Salut tout le monde :)
Przeszedłem do II etapu z wynikiem 89%, myślałem, że będzie gorzej bo z gramatyką to u mnie klawo. 9 lat byłem w Belgii a to robi swoje :) Zdecydowałem się już na jeden temat, strasznie dziwne te tematy jak dla mnie. No ale mimo wszystko mam nadzieję, że uda mi się przejść dalej :) Wam wszystkim życzę tego samego :)
55 osób to strasznie mało patrząc na to ile osób dostało się z poszczególnych okręgów.
Gdańsk
32 uczniów zakwalifikowanych do II etapu OJF w okręgu gdańskim
Katowice
72 uczestników eliminacji szkolnych w regionie działania Komitetu Okręgowego zakwalifikowanych do etapu regionalnego OJF !
Kraków
Liczba uczestników eliminacji szkolnych w regionie działania Komitetu Okręgowego zakwalifikowanych do II etapu: 53.
Lublin
Liczba uczestników eliminacji szkolnych w regionie działania Komitetu Okręgowego zakwalifikowanych do etapu regionalnego OJF: 25 osób
Łódź
Liczba uczestników eliminacji szkolnych w regionie działania Komitetu Okręgowego zakwalifikowanych do etapu regionalnego OJF: 31
Poznań
Liczba uczestników eliminacji szkolnych w regionie działania Komitetu
Okręgowego zakwalifikowanych do etapu regionalnego OJF: 42 osoby.
Warszawa
Liczba uczestników eliminacji szkolnych w regionie działania Komitetu Okręgowego zakwalifikowanych do etapu regionalnego OJF" 104 osoby.
Wrocław
Liczba uczestników eliminacji szkolnych w regionie działania Komitetu Okręgowego zakwalifikowanych do etapu regionalnego OJF: 22
Razem to 381 osób i z tego tylko 55 osób, no to nieźle.