Wrażenia po centralnym =)

Temat przeniesiony do archwium.
241-270 z 472
wszystko ma podobno przyjsc razem z informacjami o zakonczeniu olimpiady. proste - zaoszczedza na znaczku;)
@Andrew
a dla nas tez beda jakies info?

@tout le monde
trzymajcie kciuki w czwartek:P moze sie, nam, maturzystom przydac:)
w czwartek, piątek, poniedziałek, środę, następny piątek i jeszcze następny wtorek i jeszcze kiedyś tam pod koniec maja ;]
@petit ange
Myślę, że wyróźnieni też dostaną jakieś informacje... Ale pewien nie jestem :P

@tout le monde
Je vais croiser les doigts pour vous ;]
za mnie tylko 4,5,8,12,16 maja:)
I jak tam Wam poszedł bac z poskiego? Z tego co widziałem podstawa nie była taka zła, ale nie wiem co z reszta =)
Póki co jestem (o dziwo) zadowolona, może dlatego, że jeszcze nie ma oficjalnych kluczy do wypracowań :P No i byli moi ukochani "Chłopi" :)
no podstawa była spoko tyle że chłopi byli 3 raz z rzędu (próbna, sesja zimowa no i teraz). ale ja pisałam makbeta. Za to rozszerzenie mi sie niezbyt podobało... a jak wasze wrażenia?
za mnie jeszcze 5,8,12,15,18,25
noo podstawa w miare prosta (mam nadzieje :P)
ale rozszerzenie o_O nie mialam piojecia co pisac poza tym bylam juz taka zmeczona ze malo kontaktowalam i caly czas ziewalam hehe dobrze ze rozszerzony do niczego mi sie nie liczy
a jutro angielski moje byc albo nie byc na ukochanych studiach :D
noo podstawa w miare prosta (mam nadzieje :P)
ale rozszerzenie o_O nie mialam piojecia co pisac poza tym bylam juz taka zmeczona ze malo kontaktowalam i caly czas ziewalam hehe dobrze ze rozszerzony do niczego mi sie nie liczy
a jutro angielski moje byc albo nie byc na ukochanych studiach :D
tia poza tym niespodziewałam sie takich tematów na rozszerzeniu. Myslałam ze najprawdopodobniej dadzą coś z miłosza...
Tematy były beznadziejne. Chłopi ok, lubię te powieści realistyczno-młodopolskie. Ale rozszerzony to masakra. W końcu wybrałam powstanie warszawskie, ale zdecydowanie bardziej chcialabym napisać jakąś interpretację wiersza i wykazać się znajomościa teorii literaturoznastwa czy jak to się tam nazywa w kluczu... Nie jestem zadowolona. Jedyne pocieszenie to, to że można juz wywalić te stosy makulatury i oddać książki, które zagracają podłogę od ponad 9 miesiecy.:) Powodzenia wszystkim w dalszych potyczkach.
ja tez mysle ze podstawowy nie byl trudny nawet praca z tekstem nie była taka straszna i mi sie podobała:) pisałam Chłopow ale myslalam ze ich nie bedzie i nie powtórzyłam :(ale nie było tak zle mam nadzieje ze zdam :)
a rozrzeszenie bylo trudne duzo trudniejsze niz na probnej ale jakos dobrze mi sie pisało na ten pierwszy temat i byłam nawet zadowolana dopoki sie nie dowiedzialam ze z tym wierszem to nie jest do konca tak jak mi sie wydawało :) pozdrawiam wszystkich i trzymam kciuki ja mam jeszcze tylko w poniedziałek 8 maja i 25 ustna z polskiego
tematy na polskim zupełnie się rozminęły z moimi typami (halo? pierwszy raz nie było niczego z romantyzmu?!), ale całkiem przyjemne. Makbet jakoś mnie bardziej zainspirował niż Chłopaki ;] a na rozsz pisało mi się dobrze, ale zachodzi obawa, że kompletnie rozminęłam się z modelem, bo poszłam jakąś własną ścieżką interpretacyjną, heh.

a english pikuś :)

jeszcze tylko 5 egzaminów, haha.
Ej nassz temat umiera !! Nie dajmy się innym :P
Piszcie jak tam pozostałe egzaminy... jutro chyba WOS, zdaje ktoś :>
Nie martw się Andrew nasz wątek nigdy nie umiera:P
Jutro mam prezentacje o 8h rano i trochę walczyłam z poprawkami, powerpointem itd..

