Wrażenia po centralnym =)

Temat przeniesiony do archwium.
331-360 z 472
huh, raczej nazwa szkoly Ci nic nie powie, bo jestem z polnocy wojewodztwa, nie z Lublina czy okolic. moze po prostu natknelas sie na jakiegos chlopaka przy wyjsciu z ustnego (rozmawialem z jakas dziewczyna), albo przy wchodzeniiu?
na ustnym bylo tylko 2 chlopakow :)
jeden byl z mojej szkoly czyli Ty jestes ten drugi :D
ale chyba Cie nie widzialam...albo nie pamietam zreszta ja jakos wczesnie mialam na 9.30
no to do zobaczenia w pazdzierniku :)
:) szkoda. a co do pazdziernika to nie wiem. bo z angola mam tak samo jak Ty wyniki. poza tym z francuskiego nie mam 100% :P jak Ty ale 98 i 95-96 wiec sie obawiam o swoj bekon..
mam nadzieje ze sie obaczym
feliz cupleanos, jakos tak...
ja za godzinę mam angielski ustny.. ush... odobno warto sobie podśpiewywać jakieś angielskie piosenki.. ja od wczoraj podśpiewuję sobie "parlez-vous francais.. langue de l'amour et d'ete" ush... przestawiam się.. the moment I weak up before i put on my makeup i say a little prayer for you... while combing my hair now and wondering what dress to wear now i say a little pryer for you" kto podejmie drugi głos do refrenu?
no właśnie jaki flirt?.. forever foerever you'll stay in my hesrt and i'll love you....
piosenka jest nie to flirtu. shit plączę się w zenaniach.
wooow to przeciez mega dobrze na bank sie dostaniesz :)
rok temu moja kolezanka miala z anglika rozsz 92% z francuskiego podst 96% a rozsz 86% i byla na 4 miejscu wiec don't worry :)
zreszta wszystko zalezy od konkurencji :)
powodzenia na angieskim :)...ja mam jutro brrr marzylam o 20 ale widze ze ze znajomych tylko 1 osoba na razie dostala a nie powiem zeby inne byly slabe :) no coz zobaczymy
a flirt.... hehe ja widze wiecej niz inni ludzie :P:P zreszta jest cieplo a to sprzyja hehe oj sorry bredze :P
i mam prosbe jak bedziesz juz po to napisz jaki miales zestaw i topiki :D
zestaw 30. rozszerzony. to... jakies kulturalne topiki. Czy narodowosc wplywa na styl zycia. Najwieksze osiągnięcia XX wieku czy cos takiego. A wsrod zdjęć Fredy Mercury, ballet, takie tam jak juz powiedziałem kulturalne. Mam 20 juuppppi! nie wierzyłem. najważniejesze zeby mowic cokolwiek. czasami nawet pytan nie rozumialem. Dobrze jest zarzucic jakims zarcikiem. ale zadne sprośne.
co wy tak z tym flirtem? tak w ogole to my wszyscy tak flirtujemy, a teraz to na mnie. Ładne rzeczy!
pocieszylas mnie, serio :) zeby tylko w tym roku konkurencja byla mnierniejsza. szkoda ze tylko 15 miejsc..
pozdrawiam
gratuluje 20 z angielskiego:) mój wynik jest daleki od ideału. Wszystko zwalam na pecha (bo kto jak mówi nie chcę niczego o generation gap, to właśnie taki losuje?) i moja nabytą antypatię do angielszczyzny (może już o tym pisałam nie pamiętama nie chce mi sie szukać:P)

Teraz korzystam na maxa z wakacji. Dotleniam się, do wartościowuję się i szlajam sie po Krakowie:)

ja tam na serio nie wiem o co chodzi z tym flirtem:p Flirtować to będziemy za miesiąc:) O ile dostaniemy te cholerne listy:/
no ja wlasnie nie wiem jaka byla konkurencja bo wszedzie podaja lingwistyke jako calosc a chyba na niemiecki wiecej jest chetnych
bedzie ok :)
gratulacje :) tez bym tak chciala
tylko nie kulturowka mam nadzieje :D
zreszta zapomnialam ze to rozne wojewodztwa ;)
licze na farta
ustny angielski jutro, mamo, prawie o nim zapomniałam w ferworze weekendowych szaleństw, mam nadzieję, że do jutra zdążę się ogarnąć. chociaż, przez któryś tam z etapów olimpiady przechodziłam po imprezie i jakiś dwóch godzinach snu, a w sumie poszło nieźle.

so fingers crossed tomorrow.

aaa, byłabym zapomniała, wszystkiego naj jubilatce! ja miałam 19-ego :)
hehe az musze sie pochwalic :) 20 z angielskiego jestem z siebie troszke dumna - a to rzadko sie zdarza :)
to gratuluje i zarazem czymam ciuki
Siemka =)
Dostał ktoś już ten list, bo u mnie nadal cisza ... Nie moge się już doczekać =P
pfff, spokojnie, przyjdzie dzień przed, najwyżej dwa :P
ten list chyba puscili piechotą... bede tam jutro dzwonic to sie moze cos dowiem. chyba ze pojda wszyscy na papieza, tak jak dzisiaj, bo nikt nie odbierał:P
TO jutro tym bardziej nie odbiorą, będą na placu Piłsudskiego =)
ale mamy wierzący ten Komitet Główny...:)
hehe na pewno kiedys przyjdzie :P
a jak nas nie chce to bez lachy :P
właśnie! jak nas nie chcą to sami sobie zorganizujemy zakończenie w jakiejś miłej knajpce... kto wie czy nawet byśmy na tym nie wyszli lepiej:P:P
To ja też sie troszke pochwale :) 20 punkcików z polskiego:)
ach jak miło jest miec wreszcie wakacje :) hehe
podoba mi sie ten pomysł z zakonczeniem w jakiejs miłej knajpce ;)
W sumie mi pomysł też przypadł do gustu =D

No a może oni się postarają o jakąś miłą atmosferę, kieliszek wina dla centralnych, orkiestrę, czerwony dywan i róże na przywitanie ;-)
tak, najlepiej w ogóle niech zorganizują to zakończenie w jakiejś warszawskiej lanserni, z welcome drinkiem, vip roomem, itd., tak exclusif ;]

angielski też 20, do kolekcji z pozostałymi ustnymi :)))
ja juz niedlugo jak dobrze pojdzie przeprowadzam sie do warszawy. sprobuje zjalezc jakas knajpke czu cos takiego. jest jeno problem- ja nie wiem, jakie miejsca preferujecie, jaka muzyke i w ogole
hehehe ;)
ja preferuje techno, house, r'n'b oraz muzyke latynoska ( tanczylam salse i sambe :P)
ale nie gardze tez innymi typami :D
co do knajpki to ja bym sie sugerowala tym co mozna tam zjesc :D:D
Mojej ulubionej muzyki większośc osób nie trawi :P (Jacek Kaczmarski, Piwnica pod Baranami i takie tam....), ale mi nie przeszkadza większośc innych (czyt: zniosę wszystko poza hip-hopem i rapem [nigdy nie doszłam jaka między nimi jest różnica, ale z tego, co mi tłumaczono jakaś jest])
Knajpka jakakolwiek byleśmy się wszyscy zmieścili (tak właściwie, ile osób by sie pisało??) i żeby tam nie śmierdziało papierosami (nienawidzę!!)
Temat przeniesiony do archwium.
331-360 z 472

»

Pomoc językowa