Wrażenia po centralnym =)

Temat przeniesiony do archwium.
421-450 z 472
@ cancre
sorki, pomylilo mi sie:) ale przynajmniej wiedzialam ze krakow!
to w takim razie jeszcze lepiej, wszystko na miejscu.

@andrew
jak mogles! biedna pani sie zalamie! a jak ktos ja napadnie sama w pociagu to bedziesz mial poczucue winy do konca twoich dni:P
Hehe, ode mnie na UW wystarczy autobusem z 3 przesiadkami, więc co najwyzej mogą ją okraść=) :P W warszawskich autobusach nie napadają :D tylko kradną przynajmniej mi się napad nie zdarzył ;)
no a jak wpadnie pod samochod???:D:D
do mojej nauczycielki chyba nic nie przyszło przynamniej ja nic o tym nie wiem:) a na spotkanko przyjde mam nadzieje ze nic mi nie wypadnie:)
uf dobrze ze nie mialam francuskiego w szkole i sama sie uczylam do olimpiady bo z nauczycielem aaaa boje sie ich heheh :P:P
U mnie byłoby na tyle trudno z tym listem, że nauczyceili francuskiego w tym roku miałam trójkę, a tak w ogóle to 7, więc nie wiadomo, któremuy wysłać :P

@dwujęzyczni: wiecie, że zamierzają uprościć maturę dwujęzyczną i już nie bedzie trzeba pisać ani streszczenia ze słuchu, ani rozprawki?
@diablotine
A jak pod samochód to będzie jej wina, jesli nie będzie uważać na przejściu dla pieszych =)))
To wysłaliby pewnie do wszytskich :P Poważnie, przy II etapie trza było wypełnić jakąś ankietę i wpisać nazwiska nauczycieli, więc ja wpisałem też nauczycielke z podstawówki i dla niej też przyszło =]
no co Ty! serio? o kurcze, kogo ja tam wpisałam? hihi, to będzie ubaw jak sie stawią wszyscy moi nauczyciele, którzy mnie uczyli :-)
Mówię jak najbardziej powaznie ;/ Tyle, że zaproszenie dla pani z podstawówki przyszło na adres liceum =))
co oni oszaleli??? jeszcze pania przedszkolanke zaprosza:)
ejjj bo nam wątek z podium spada!
moze pogadamy o tym jak kto jedzie ubrany???:P:P
heh:) właśnie się w ogóle zastanawiam co wypada ubrać a czego nie:P jakieś sugestie? prawdę mówiąc oficjalnego ubranka maturalnego mam dość..a letnia sukienka to chyba przesada w druga stronę:)
Ja też właśnei o tym myślałem, ale chyba założę spodnie od granituru i białą koszulę [bez krawata, którego nienawidzę]. Nie przyniosę sobie wstydu ? :> :D
ja wkladam czarna spodnice i biala bluzke :/
tez mam dosyc tego ubranka ale coz jak trzeba to trzeba :):):)
ooo wiecie u nas bylo spotkanie olimpijczykow wszystkich z prezydentem miasta i dostalam fajny album o Wersalu :) Wy tez cos takiego mieliscie?
i jeszzce refleksja :P final bym 3 miechy temu...jak ten czas szybko leci ja jak dzis pamietam ten stres :)
Heh, u nas starostwo się rzuciło dla Olimpijczyków [było nas 2] po 1000 zł - podatek VAt ;]
hoho, no proszę, coż za docenienie olimpijczyków, nami władze miasta Krakowa jakoś się nie zainteresowały (chyba, że coś przegapiliśmy :P)
Niom, mi też się takie wsparcie podoba =]
ozesz :p :p tak to i ja bym chciala
czesc, jestem finalistka spoza warszawy i mam pytanie: czy te informacje o zwrocie pieniedzy za pociag sa potwierdzone? z gory dzieki za odpowiedz i do zobaczenia we wtorek :)
i jeszcze mam pytanie - czy wiecie ile ogólnie było osób uczestniczacych w etapie centralnym i czy rzeczywiscie byly sytuacje ze ktos nie zostawal finalista czy to tylko takie strszenie?
Źródłem informacji o zwrocie pieniędzy jestem ja we własnej osobie. Dzwoniłam kilka dni temu do sekretariatu ([tel]) i powiedziano mi, że wszystko będzie tak jak w etapie centralnym - będzie jakś księgowa czy ktoś, kto przed 11.00 będzie zwracał kasę.