Ciągle czekam na list z Warszawy :)
Hehe mam nadzieje że nie umrze =D. No to życze powodzenia, połamania języka i trzymam mocno kciuki... I tak bedzie 20/20 =)
A co do listu to ja też czekam, ale ktoś pisał ze ma być koło 20, więc jeszcze troche czasu :P
jezeli chodzi o rozszerzony, to pisalem wiewiorke, nie ma jak Iwaszkiewicz, ale zupełnie rozmyłem sie z modelem, z resztą, nieistotne, wazne, ze jestem finalista, to przyjma mnie z pocalowaniem reki. Na ang. byl placz i zgrzytanie zębów, bo mnóstwo moich znajomych (nawet tych dobrych) sciagalo od kogos, kto siedzial jedna lawke przed nimi. No i byly 2 grupy, chyba nawet trzy. Dobrze, ze mi ten pomysl do glowy nie wpadl. Ustny mam w piatek. Pamietam rok temu, kiedy zdawal moj facet, to mial 15 p. strasznie sie cieszyl, a ja po cichu myslalem, ze na jego miejscu bym sie powiesil. Teraz marze o minimalnych siedmiu. hehehe zobaczymy, jak bedzie. Nie zdaje wosu, zdaje historie, ale i tak przyszedlem do szkoly pokopac znajomych i pozyczyc im szczescia.
pozdrawiam
ja zdawałam WOS.tylko podstawowy bo na wiecej mnie nie stać :-D Ale nie było źle. Hej! jeśli ktos z was tez pisał WOS to jak rozwinęliscie skrót SDLP???
Socjaldemokracja Polska - literówka była, więc nie będą brać tego pod uwagę ;]
nieważne jak, za każdą odpowiedź będzie punkt. Ale w necie znalazlam ze SDLP to irlandzka socjalistyczna partia pracy heh

Nie zdawalam wosu:P Dzisiaj miałam prezentację 16/20:) mimo mojej nieumiejętności wyrażania swoich myśli w języku ojczystym.
irytuje mnie, że kolejne odpowiedzi są coraz bardziej przesunięte w prawo, aż w końcu nie wiadomo, co kto i komu odpowiada...
a więc znów nowa linijka:)

ja mam świeżo zaliczony polski (17) razem z petite angem... no i tylko historia i historia sztuki zostają :P
czesc wszystkim
jak wam sie podobał wos rozszerzony?
bo dla mnie to jakies trudne strasznie było...
a pisał w ogole ktos rozszerzony wos:)?
dla mnie podstawowy byl taki w miare do napisania
ja pisałam rozszerzony. masakra ;]
ja pisałam tylko podstawe, ale jak u mnie w szkole pisali rozszerzenie to też byli załamani. podobno tragedia. Tematy ponoc były niemalże nie do napisania
heh tam blad jakis byl wiec dostaniemy i tak za to punkt
ja tez pisalam podtswowy po co mi wiecej ;) jakos zdam ale nie powiem zeby mi poszlo wspaniale...ale coz nie zajrzalam nawet do ksiazki hehe
a angielski... na rozszerzeniu stracilam 4,5pkt ale jestem na siebie wsciekla...
tak zgadzam sie tematy były okropne a jeszcze gorsze były te teksty do interpretacji:(
Temat przeniesiony do archwium.
241-270 z 472

»

Pomoc językowa