Wrażenia po centralnym =)

Temat przeniesiony do archwium.
211-240 z 472
Klemensiewicz to jest to! Nawet uszedł, w sumie klasyk. Dzis w szkole taki zapieprz, ze ush.. poza tym musze sie chyba zajac francuzami... coraz bardziej ich nie lubie.. moze pojde na iberystyke? a propos, gdzie będziecie studiowali?? ja w Poznaniu a poza tym proponuje stroj torreadora, taki jak w "porozmawiaj z nią" Almodóvara. pozdraiwam
czesc wszystkim i jak odwazyl sie juz ktos tam zadzwonic :)?? ja chyba zaraz sprobuje Moj temat maturalny to idealisci i marzyciele rozne kreacje takich bohaterow ale jeszcze nawet nie zaczełam go pisac :)
Ja chcialabym studiowac romanistyke na UW moze ktos jeszcze sie tam wybiera??
Dzwonilam tam i powiedzieli ze dzis raczej nie bedzie wyników :(
E tam, żadna strata :D
ja zostaje w domku - Lublin ;)
Ja się tam wybieram, tyle że za rok dopiero, więc chyba się nie spotkamy :P
hihi, czyli z tego wynika, że jestem chyba jedyna osobą, która romanistykę traktuje jako wyjście awaryjne, a nie miejsce docelowe :PP
tez lubie almodovara:) podobno jakis jego nowy film jest nominowany (albo ma byc?) do nagrod w cannes
tylko skad wziasc takie stroje dla wszystkich... :/
hmmm... skoro nie wypali strój torreadora, to może tancerka flamenco? trzeba będzie ogolić nózki =), daj cynk diboline jesli dowiesz sie czegos wiecej o tym filmie
WIADOMOSC DNIA- jutro o 4:15 francuzi WYJKEZDZAJA!!!!!! nigdy wiecej! nie nadaje sie do wychowowania dzieci ;)
A propos "vision":
- wyników nie ma, hehe, będą prawdopodobnie w przyszłym tygodniu, ale można próbować jeszcze w tym,
- do laureatów i tak mają dzwonić, więc można sobie darować codzienne dręczenie pań z komitetu :P
http://www.allocine.fr/film/fichefilm_gen_cfilm=59605.html
tu jest do niego link, z opisu wydaje sie ze fajny... almodovar na pewno jak zawsze czyms zaskoczy;) uwielbiam jego filmy
pozegnaj sie czule z francuzami i zapros na przyszlosc (moze ciebie tez zaprosza?:P)
nie no jeszcze ja - romanistyka w ostatecznosci przed nai jest lingwistyka i anglistyka ;)
No dla mnie to tez jest ostatecznośc, no ale bardzo realna ostateczność. Zwłaszcza jak widzę jakie postępy robie z historią...;/
NIE ZAPRASZAC! Nasi potraktowali serio i uraczyli nas swoją obecnością w ferie zimowe! Koszmar! Najmilej wspominam pożegnanie na lotnisku, wybuch radości /po naszej stronie, bien sur/ i specjalną imprezę z okazji pozbycia się Fracuzów ;]
kazalem mu pozdrowic cala rodzine i kopa w cul na droge!
NIe mam zamiaru utrzymywac z nim kontaktu. Na koniec ich wycieczki zorganizowano taka kolacje przy ognisku z kielbaskami, w lesie, ponadto przyjechali firedancerzy (tacy, ktorzy machaja ogniem jakas maoryska kultura) a on biegal po lesie jak GÓPI halasowal ysh... niech nie wraca, dzieciom mowimy glosne i zdecydowane NIEEEEEEE!!!!
za adres dziekuje ;***
Możecie dzwonić po wyniki z Visions... Moja nauczycielka tam dzisiaj dzwoniła i powiedzieli jej, że jest 1 laureat i 5 wyróżnionych....
tez mi tak powiedzieli.... i podobno diablotine jest ta laureatka...:)
to laureaci jada do francji? sama mam jechac?:(
wyroznionko:P heh odbilam sobie za to 37 miejsce w olimpiadzie;P
gratuluje:P i przyznaje sie ze zazdroszcze:) sama nie sama ale gdzie:P
dzieki:) teraz mnie czeka wydzwanianie po alliance'ach bo oczywiscie nikt nic nie wie...:P
Qrcze, to forum to jakies szczęśliwe musi być same szychy tu siedzą =) Też dostałem wyróżnienie :P
A tak à propos, toutes mes félicitations, Diablotine !! =)
też gratuluje:P
ja też wszystkim serdecznie gratuluję, ja niestety nie jestem nawet wyróżniona, ale cóż, tematyka europejsko-społeczna nie jest moją mocną stroną po prostu :P
gratulacje wszystkim :*
hehe dobrze ze nie bralam udzialu przynajmniej sie nie skwasilam ;)
a ja juz jetem po zakonczeniu roku NARESZCIE jeszcze tylko matura i zacznie sie prawdziwe zycie :D
ja tez wszystkim gratuluje :) i pozdrawiam
dolączam sie do gratulacji, a kiedy bedzie ta wielka gala z zakonczeniem itp???
W informatorze napisane jest, że w połowie czerwca... Podobno maja nam przysłać jeszcze jakieś zaproszenia...
owszem, mają przysłać. Jak dzwoniłam w sprawie Vision, to mówili że prawdopodobnie koło 20 VI.
A nie wiecie co z tymi informacjami dla wyróżnionych i laureatki ;) Visions?? Kiedy to ma do nas dotrzeć ?? :>
Temat przeniesiony do archwium.
211-240 z 472

»

Pomoc językowa