W etapie centralnym było bodajże 45 osób czy cos koło tego i są tacy, którzy nie zostali finalistami (znam osobiście), więc nie jest to tylko czcze straszenie :P
a jesli ktos nie wierzy cancre co do biletow, to jeszcze ja potwierdzam, ze ma racje, bo akurat ode mnie tez dzwonili sie zapytac:)

@cancre
zartujesz, ze ktos nie byl finalista!!! ja myslalam, ze to tylko w szczegolnych przypadkach raz na piec olimpiad, a jednak... ale pech ktos mial, tyle pracy i zadnego papierka za to.

@tous
nie wiecie czy mozna poproscic o duplikat zaswiadczenia finalisty? bo sie mi zgubilo gdziesik://// a przydaloby sie do matury za rok, bo nie wiadomo czy znow mi szczescie dopisze na olimpiadzie://// tak to jest jak sie jest niepoprawnym balaganiarzem!:P
chyba będziesz musiała przydybać kogoś w Warszawie, myślę, że jak ładnie poprosisz i wytłumaczysz to wydadzą duplikat... w końcu wydają kopie świadectw, aktów czy wszelkich innych świstków, więc tego też powinni :-)
A jednak z tym tytułem.... Czyli jednak miałem sie czego bać ;) Chociaż już po centralnym też doszedłem do wniosku, że to tylko tak dla postrachu... A jednak .. :P
Głupki jesteśmy wszyscy, tak kombinowaliśmy jak by tu się rozpoznać, a przecież na tej całej gali oni pewnie będą wywoływać wszystkich na środek według miejsc :) Więc nic prostszego, jak zapamiętać jakie kto miał miejsce i potem go sobie obejrzeć jak będą mu wręczać nagrody i zapamiętać go :P

A zatem mała ściąga (wg miejsc), jeśli coś przegapiłam, to uzupełnijcie:
5 - olianna
8 - Andrew (+ wyróżnienie vision)
9 - Michaaał
16 - diablotine (+ wygrane vision)
23 - ja
36 - miroslavas
37 - petit ange (+ wyróznienie vision)
38 - iskierka18
Brakuje mi: maniury, Jainy i Elise(lisa111). Odezwijcie się i dopiszcie, to by ułatwiło sprawę :-)
32 maniura.

Elisa byla tylko w okregowym
przegladalam kiedys wszystkie watki dot olimpiady i wypisalam wszystkich:)

@Jaina
które miałaś miejsce, bo nigdy na forum sie nie przyznałaś:)

@tous
skupiamy się więc przy miejscach 5,8,9,16,23,32,36-38 i jaina:)
No i wyszło głupio, a ja byłam przekonana, że napisałam (Alzheimer :P ). Miałam miejsce 25. Czyli wychodzi: 5,8,9,16,23,25,32,36-38 :)
ojej wyszło ze jestem z was wszystkich najgłupsza
ale coz ktos musi byc ostatni :)
ale to i tak lepiej niz nie byc finalista bo ja bym sie chyba zalamala po tym ile mnie to kosztowało
kurzcze Andrew Tobie to dobrze mnie nawet w szkole niczym nie obdarzyli z tego tytułu ze jestem finalistka ( chociaz jestem jedyną finalistka od kilku lat ) a co mówic o urzedzie miasta:(
Temat przeniesiony do archwium.
421-450 z 472

»

Pomoc językowa