Alzatczyk to prawie niemiec, a oni są porzadni (podobno)
ja bylbym za biciem rekordu, ale coz. To jeno moja opinia. Miłego weekendu wszystkim.
PS Czy znacie fanncuska propozycje piosenki na eurowizje? Mnie to osobiscie srednio interesuje, ale bedac w Paryzu... bylismy zmuszeni do siedzenia w studio i do bycia darmowa publicznoscia. tania polska siła robocza. Tak wiec 6h w studio bez siusiania (a dawali duuuuuzo wody do picia i smiali sie, ze polonais=vodka, no ile mozna!!!) ponadto nagrywali teledysk ;((( Il Etait temps... i dubelek, i jeszcze raz, i jeszcze wrrrrr. Tak w ogole to byl taki teleturniej 'Question pour un champion '(ou champignon??? ;D) z gwiazdorami. Byla miss Francji czy cos... byla podobna do Heleny Vonderckovej jesli ktos zna, to ta od 'Malovani zbanku', chyba kazdy zna ta piosenke, ale wrocmy do naszych baranow ;P, pytania byly debilnie gópie, np o subjonctif imparfait jakiegos tam czasownika drugiej grupy. Nie wiedzieli. Nie dosc, ze wyrzekaja sie jakchs tam form czasownika, to na dodatek ich nie pamietaja, nie czuja, co za narod. zrazilem sie bez kitu.