eee.. no dla mnie niestety UW jest wyjściem awaryjnym (: Ale gdyby nie ciągnęły mnie do Krakowa konkretne uczucia wybrałabym na pewno Warszawę, więc to dobry argument :PP
Kinga trochę mnie przestraszyłaś tym "* jesli z jakis przyczzyn nie bedziez chcia kontynuowac swojego 1 kierunki, lub "pownie Ci sie noga", jestes automatycznie skreslana z tego 2 kernuku" o.O a jeśli zawalę ten drugi, to też wypadam od razu z pierwszego, czy nie?? :D Tak czy siak, dziękuję za obszerną odpowiedź ;)
Życzę Nam Dziewczyny żebyśmy się wszystkie dostały, żeby już było wszystko wiadomo i wszystko załatwione, i żeby już można było tylko świętować.. :P
A. I chyba już w tym roku nie ma czegoś takiego, bo jak czytałam rok temu o tych filologiach to właśnie rzuciło mi się w oczy to, że był ten jeden "worek", a teraz nigdzie nic takiego nie jest napisane... poza tym kiedy składałam podanie przede mną składał ktoś na iberystykę i pytał, ile jest osób już zapisanych, i pan mu podał zupełnie inną liczbą niż mi kiedy zapytałam o naszą romanistykę... (znacznie większą by the way) kiedy ja składałam było jakieś 360 osób wpisanych już u nas...