MATURA 2010

Temat przeniesiony do archwium.
121-150 z 371
własnie ,mi się wydaje ze opowiadanie jest łatwiejsze niż rozprawka no ale jak kto woli ;)
dobrze, że są 3 tematy, to zawsze każdy wybierze coś dla siebie :)
jesli chodzi o opowiadanie to chyba wlasnie slownictwo takie rozszerzone powinno sie miec, zebys mogla czyms zaskoczyc egzaminatora zeby Ci dal wieksza liczbe pkt :)
no niedługo się przekonamy co będzie... ;) a jak przygotowania do polskiego i matmy ?
Z polskim jakos pojdzie, a z matmy nie licze wiecej niz 50 % :/ a wy?
ja mam nadzieje ze będzie taka w miarę jak te, które ostatnio pisaliśmy i licze tak na 40 bo jestem kompletna noga z matmy;/
a zdajecie jeszcze z czegoś oprócz podstawowej?
gdyby nie to ze matma sie liczy na UW to w ogole bym sie do matmy nie przykladala;p Ja zdaje tylko ang i franc na rozszerzeniu, reszta podstawa..
a ja ang franc i polski na rozszerzeniu, matma na podstawie. A idziesz na ang - franc czy na franc - ang? :>
zamierzam na ang franc. sukkub a Ty jak stoisz z matma? ;>
hmmmmmm różnie bywa:P ale obie próbne napisałam na 70% więc aż tak źle nie jest ;)
wow to super. Ja to jestem noga z matmy :/
wydaje mi się że będzie w miarę łatwa ta matura z matmy tak żeby "humaniści" ją zdali, przynajmniej mam taką nadzieje ;)
też na to liczę :D
polski łatwy zobaczymy co z matma... :D
KTÓRY temat wybraliście ? ja Zdążyć przed Panem Bogiem. jestem tez po rozszerzeniu , naściemniałam jak się tylko dało ;p
Ja na rozszerzonym wybrałem 1. A czy moglibyście napisać ogólnie o co tam chodziło, co tam trzeba było napisać?
ja pisałam tylko podstawe, kolejnych 3 godzin pisaniny bym chyba nie zniosła ;) A wybralam oczywiscie Zdarzyc przed Panem Bogiem ^^
boże *zdąŻyć. no, dlatego nie zdaje rozszerzenia xD
ja tez wybrałam pierwszy temat na rozszerzeniu ale pisałam takie pierdoły ze masakra;) nie wiece moze gdzie jest klucz to wypracowań ?:) jak matma !!?
matma śmieszna xD podstawa z polskiego - test na czytanie zjebany, tematy nawet spoko, a rozszerzenie już całkiem przyjemne:) a jutro english...
mi sie wydaje ze probne byly latwiejsze z matmy... Mi poszlo srednio, spodziewalam sie latwiejszej. Wkurza mnie tylko to jak ludzie mowia ze bylo "banalne" a potem dostaja 50-60 % proosze...
mi się wydawało ze nie poszło mi najlepiej a sprawdziłam sobie i wyszło mi 60 % i strasznie się ciesze ;)
u mnie polski rozszerzony masakra o ile Rej jeszcze ujdzie tak Tokarczuk to kompletna porażka poza tym każdy kto pisał ten temat mówi że całkiem inaczej analizował i nie wiem co to będzie porażka na całej lini frontu może będą oceniać wszelkie sensowne odpowiedzi.
ciekawe jak bedzie francuski> a tak a propos mowi sie sur la photo?? bo tak sie wlasnie zastanawiam:-)
A kiedy macie francuski? :)
pisemny 19, ustny - 21 :) ja sprawdziłam matmę i mi wyszło 86 %, a wcale mózgiem nie jestem, więc się cieszę baaardzo :) co do polskiego to wydaje mi się, że lepiej poczekać aż opublikują model CKE, bo te odpowiedzi co krążą w necie są baardzo różne, więc póki co nie ma się czym martwić bo może nie będzie tak źle :)
folle tak sur la photo ;) hehe
Merci, tak własnie myślałam, ale chciałam się upewnić, a co wogóle się wybieracie?
napisze po jutrzejszym angielskim ;]
Temat przeniesiony do archwium.
121-150 z 371

« 

Pomoc językowa - Sprawdzenie

»

Pomoc językowa