UJ romanistyka - matury

Temat przeniesiony do archwium.
61-90 z 313
Do Jutra :)
że ma pel Marta:D Hihi:P Moze za rok napisze to poprawnie;) mam 9 minut do polnocy ale kij, smykam spac:P Milej i spokojnej nocki wszystkim:) Buziole:* No i 3mam kciuki!!:D
witam wszystkich:) nie wiem jak wy ale ja juz nie wytrzymuje nerwowo przed tym kompem w oczekiwaniu na wyniki :D:D kurde juz nawet mysle walnac sobie jakiegos kielicha na rozluznienie hehe :D jakie macie odczucia?? bo ja z minuty na minute inaczej, jednej chwili mysle a moze sie uda i bede miala cudowny dzien a za moment ze pewnie zaraz przeczytam ze nic z tego:( ehhh niech sie ktos tu do mnie przylaczy :D pozdrawiam :)
a wiadomo o ktorej godzinie mają byc wyniki?
jestem, jestem
tez czekam na ywniki, chociaż dostałam sie na AP i wole tam isć, ale jestem ciekawa czy sie uda tez na UJ
wlasnie nie wiem o ktorej maja byc wyniki co chwile tylko odswiezam strone :D gratuluje dostania sie juz na AP :)
Cześć Donusia :) Uwierz mi nie tylko Ty nie wytrzymujesz :D. Ten kielich to byłby naprawdę świetny pomysł gdyby nie to, że zaraz zamieniam się w kierowcę ;D. Możesz strzelić za mnie ;p.

Byłam pewna że jak wstanę to już będą a tu... nawet nie napiszą o której godzinie wrzucą i tak człowiek siedzi i się denerwuje od rana. ;/

Modnalizo, mogę zapytać dlaczego wolisz AP ? :) Gratuluję dostania się! =)
Ok jesli do pol godz. wynikow nie bedzie to napewno walne tego kielicha i rowniez za Ciebie :) juz nawet probowalam dodzwonic sie do biura rekrutacji ale tam niestety nikt nie raczy odebrac a nie wierze ze nikogo tam nie ma :/ to czekanie jest wiecznoscia
hmm bo czuje, ze na UJ nie mam szansy sie dostać :P
mam tylko 356 pkt na te 450 możliwych :)
ale dlaczego wole AP hmmm? nie wiem, tak czuje że bedzie dla mnie najlepiej :P
tez bym wolala AP :P
a wyniki na UJ, gdzie będą wyswietlone. Tam w komunikatach na naszej stronce ?
właśnie tego nie wiem i tez sie zastanawiam , a takiej tradycyjnej listy na drzwiach budynku nie bedzie?
hej Dziewczyny!!:)
kurcze, tez bym walneła sobie kielona:/ Tylko nie moge bo właśnie siedze w banku na praktykach i ukradkiem co chwilke wlaczam neta zeby sprawdzic co i jak:P Ja cala noc nie spalam, sprawdzlama juz wyniki o 4:30...:P Ale mam stresa;p sniadania nawet nie jadlam:Dd hehe, ten UJ nas nerwowo wykonczy:/ Ale bedzie dobrze, nie damy sie!! w zyciu trzeba byc tfardym a nie mietkim:D
Gratulacje AP!!:) Bardzo fajnie:)
3majcie sie cieplutko i kilonka buchnijcie tez za mnie!!;)
co do list i wynikow nie mam pojecia:/ POwinni podac jak co gdzie i kiedy:/ Widac ze maja nas w nosie:(( Ja mysle ze na naszych erkach w komunikatach bedzie info.... No i zwykla lista tez powinna byc...
ja juz zakladajad ze nigdzie sie nie dostane zaczelam szukac pracy we Francji haha
Hehe ja podobnie pol nocy nie spalam,sniadania nie jadlam,a tak do poludnia jak za kogos jeszcze jakiegos kielicha mam walnac (na pusty zoladek;) )to chyba bede bardzo rozluzniona :D wyswietlili by juz te wyniki bo moje wnetrznosci z nerwow padaczki dostana hehe podziwiam Cie xxx za pozytywnego ducha jakiego tu wnosisz, zawsze umiesz pocieszyc :):)
noo xxx to anioł tego portalu :)
trzymam za nas wszystkie mocno kciuki a tymczasem biegnę lecę zrobić zdjęcia do legitki :D
pozdrawiam :*

ps. Marto, praktyki w banku? to jaki jest Twój główny kierunek jeśli mogę zapytać? :)
biegnę lecę ;d co te nerwy robią z człowiekiem :D
Ja też się melduję. Nie spodziewałam się, że od rana już jesteście :-)
Ja jestem w miarę spokojna, może dlatego,że odkąd dostałąm wyniki matury nie łudziłam się już zbyt mocno. Mam już Wr. i psychicznie nastawiam się na to, że właśnie tam się znajdę w październiku.
Ale fakt faktem, że serce mi jednak prędzej bije jak odświeżam stronę...
właśnie bardzo wciągające zajęcie :D ciągłe odświezanie strony
ile mozna czekac!!!
Dziewcyzny, tak btw, bo zawsze wydawało mi się, że ta romanistyka na AP to jest taka typowo nauczycielska. Czym w zasadzie różni się ona od tej z UJ? Jakieś plusy?
Ale sie teraz zdenerwowalam, udalo mi sie wkoncu dodzwonic do tego cholernego biura rekrutacji a pani byla na tyle "mila" ze poinformowala mnie ze do godz 23:59 wyniki powinny sie pojawic :D:D no to mile panie troche to chyba posiedzimy :D:D:D
cześć dziewczyny,
może to głupio zabrzmi, ale pocieszający jest fakt że nie tylko ja od kilku dni stresuję się niemiłosiernie i wszystkie moje myśli krążą wokół dwóch magicznych literek UJ... Próbowałam się dodzwonić do biura rekrutacji i podpytać coś o te wyniki, ale oczywiście żaden z 4 numerów nie odpowiada. UJ jest znany z opóźniania ogłoszenia wyników, ale no ile można... Macie jakieś pomysły jak odgonić myśli od ciągłego odświeżania strony ?? :) pozdrawiam
ja mam taki sposob , juz 3 banieczke walnelam ;) :D:D:D
Donusia, mocna jesteś. Ale najlepiej by było chyba tak grupowo sobie kielona walnąć. :-D
Trzymam za Was kciuki !!! wszystko bedzie superbe :o)

pozdrawiam
Ola
No wiesz.. słabe nerwy mam ;D a grupowo to faktycznie byloby duzo lepiej niz desperacko samemu popijac ;)
jak przeczytałam, że wyniki POWINNY się pojawić do 23:59, to cholera serio zaczęłam rozważać czy sobie nie walnąć setki... Od kilku dni żyję w utajnionym stresie, bo kurcze nie chce się demaskować przed rodzinką, ale normalnie aż mnie coś zżera. Ciągłe pytanie... UJ czy jednak Wrocław... składałyście papiery jeszcze gdzieś indziej, czy tylko na UJ?
Donusia, wiesz co, zainspirowałaś mnie. Idę czegoś poszukać :-D
Temat przeniesiony do archwium.
61-90 z 313