie, świeżo wynajęty. ;)
Podobno dla pierwszaków organizują wyjazdy integracyjne. Wiecie coś o tym????
Chyba coś jest organizowane bo dostałam wiadomość, że zapraszają mnie na Obóz integracyjny czy coś takiego :)
Co zdawaliście żeby się tam dostać i jakie były progi?
Zdawaliśmy francuski i polski aprogi były nie jakieś bardzo wygórowane.
dostaliście list z UWR ? bo ja przed chwilą ;):P kurcze i nie wiem nadal czy filologia czy kolegium...
Ja mam pytanie czy ktos jedzie do Miendzyzdrojów na tę imprezę????
ja chciałam jechać ale na razie szukam chętnych
Temat przeniesiony do archwium.
1-30 z 192
poprzednia |

»

Brak wkładu własnego