POLACY WE FRANCJI

Temat przeniesiony do archwium.
751-780 z 1107
Ja też chętnie poznam nowych ludzi. Jestem tutaj trzy miesiące :) W Paryżu. Pozdrawiam. Kinga
Moje [gg]
no hej wszystkim z checia poznala bym jakis rodaków mieszkam w doubs (25) na kawke czy ploteczki bo troszke mi sie nudzi pozdrawiam:)
Witam, koniecznie szukam pracy na poludniu Francji, jestem budowlańcem zajmuje się głównie wykończeniami (elewacje, podbitki, plyty kartonowo gipsowe itp) wyjazd jest dla mnie tak konieczny że nawet mogę kosić trawniki:) wiec jeżeli macie może jakieś dojście na pracę dla nas bylibysmy bardzo wdzięczni, ja mam 25 lat a moja dziewczyna 23, oboje chcemy wyjechac na stałe, pracowałem tam kiedyś i dlatego zeależy mi na tym by tam wyjechać. bardzo prosze o kontakt jeżeli ktoś mialby jakis namiar, nr do mnie: 886983783 lub e-mail: [email]
kategoria: Francja / grupa: Życie, praca, nauka
anszewcz
wczoraj, 20:31
Witam, poszukuje pracownika do prac budowlanych.Zazwyczaj pracuje sam,ale czasami mam wieksze budowy, ktore ciezko jest wykonac samemu.Czekam na odpowiedz pod mailem [email]
witam !! mieszkam w Bourges z rodzinka jak ktos jest z tych okolic to chetnie spotkam sie z kims na pogawedki ,piwko itd ...
edytowany przez muniol81: 20 lut 2013
Witam, od niedawna (grudzien) jestem w Paryzu, chetnie poznam tu nowych znajomych. Darek.
[gg]
Cześć,

szukam pewnych ofert pracy w turystyce (hotelarstwo- personnel d'etage ou femme/valet de chambre) we Francji Nicea i okolice.. Chciałbym wyjechać na stałe. Będę bardzo wdzięczny za wszelkie informacje. A może ktoś już ma doświadczenie w tej branży? Chętnie dowiem się czegoś więcej.

Servus ;)
Hejka,
Mieszkam od 4 miesiecy w Levallois-Perret. chetnie poznam kogos kto chcialby sie od czasu do czasu spotkac na piwko czy kawe.
Druga sprawa to to ze bezskutecznie szukam pracy odkad tu przyjechalam :( Znam dobrze angielski, francuski podstawy (caly czas sie ucze na kursie). Mam doswiadczenie w handlu i obsludze klienta, ale moge robic cokolwiek (poza opieka nad dziecmi). Bylabym wdzieczna za pomoc w znalezieniu jakiejs pracy. We wlasnym zakresie robie co moge (jestem zarejestrowana w pole emploi i wysylam setki cv) ale na razie bez skutku. Gdyby ktos z was slyszal cos o pracy w rejonie il de france prosze o info. Moj mail: [email] lub [gg]
Jest ktoś z okolic Cannes Nicei ? Chętnie się spotkam pogadać :)
Toulon...Nicea... Lyon...Marsylia...

Poznam,spotkam sie na kawe,pojde na spacerek z fajna rodaczka.Marcin. [email] lub [tel]
witam wszystkich poszukuje pracy na budowie lub wykonczenia wnetrz... dla meżczyzny z dużym doświadczeniem.... Toulon i okolice moze byc troche dalej to nie ma znaczenia byle bylo na południu francji ;) [email]
Witam jestesmy para z polski Mikolaj i Beata jestesmy tu 8 miesiecy mieszkamy w mauleonie departament 79,chetnie poznamy polakow z tych okolic .ponieważ niemamy tu znajomych. nasz email [email]

