POLACY WE FRANCJI

Temat przeniesiony do archwium.
991-1020 z 1107
Od 6msc jestem we francji. Na chwilę obecną przesiaduje w Laudun niedaleko Avignon, ogólnie szukam kontaktu do pogadania jakiegoś weekendowego piwka czy coś. Pozdrawiam!
[email]

hej! od niedawna mieszkam w okolicach Annecy. jakby ktoś miał ochotę niezobowiązująco pogadać, czekam na kontakt ;)
Witam,mam na imię Mariusz jestem młodym facetem 23l. Prowadzę swoją działalność we Francji szukam znajomych rodaków w okolicy miasta Brest (Bretania),nowe twarze proszę o kontakt na adres [email]
Witam, czy jest ktos z Vichy lub okolic? ;)
Siemka pracuje w breteuil tj przy Beauvais :) moze jest ktos z tych okolic jak co moje [gg] mam 28l
Witam
A gdzie pracujesz,jeśli można spytac,własnie próbuje wybrac się w ten rejon
Witam. Od stycznia tego roku jestem we Francji, obecnie uczę się francuskiego i szukam pracy. Szukam osoby z którymi mógł bym nawiązać kontak. Najlepiej z regionu Franch comté. Ja mieszkam w Corbenay (70). Chętnie bym znalazł również osobę do kontaktu dla mojej mamy z którą m.in. mieszkam. Może to być kontakt przez mail, gg itd. czy spotkanie co jakiś czas. Co do dojazdu to nie ma problemu. Moim hobby jest wspinaczka, także jak by ktoś znał kogoś z tym samy zamiłowaniem, z obojętnie jakiego rejonu Francji to również bede wdzięczny. Pozdrawiam i wesołych świąt.
[email]
tel. [tel].
albo wiadomość na forum.
Witam,
Czy ktoś posiada informacje na temat możliwości wyjazdu na winobranie w 2014 roku? Oferty, kontakty, doświadczenie? Może ktoś się wybiera? :)
edytowany przez camorio: 20 kwi 2014
Witam poszukuje osoby mieszkającej w okolicy prefektury Ain
45, avenue d'Alsace-Lorraine
CS 80400
Quartier Bourg centre
01012 Bourg-en-Bresse Cedex
potrzebuje osoby która pomogłaby w załatwieniu dokumentu potwierdzającego dane samochodu, ponieważ zgubiłem dowód rejestracyjny francuski . Osobę zaintersowaną pomocą proszę o kontakt tel +48 51[tel]bądz drogą email [email]
Witam jest tutaj ktoś z Annecy lub okolic? Kafke by się wypiło a nie ma z kim nawet porozmawiać.
Cytat: annecyon
Kafke by się wypiło a nie ma z kim nawet porozmawiać.

A o czym chcesz przy kawce rozmawiać? Podejrzewam, że nie o Kafce.
Cytat: agaa24l
Witam wszystkich. Mieszkam z narzeczonym i dzieckiem w albertville niedaleko Annecy. Jesli ma ktoś ochotę nawiązać znajomość to niech się odezwie

hej, jestem Aśka, mieszkam w okolicach Albertville i chętnie spotkam się na małe pogaduchy. oto mój mail: [email]
Cytat: szczupaka
hej! od niedawna mieszkam w okolicach Annecy. jakby ktoś miał ochotę niezobowiązująco pogadać, czekam na kontakt ;)

hej, ja co prawda mieszkam z mężem jakieś 40 km od Annecy ale chętnie się spotkam, bo też nie mam tu z kim się spotkać i pogadać. mój mail [email]
Zapraszam do Annecy,albo ja mogę podjechać,sam tu jestem i niema nawet do kogo się odezwać. pozdrowionka [email]
hej mieszkam w cannes szukam znajomosci pozdrawiam
Cytat: asienka30
Jest tu ktoś z Tours lub okolic???

ja mieszkam ok 70 km od Tours. mój meil [email]
Cześć wszystkim, mieszkam od prawie 4 lat w Alzacji (Mulhouse) i prawdopodobnie za 2-3 miesiące przeprowadzę się do Strasburga. Szukam dobrych dusz, które doradzą jak się odnaleźć w dużym mieście i które mają doświadczenie z tym miejscem :)
Hej, Marne-la-Vallée, Paryz i okolice. We Francji od ponad 10 lat. Jesli masz ochote urwac sie na piwko, daj znac: zibi (razem) cody (at) gmail (dot) com. No to Cześć!
edytowany przez zibiCody: 16 maj 2014
Czy jest ktoś z okolic Mulhouse?
Cytat: gosiab9
Witam! Od niedawno mieszkam w miasteczku pod Lyonem. Chętnie poznam osoby, które lubią aktywnie spędzać czas. Do usłyszenia.

A w jakim konkretnie miasteczku? Ja mieszkam w saint-etienne. Może daloby się spotkac czasem jeśli to niezbyt daleko, a jeśli nie to chociaz pogadać przez internet czasem. Mój email: [email]
Nie ma nikogo z Mulhouse i okolicy? W razie czego odezwijcie sie:)
Witam pisze z polski potrzebuje znalesc nr tel do osoby od ktorej kupilem samochod , moze ktos ma jakas ksiazke telefoniczna albo wie jak to zrobic ,moze ktos zechce mi pomoc , zgory dziekuje , moj email [email]
@Arek
www.pagesjaunes.fr/
witam... czy jest ktos chetny na wyjazd do polski na wakacje?? na teraz prawdobodobnie jade 1 sierpnia piatek wieczorem,wyjazd z ANNECY przez Genewe, trasa Wroclaw Krakow Tarnow ewentualnie Nowy Sacz...mam 3 miejsca wolne, mile widziane prawo jazdy:D koszt okolo 60-80 euro chetnych prosze o kontakt na meila [email] pozdrawiam ;)
witam... czy jest ktos chetny na wyjazd do polski na wakacje?? na teraz prawdobodobnie jade 1 sierpnia piatek wieczorem,wyjazd z ANNECY przez Genewe, trasa Wroclaw Krakow Tarnow ewentualnie Nowy Sacz...mam 3 miejsca wolne, mile widziane prawo jazdy:D koszt okolo 60-80 euro chetnych prosze o kontakt na meila [email] moj numer tel: 48666539704 pozdrawiam ;)
edytowany przez 410pawel: 25 maj 2014
Witam mam na imie Dawid od niedawna mieszkam w okol Lyonu.Szukam znajomych z okol Roanne,Viellefranche sur Saone itd zeby jakos spedzac ten wolny czas.Jak jest ktos z okol to pisac [email]
Witam czy jest ktos chetny na wyjazd z rzeszowa do lyonu trasa kraków katowice wrocław moge zabrac 1 osobe cena 60 euro prosze o kontakt na maila [email] wyjazd 31.052014
edytowany przez gregorio280: 29 maj 2014
Witam od pewnego czasu mieszkam w mulhause i nikogo nie znam. Jesli ktoś mieszka w poblizu i ma ochote wyskoczyć gdzieś lub pogadać prosze o kontakt. [email]
PILNE!!!
Witam wszystkich. Szukam osób pracujących w brażny budowlanej (tynki, regipsy,docieplenia,szpachlowanie, malowanie) w okolicy Annemasse lub Annecy,które mogłby mi pomóc w znalezieniu pracy dla mojego chłopaka. Mój e-mail [email] lub [gg] .Proszę o kontakt.
Serdecznie pozdrawiam
Wiola
Temat przeniesiony do archwium.
991-1020 z 1107

»

Pomoc językowa