Wrażenia po centralnym =)

Temat przeniesiony do archwium.
271-300 z 472
dla mnie szokie to był ostatni tekst na podstawie ten o państwie prawa. u mnie w szkole to nikt go w ogóle nie zrozumiał
powodzenia dla wszystkich którzy piszą dzis biologie! Trzymam kciuki!
temat był jeszcze do zrozumienia, ale odniesienie do tekstu papieża, który niewiele z tym ma wspólnego? :)

a ustnego frencza nikt nie zdaje? 20/20 za cocteau, mówcie mi 'mistrzu' ;)
Gratuluje, fakt że trafił Ci się w miarę przystępny tekst :P ale 20/20 to naprawde rewlacja (zresztą do kogo ja piszę... :)
heh, a ja właśnie miałam nadzieję, że NIE TRAFIE na edypa ;] błagałam o apolinera albo cyrano, ale well, okazało się, że nie taki cocteau straszny, może nawet wezmę i przeczytam wreszcie tą maszynę ;)
gratuluje:) maszyna jest naprawde sympatyczna:) ale fakt faktem pierwszy i jak na razie ostatni raz czytalam ja w sierpniu:P to przez olimpiade (nawiazuje do watku macierzystego:P)

mimo wszytsko jakos tak sie ciesze, że zrezygnowałam z tej matury z francuskiego:)
Ekipo olimpijska, jak samopoczucie gdy taka śliczna wiosna do nas zawitała? Jak byliśmy w Warszawie to było tak szaro i ponuro..;)

@Ci, którzy maturę mają dopiero przed sobą
wymyśliliście jakieś znaki wyróżniające forumowiczów wśród innych finalisto-laureatów?:)

pzdr
Samopoczucie jak najbardzie zważywszy że słoneczko ślicznie świeci i coraz mniej szkoły zostało =D A dzięki wam, maturzystom, nauczyciele siędzą w komisjach i jeszcze mnie tego jest =)
A tak à propos tego znaku rozpoznawczego, to proponuje sie po prostu spotkać troszke wcześniej w określonym miejscu gdzieś w Wawie wymienionym tu na forum... I tylko wtajemniczeni będą mogli wiedzieć :D Co Wy na to ?
tez mysle ze tak bedzie najlepiej. poczekajmy na list z warszawy, bedziemy wtedy wiedziec co i jak i bedziemy mogli kombinowac
pozdrówki!!!
heh pocisnelam 20/20 z polskiego ale szok :)) jeszcze tylko ustny angielski i bedzie ok
co do spotkania wydaje mi sie ze lepiej moze bedzie po calej uroczystosci bo nie wiadomo jak tam bedzie z dojazdem iitp a tak bedziemy miec czas zeby moze "wyhaczyc" kogos z tlumu ;P
jak cos ja moge przeslac zdjecie poprosze tylko mejla :)
z polaka mialem 20. Na koniec jedna nauczycielek powiedziala, zebym pogadal po fr, bo mam ladny akcent czy cos... wariatka. nie wiem, o co jej chodziło. Dziś była historia. Massakara! ale chyba zdałem. Unia brzeska.. heheh, przywileje. Ostał mnie się jeno angielski ustny.
Co do spotkania, to czemu nie. chetnie przyjde, jesli mozna
Pewnie, że możesz ;)
Ale ja nadal jestem za spotkaniem 'przed' cała imprezką. Po mieliśmy się spotkać po 'Visions' i nic z tego nie wyszło =/...
no spoko dla mnie moze byc i przed
po prostu zobaczmy za jaka wersja bedzie wiekszosc :P ehh demokracja musi byc :D
No ba, nie ma to tamto ;] Teraz pozostało tylko czekać na liścik z Wawki :P
liścik juz bedzie niebawem bo dzisiaj do mnie dzwonili z warszawy ze mam sobie zadzwonic do alliance fr w sprawie tej nagrody:|
dobra wiadomosc dla wyroznionych: pani mowila ze maja byc jakies nagrody:P
pozdrowienia dla wszystkich centralnych
Miło z ich strony.

Ja już jestem po maturze. Dzisiaj miałam pierwszy dzień wakacji. Trudno mi się jest przyzwyczaic, że juz nie musze się uczyć:P Ciągle nachodzą mnie myśli: a historia? a polski? a fracnuski?:)
Hehe... ja też tak chcę petit ange =( :P
A co do listu, to chyba już zadawałem to pytanie, ale dobra - to będzie jeden od Olimpiady i Visions razem, czy dwa oddzielne ?:>
To trzeba sobie zasłużyć;)

Nie mogę się już doczekać tego/tych listu/listów :) Chcę to zobaczyć na piśmie, że ktos mnie docenił:P O ile to prawda:)
Taa, ja będę jeszcze cały rok zasługiwał ;(

Niom, ja też już chcę zobaczyć ten papierek =D
drążysz i drążysz...:) razem przyjdzie bo komitet alliance francaise i komitet olimpiady sa chyba razem. i jeszcze ta pani tak podobno mowila (bo z mamą gadała:P)
No dobrze już dobrze =) Skoro tak mówisz to chyba muszę Ci wierzyć :P
ja też już na wakacjach. oh, jeszcze ustny angielski wprawdzie, ale kto by się przejmował, po trzech arkuszach historii już mi nic nie straszne.

i oh oh, studentka jak się patrzy, bo cudowny system rekrutacji internetowej oświadcza co następuje:

http://irk.uw.edu.pl - mish, dzienne magisterskie - zwolnienie z całości rekrutacji

miłych 4ech misięcy opieprzania się reszcie maturzystów ;)))
Hihi, ja tez już (prawie :) po wszystkim, jeszcze tylko historia sztuki w piątek i będzie wolne :P
aaaaa nasz wątek zniknął ze strony głownej. Trzeba ratować honor centralnych:)
no to ratujemy (chociaż ja sie do centralnych nei zaliczam bo dotarłam tylko do okręgowego:-D) Więc ja też już mam prawie wakacje (został ustny polak ale to sie nie liczy:-D)
Ja też ratuję :)
Dzisiaj matura z francuskiego. Czy ktoś z centralnych pisał? (To chyba musiałby ktoś z dwujęzycznych, nie?)
My dwie (tzn. petit ange i ja), choć dwujęzyczne, nie pisałyśmy :P Olałyśmy papierek z ambasady i dzięki temu ominęło nas 20 cudnych lecture methidique albo discussion :)
Im głębiej w las, tym bardziej jestem przekonana, że to była dobra decyzja.
u mnie też zlewka. jeszcze jeno angielski... wziąłem rozszerzony i drżę... po angielsku to mówłem, ale trzy lata temu... from now i have to think only in english.. a propos, rok temu moja kumpela, ktora chciala isc na romanistyke, ale słabo bylo z jej fr, poszła na angielski. Podobno olśniła egzaminatorów, bo żaden z nich nie znał słowa printemps... ciekawe jak to brzmiało. I've just decided to leave school at printemps. hehe
czyżby petite ange tu jeszcze jest???
chyba nie... ;(((
Temat przeniesiony do archwium.
271-300 z 472

»

Pomoc językowa