edytowany przez miki4652: 03 mar 2013
Cytat: Angi21
Cytat: agnieszkaperraud
Witam wszystkich mam na imie Agnieszka mieszkam od kilku lat w okolicach Ars nie znam zadnych polakow a fajnie by bylo spotkac sie i pogadac z kims morze jest w okolicach jakas osobka jak ja co czesto sie nudzi i chetnie by sie spotkala czy pogadala to niech da znac
Witam jestesmy para Mikolaj , Beata mieszkamy w mauleonie około 160 km tez szukamy znajomych .Pozdrawiamy nasz email [email]
witam , niedlugo wyjezdzam do Francji i poszukuje szkoly zaocznej (liceum)cos takiego. Czy ktos sie orientuje czy istnieją szkoly dla polaków? jak ich szukac? POMOCY!!
Hey. Szukam znajomych w Metz.
Cytat: miki4652
Witam jestesmy para z polski Mikolaj i Beata jestesmy tu 8 miesiecy mieszkamy w mauleonie departament 79,chetnie poznamy polakow z tych okolic .ponieważ niemamy tu znajomych. nasz email [email]
Witam miło by było się poznac ja z ęzem i synem mieszkamy na połudnju francji syn chodzi do szkoły liceum pozdrawiam E
Witam , mieszkam w Paryżu Roissy-En France nie daleko lotniska CHARLES DE GUOLLA szukam znajomych przyjaciół . POZDRAWIAM [tel]GG 1[tel]
!!! NICE NICE NICE NICE !!!

Witam szukam osób do Towarzystwa :) Kaśka.. 23 lata.. :D
na e-mail proszę : [email]
Szukam taniego noclegu na wakacje w Prowansji, ktoś pomoże? : )
Cytat: kasiakotecek20

na e-mail proszę : [email]

Witam :) ja również :)
czesc mieszkam w paryzu i brak mi tu znajomych to moj nr [tel]
witam
szukam pracy na terenie francji a zwłaszcza na południu lion tuluz marselle i pozostałe okolice
mam doświadczenie jako kierowca tira autokaru śmieciarki jak równiez posiadam doświadczenie jako chydraulik operator wózka widłowego czy monter płyt regipsowych
z językiem kiepsko ale może jakaś firma co mówią po hiszpańsku rosyjsku znam komunikatywnie
z góry dziękuje za podpowiedz
bez jezyka cienko widze szanse na prace
Witam serdecznie wraz z dziewczyną wybieramy się do Marsylii końcem kwietnia i zamierzamy wyruszyć stopem do Strasburga na Festival des Artefacts. Studiujemy i pracujemy w Krakowie wiek 23/24 lata, towarzyscy i otwarci na nowe znajomości. Chciałbym skorzystać z uprzejmości użytkowników mieszkających w okolicach Marsylii i Strasburga jak również na trasie pomiędzy tymi miastami w pomocy w znalezieniu ( bądź zaoferowaniu :) ) jakiegoś miejsca do spania oraz udzielenia wskazówek co do zwiedzania tych miejsc oraz pobytu tam. W Marsylii lądujemy w środę 24 kwietnia a w Strasburgu musimy być 27 kwietnia. Będziemy niezmiernie wdzięczni za jakakolwiek udzieloną pomoc.
Cytat: dawidddddd
Cytat: kasiakotecek20

na e-mail proszę : [email] czesc ja tez zadzwon do mnie jestem dziewczynom mieszkam w parii brk mi dobrej kumpeli [tel]

Witam :) ja również :)
Witam
Czy mógłby mi ktoś polecić jakąś francuską drogerię lub siec drogerii typu Rosmann..?
Dziękuje z góry za odpowiedz.
Pozdrawiam
ktoś z okolic Saint MAxime, SAint Tropez, Frejus? tylko nie "wilki"
co to wilki?
WITAM JESTEM WE FRANCJI ROK POSZUKUJĘ KOLEŻANKI DO POGADUSZEK WYJŚCIE NA SPACEREK NA PIZZE PÓJŚĆ ... Bretagne Dol de bretagne Saint Malo chętne proszę na emaila [email]
Temat przeniesiony do archwium.
751-780 z 1107

»

Pomoc językowa