uniwersytet wrocławski

Temat przeniesiony do archwium.
31-60 z 192
a może jakieś spotkanie integracyjne ? :PP
jestem za:) ale widze, że reszta osób chyba nie chce się integrować... :)
Ja też jestem za ;)
Ja również jestem za! ;-)
Orientujecie się jak jest z planami zajęć i zapisywaniem się na zajęcia ?
to chyba dopiero pod koniec września będzie podane, tak myśle... :)
a tego 28 września ubieracie się na galowo?? :))
A nie przypadkiem 29.09? ;)
Czy ktoś wie coś na temat testów kwalifikacyjnych z języka obcego dla studentów I-go roku? (http://www.uni.wroc.pl/studenci/organizacja-roku-akademickiego/dni-adaptacyjne) Czy nas też one dotyczą?
Właśnie czy ktoś wie o co chodzi ? ;-/
ja tez nie wiem o co chodzi ;/ no ale nas na pewno nie dotyczy bo powiedzieliby nam wcześniej...
W piśmie z Uniwersytetu jest informacja, że o nauce języków obcych zostaniemy poinformowani podczas immatrykulacji, więc mam nadzieję, że tam się czegoś dowiemy... Test dotyczy wpisu na lektorat, a trudno żebyśmy, będąc studentami filologii francuskiej, uczęszczali na lektorat ze studentami innych kierunków, mając przecież PNJF. Jeśli komuś się uda dowiedzieć jak to wszystko wygląda, to prosimy o informację. :)

Btw: Może zorganizujemy jakieś spotkanie integracyjne pod koniec września, przed immatrykulacją? Będzie raźniej. ;)
Jestem jak najbardziej za, ale wydaje mi się ze za dużo osób się nie uzbiera... :)
Ja również jestem za :-) a co do tych testów to również wydaje mi się, że gdyby to nas dotyczyło dostalibyśmy jakąś informacje wcześniej, przecież nie każdy zagląda na stronę Uniwersytetu miesiąc przed rozpoczęciem roku ...
Jesteście z Wrocławia czy w trakcie przeprowadzki? :) Spotkanie integracyjne proponuję zorganizować pod koniec września, kiedy wszyscy się pozjeżdżają. Nawet jeśli uzbiera się tylko kilka osób, to można wyskoczyć na kawę, a później na pewno łatwiej się razem odnajdziemy w tym gąszczu. ;) Miło byłoby się poznać. Szkoda, że na forum nie ma możliwości wysłania wiadomości prywatnej (chyba, że jestem ślepa? ;)).
Ja we Wrocławiu będę już 26 września ;-)
ja moge sie przeprowadzić dopiero 27 września, ale mogę przyjechać wcześniej jak będzie trzeba;p
Ja przyjazd na stałe planuję na 24/25.09, więc myślę, że z datą spokojnie się dogadamy. :) Choćby i dzień przed immatrykulacją. ;)
Może do tego czasu jeszcze ktoś się odezwie. :p
czyli na razie jesteśmy w trojkę... ;)
Zawsze dobra i ta trójka ;-p
a tak w ogóle to gdzie będziecie mieszkać?? ;)
ul. Buska ;-p
W pobliżu Mostu Grunwaldzkiego :)
Jeśli nikt więcej się nie odezwie, to ja reflektuję i na spotkanie w trójkę. :)
francuski19, podaj maila :)
Ja we Wrocku będę dopiero 28 wrzesnia wiec mnie raczej ominie spotkanie. Szkoda ale samolotu już nie mogę przełożyć więc jak byście się zdecydowały to ja bardzo chętnie.
A tego 28.09 masz czas gdzieś wyskoczyć? :)
Jasne na pewno znajdę chwilę na spotkanie. Może udało by się to jakoś nagłośnić, żeby zebrało się nas więcej bo coś nie chce mi się wierzyć, że pod koniec września nie będzie ludzi z wydziału(kierunku) we Wrocławiu.
Myślę, że wstępnie możemy planować 28.09. :)
Dzień przed immatrykulacją pewnie już wszyscy (jeśli nie, to przynajmniej prawie wszyscy) będą we Wrocławiu. Tylko jak do nich dotrzeć? Chyba, że zaryzykujemy przegrzebanie wielkiej bazy danych zwanej naszą-klasą. ;)
Mi również odpowiada 28.09 ;-) myślę, że jeszcze kilka osób się odezwie.
Temat przeniesiony do archwium.
31-60 z 192

»

Brak wkładu własnego