praca u siostry Miriam-Paryż Bagneux

Temat przeniesiony do archwium.
331-337 z 337
| następna
Ok, dzięki. Dostałam formularz od znajomej i wysłałam. Dostałam też już odpowiedź. A z Wawy ktoś leci ok 11-15 lipca?
Hej dziewczyny, a jak z internetem u siostr? jest dostepny czy trzeba doplacac?
Cytat: vendie20
Hej dziewczyny, a jak z internetem u siostr? jest dostepny czy trzeba doplacac?

Internet jest, ale nie można oglądać stron niezgodnych z dekalogiem, jest specjalna blokada, w formie plugina Vatican v. 2.0.
edytowany przez humpetej: 05 lip 2013
Internet jest, ale nie można oglądać stron niezgodnych z dekalogiem, jest specjalna blokada, w formie plugina Vatican v. 2.0.[/quote]

dzieki za odpowiedz, a facebook sie tez do tego zalicza? :)
Jade do siostr 9tego lipca, bede 10tego na miejscu. Ktos moze bedzie sie wybieral autokarem przez Kostrzyn? autokar EUROTRANS, piszcie na maila jak ktos sie wybiera w tym dniu :)

[email]
Cytat: vendie20
Internet jest, ale nie można oglądać stron niezgodnych z dekalogiem, jest specjalna blokada, w formie plugina Vatican v. 2.0.

dzieki za odpowiedz, a facebook sie tez do tego zalicza? :) [/quote]

wiesz co? szczerze mówiąc, to nie wiem. bo to działa na zasadzie listy blokowanych domen, a ta lista jest co jakiś czas aktualizowana. pamiętam, że jak ja byłem u sióstr, to jeszcze facebook działał, ale to było dobre parę lat temu, więc nie wiem jak to teraz będzie. na pewno blokują amnesty international (próbowałem kupić świeczki do wieczornych modlitw), charlie hebdo i wszelkie lewackie i lewicujące portale. o gejach chyba nie muszę nawet wspominać.
Dziewczyny, ktore byly w domkach u siostr, mozecie cos o nich napisac? czy tam tez jest tak zimno jak w tej sali wieloosobowej?
bylabym wdzieczna za wszelkie info
Temat przeniesiony do archwium.
331-337 z 337
| następna

« 

Pomoc językowa - Sprawdzenie