Olimpiada

Temat przeniesiony do archwium.
181-210 z 816
Do 30
Ania zadzwon do niej- jesli nie masz jej numeru to wez w sekretariacie, bo nie oszukujmy sie czas na wysylke jest do 30 z tym ze jutro i ew. w sobote do 14 moze wyslac!! szoda by bylo jakbys przez nia miala pozniej jakies trudnosci....!! DZIALAJ!!
Salut à tous!:) Jednak mam już wyniki!:)) Zadzwoniłam wczoraj do mojej sorki i powidziała mi, że przeszłam, że już wysłała moją olimpiadę i że zdobyłam 82 albo 83 punkty!!!:))))))))))) Jestem przeszczęśliwa!!!:))
Do zobaczenia 16.01.2009 w Łodzi:)) (Bo wtedy jest drugi etap, nie?)
Bonne journée!
Anne
JESTES WIELKA!!:* Gratuluje:*
Mi rowniez udalo sie jakos uciulac 80 punkcinow ;)
Powodzenia w 2 etapie!! (echh, tam juz nie bedzie tak kolorowo.. ;) )
My w mazowieckim piszemy tydzien wczesniej- tzn. ze sa rozne wersje 2 stopnia?
PS 2 , pisalyscie moze ''mature'' z Operonu dzisiejsza? Z francuskiego , oczywiscie..
Heh, będzie dobrze (mam nadzieję;))
Ja nie pisałam tej matury... A Ty pisałaś?
Et merci k ini a :**
ojj przypadl mi ten watpliwy zaszczyt

Pozdrowionka!
I jaka była ta matura? trudna cy ujdzie?;]
Aha, i pisałaś rozszerzenie?
Bisous;**
tak, R
ta matura, a raczej przedbieg do matury sponsorowany przez Operon, byla jakas .. dziwna
zamiast czytania - kolejne 2 zadania sprawdzajace poprawnosc gramatyczna i bardzo poplątane sluchanie (trzecie glownie mam na mysli)
ale czy latwa czy trudna-to sprawa subiektywna
Zachecam wiec do wytropienia gdzies tego arkusza w Internecie w najblizszych dniach;)
witam wszystkich:).
wydaje mi się,że z okręgu warszawskiego też piszemy 16. to chyba niemożliwe,żeby były różne terminy i wersje olimpiady ;).
jak dla mnie matura R była dosyć trudna... ;/
Zupełnie czegoś innego sie spodziewałam.
Ze słuchu jak dla mnie - tragedia.
A gdzie można znaleźć arkusze?
http://www.probnamatura.pl/
to jeszcze nie mój rok...w sumie nawet nie myślałam, że przekroczę próg punktowy, także jest ok:D ale konkurencja nie śpi^^ wysłali moją pracę, ale tak jak pisaliście przechodzi się koło 70 pkt, zresztą nie jestem zorientowana, to mój pierwszy start/gratuluję wszystkim świetnych wyników;))trzymajcie się!
Nooo, mi też się wydaje, że termin olimpiady jest wszędzie ten sam;)) Teraz nie pozostaje nam nic innego, jak przygotowania do następnego;)
wszędzie jest 16 stycznia i 9 lutego później.

ej, tak szczerze- jak mam te 69 to mam liczyc na to,ze przejde, czy pozbyć się złudzeń i ćwiczyć maturalne zadania?
Wiesz, Paxi, nadzieja umiera ostatnia:) Poza tym, Twoje 69 punktów to nie tak mało:) A jakby co, w jakim mieście piszesz następny etap?
no jakby co, to jestem na miejscu- Warszawa ;D więc nawet na III etap dojazd nie byłby mi straszny ;D
Hehe, ja też bym nie miała jakoś aż tak strasznie daleko;P Jestem z Kutna, a następny etap mam w Łodzi:)
Jest tu ktoś, kto przeszedł i będzie pisać w Łodzi?
Bonne soirée à vous tous:)
http://cdn.gazeta.pl/bi.gazeta.pl/im/7/6002/m6002797.pdf

mam prośbe mógłby mi ktoś zgrać to na stronie imageshack.us albo cos takiego?
bo mi sie nie chce otworzyc, probowalam wszystkiego....;/
z góry dzieki.
http://programy.onet.pl/76,61,11453,,,Adobe_Reader_PL_8.1.2,programy.html sciagnij sobie program, po ktorym Ci na pewno otworzy:D jak nie to podaj meila lub napisz na [gg] to zrobie jako jpg
Eeeejjj, to kto będzie pisać w Łodzi? :)
A kto się wybiera do Gdańska?
Ja do Gdańska pojadę! :D
LUDU mój LUDU... ludzie... coś Wam powiem. Nie narzekajcie, bo nie pisaliście testu B. To dopiero coś. Wasz teścik A to była ŁATWIZNA. dosłownie i w przenośni.
powodzenia w drugim etapie.
A jaki był test B? Co na nim było?:)
Nie przesadzajmy... chyba poziom nie może być taki sam jak poziom A... Mak to chyba nie aż takie straszne słowo, górnik zresztą też nie...
ta kzebro ale akurat drugi etap wszyscy pisza taki sam i tak sie sklada ze nie tylko dwujezyczni z niego przechodza dalej...
Temat przeniesiony do archwium.
181-210 z 816

« 

Życie, praca, nauka

»

Pomoc językowa - tłumaczenia