uniwersytet wrocławski

Temat przeniesiony do archwium.
151-180 z 192
a idzie ktoś jutro na ten test z angielskiego ?
hej, ja chętnie przyjdę. To pod samym Pasażem Grunwaldzkim od frontu, ta? Hmn.. jak się rozpoznamy? xD Ja jestem ruda jeśli to w czymś pomoże ^
tak, przed wejściem :) jakoś się rozpoznamy ;)
My się wczoraj rozpoznałyśmy z Moi.Charlotte, więc i dzisiaj damy radę. :)
Test z francuskiego, uff.. ;p
edytowany przez unechattenoire: 28 wrz 2010
A ja meszkam w akademiku na przeiwko pasażu Grunwaldzkiego i na spotkanie nie przyszedłem bo jeden dzień nie miałem neta co za pech.
Pojawił się nasz plan zaje
Ale że nie wiemy, w której jesteśmy grupie (ścieżka B) to i tak niewiele nam to daje...
Możeby tak spotkanie integracyjne part II?
Ustalmy coś z większym wyprzedzeniem czasowym tak będzie lepiej...
np. 5. po teście z francuskiego?
Ja mam pytanie czy ktoś był dzisiaj na teście z angola???? A co do spotkania po co czekać możemy się styknąć nawet jutro chyba wszyscy są wolni.
ale lepiej z dnia na dzień się nie umawiac, bo nie każdy zdaży przeczytac, czy coś. Z resztą chyba wielu z Nas wraca na 'długi weekend' do domów.
Ja zawsze chętnie ;)
a ja do domu dzisiaj wróciłam i tez jestem za 5 października po teście ;)
Czy możecie mi powiedzie czy wy zapisywaliście się już na jakieś zajęcia???? Aha i gdzie to robiliście????
Z Dziekanatu wysłali nas do Instytutu na Nankiera, z Nankiera na Komuny.. a Sekretariat IFR jest nieczynny do 4.10, według tego co piszą na stronie, więc musimy poczekać.
A może wybierzemy się gdzieś wszyscy razem we wtorek po teście??
na stronie pojawiła się jakaś informacja, że mamy spotkanie 07.10 (czwartek) dodatkowa immatrykulacja ... o co chodzi? ;-/
A na jakie zajęcia chcecie eis zapisywać?? myślałam ze my nie musimy się na żadne zapisywać oprócz drugiego języka romańskiego...
jestem za spotkaniem po teście:)
a co do dodatkowej immatrykulacji wydaje mi się, że to dla osób, które nie były obecne 29.09.
Też nie wiem o co do końca chodzi z tym "zapisywaniem się na zajęcia". Próbowałam podpytać i wszyscy mi powiedzieli, że o niczym takim nie słyszeli (ale to osoby z Politechniki). Myślę, że po prostu po napisaniu testu 5-tego, spróbujemy się dowiedzieć, jak to wygląda, co? :) Dodatkowa immatrykulacja jest dla osób, które nie odebrały indeksów 29-tego.
Mnie sie wydaje, ze nie musimy zapisywać się na żadne zajęcia. jedynie na drugi jezyk romański i chyba jak kto chce to na dodatkowy język. a prop języka , nie wiecie do kiedy można sie zapisać na rosyjski?? i czy w ogóle można na ten język??
Wszyscy starsi studenci mówią, że zajęcia na pierwszym roku są narzucone. Dla nas opcyjny był ten angielski. Piątego po teście mi również pasuje ;) Właściwie to teraz jestem też wolna jakbyśmy mieli coś robić, ale spora grupa osób wróciła do siebie ^
Opcyjny jest nie angielski, tylko język obcy w Studium, a to dosyć spora różnica. ;) Można zapisać się na rosyjski, tylko nie wiem czy już w tym roku, bo według rozpiski nie mamy zajęć opcyjnych na I roku. Trzeba będzie się dowiedzieć jak to wygląda, bo mnie z kolei włoski interesuje. :)
włoski możesz wybrać już teraz jako drugi język romański :)
Jako drugi język wybrałam hiszpański, bo do niego mnie bardziej ciągnie, ale mam nadzieję dołożyć sobie jeszcze jeden romański w Studium (na liście był tylko włoski), no ale zobaczymy jak to wygląda... :)
zapisy na dodatkowe języki od poziomu A1 były w środę od 16 do 17:30 i nie wiem czy jeszcze będzie można sie zapisac.
Wiem, że były, ale Moi.Charlotte powiedzieli, że nie może się zapisać na włoski, bo musi najpierw zapisać się na zajęcia w Instytucie (?).
tak, ja byłam i babka powiedziała mi, że na razie nie ma możliwości zapisania się na zajęcia ponieważ oni nie mają grupy, jest bardzo mało chętnych i coś tam jeszcze mówiła o poziomach ale szczerze mówiąc nie zrozumiałam o co jej chodziło ...;p no i na koniec dodała, że my możemy się zapisać u siebie w Instytucie.
Pewnie chodziło o to, że po co się pchamy na włoski w Studium, skoro możemy go wybrać jako drugi język romański. Trzeba się będzie jeszcze raz popytać jak to wygląda... Trudno uzbierać grupę skoro, zamiast nas wpisać na listę, to odsyłają. ;p Ew. będę próbować w przyszłym semestrze/roku. :)
dziwne, bo mnie bez problemu zapisali;) ale to może dlatego, że wybrałam rosyjski, a nie jeden z romańskich.
W takim bądź razie dziękuję za informację - przynajmniej wiem, że możemy się zapisać. :)
Temat przeniesiony do archwium.
151-180 z 192

»

Brak wkładu własnego